'Goedkope' buggy van bv Lidl, Blokker, Kruidvat

Discussie in 'De babyuitzet' gestart door Annet73, 23 jul 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Annet73

  Annet73 Actief lid

  18 jan 2006
  294
  0
  16
  In verband met onze vakantie in augustus waarvoor wij met ons kleintje van bijna 1 jaar gaan vliegen zijn wij van plan niet onze mooie buggy mee te nemen maar of een tweedehands of een goedkope buggy te kopen.
  Ik vraag me af hoe jullie dat gedaan hebben en of er mensen zijn die ervaring hebben met een buggy uit bijvoorbeeld een van bovenstaande winkels. Vast wel!
  Ik vraag me een beetje af of de kwaliteit wel voldoende is.

  Graag jullie reactie!
  (we gaan een weekje naar Ierland, dus de buggy hoeft, behalve het vervoer op Schiphol, geen barre omstandigheden te kunnen weerstaan!) ;)
   
 2. wij hebben er een bij me moeder neer gezet van de kruidvat voor het gemak en deze rijdt prima hoor. ze heeft hem nu zk 2 jaar en wordt gebruikt door me neefjes als ze met oma de martkt over gaan. ze rijden makkelijk en zijn dus ook van goede kwaliteit
   
 3. Mist

  Mist Fanatiek lid

  18 dec 2006
  1.201
  0
  0
  Brabant
  Ik heb al bijna 2 jaar een buggy van de kruidvat, helemaal geen enkel probleem mee gehad, prima buggy en gebruiken hem veel we smijten er veel mee om (dat durf je wel met een goedkope ;) ) en is echt nog steeds heel ;)
   
 4. Jo79

  Jo79 VIP lid

  6 mei 2007
  21.715
  1.429
  113
  Ik zou ook lekker zo'n goedkoop ding nemen als ik jou was. Vooral als je gaat vliegen ofzo, er wordt echt met die spullen gesmeten.
   
 5. Ilja

  Ilja Bekend lid

  24 sep 2005
  516
  0
  0
  Ik heb een goedkope van de Blokker. WAT EEN ONDING ! Ik gebruik hem zo min mogelijk, hier gaat de kinderwagen eigenlijk altijd mee.
   
 6. Elmo

  Elmo Niet meer actief

  Mijn moeder heeft die van Blokker van mijn zus gekregen om bij haar te gebruiken.
  Van de week zijn we er toevallig mee op pad geweest het wij vonden het helemaal geen onding. Kindje zit er goed in en oma kan er prima mee overweg...smaken verschillen misschien?
  Ach..als je hem voor erbij hebt heb je ook niet zo heel veel eisen denk ik...
  Fijne vakantie!
  Elmo
   

Deel Deze Pagina