gisteren vruchtwaterpunctie gehad.

Discussie in 'Zwangerschap' gestart door jacky, 15 mrt 2006.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. jacky

  jacky Actief lid

  17 dec 2005
  421
  0
  0
  zuid-holland
  hoi allemaal

  Ik heb gister mijn punctie gehad was een beetje nerveus,je hoort er over en leest erover maar in het echt is toch ff anders.
  We waren net goed binnen mijn man was mee,en waren meteen aan de beurt dus dat was wel lekker,ze ging eerst met de echo kijken hoe het kleintje lag en meete wat dingen op de omtrek van het hoofdje,de placenta,en zo nog wat meer.De kleine lag er goed voor dus ze kon gaan prikken ,ik deed me ogen dicht wilde die naald niet zien en probeerde me te ontspannen ,nou vanaf dat de naald erin ging voelde ik me beroerd worden,kreeg het warm echt pijn deed het niet maar een heel naar gevoel ze merkte het aan mij en ging op me in praten,maar het was gelukkig zo achter de rug nog geen 2 min werk,moest daarna 20 min gaan zitten en als ik me goed voelde kon ik naar huis,had alleen een beetje zwaar gevoel in me buik,ben thuis op de bank gaan liggen,en heb rustig aan gedaan.Heb vanacht heerlijk geslapen moet nog rustig aan doen en dan morgen voorzichtig de draad weer oppakken alleen nog niet tillen en sjouwen.Dus ja viel het mee of tegen allebei, tegen in de zin van de ingreep was niet prettig ,mee in de zin van het is heel snel voorbij nu nog 3 weekje wachten op de uitslag en dan is alles achter de rug.Nou dit was mijn ervaring van de punctie maar het zal vast bij iedereen anders zijn.
  groetjes jacky
   
 2. sweetangel100

  sweetangel100 Niet meer actief

  Bah, ik krijg al kippenvel als ik aan die naald denk... Maar ben dan ook panisch voor naalden haha... Gelukkig dat je het achter de rug hebt en nu alleen de uitslag nog!!
   

Deel Deze Pagina