Gigantisch veel energie!

Discussie in 'Peuter en kleuter' gestart door RianDres, 4 mrt 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. RianDres

  RianDres Lid

  3 feb 2011
  6
  0
  0
  NULL
  NULL
  Hoi iedereen,
  Ties was voorheen altijd een onwijs lief, rustig mannetje, met alles tevreden. Nu is dat sinds 2 maanden een heel ander verhaal. Hij is verschrikkelijk druk, loopt continue alles en iedereen uit te dagen en te stompen e.d. duurt het uren voor je hem op bed hebt en is gewoon vervelend en verschrikkelijk druk! Bijna hyper af en toe. Hij is 17 februari 4 geworden, en hij mag nu dus naar school. Ik hoopte dat dat hem wel een beetje af zou remmen, dat hij zijn energie daar kwijt kon, maar niks is minder waar. Meneer stuiterd nog steeds door de kamer. Hij slaapt 's nachts goed, maar wel pas vanaf een uur of 9 omdat hij voor die tijd alleen maar ligt te zeuren en te roepen, liedjes te zingen noem maar op. En maar zijn broer uitdagen, 20 duizend rondjes door de kamer te rennen, word af en toe helemaal gek van hem. Ik hoor het ook van iedereen, dat hij 'vroeger' altijd zo lief en rustig was maar nu....... hij verveeld zich ook volgens mij, maar probeer hem van alles aan te bieden, maar meestal wil hij niks doen, alleen maar hyperactief bezig zijn met van alles. En maar zeuren, en heel zielig praten als hij iets wil, met een heel hoog piep stemmetje alsof hij elk moment kan gaan huilen. Heeft er iemand de gouden tip om het beest te temmen? p.ps hij is nog steeds onwijs lief hoor, luisterd over het algemeen heel goed, maar zo verschrikkelijk druk.... pfffff.......
   
 2. pnirmal

  pnirmal Niet meer actief

  Hij is net vier veel veranderingen zijn er gekomen school waar veel regels gelden. vaak gaan kinderen thuis los als ze opschool braaf hebben moeten zijn.

  Het energie probleem. Misschein zodra je tijd heb en het weer laat het toe. Ga naar de speeltuin laat hem zijn engergie daar insteken frissen lucht doet vaak wonderen.

  Mag die al buitenspelen? of zijn broer die is ouder? Misschien wil die ook lekker buitenspelen fietsen voetballen. Kijk of je daar wat in kan veranderen.

  Succes ermee in elk geval.
   

Deel Deze Pagina