Haar advies en meningen gezocht

Discussie in 'De lounge' gestart door Katelynn, 14 feb 2020.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Katelynn

  Katelynn Bekend lid

  11 apr 2019
  518
  319
  63
  Vrouw
  Achterhoek
  Hoi dames (&heren) ,

  Al jaaaaaaren heb ik mijn haar blond (wit of as) geverfd , of naja gebleekt.
  Altijd al heb ik al lang haar willen hebben en dat is nu gelukt (zelfs langer dan mijn bh bandjes) , yes :roflmao: (zou je denken).

  Maar nu komt het : ik ben er helemaal klaar mee!!!

  Nu wil ik dus uitzoeken wat ik wil en een afspraak maken bij de kapper :thumup:.

  Maaaaaar nu komt het , kleuren wil ik heel graag zelf doen (een beetje verstand van hoe het moet heb ik wel , want ik doe het al jaaaaren zelf en heb ondertussen alle kleuren wel gehad).

  Het volgende kapsel én kleur heb ik in gedachte (zie foto).

  81EB8D9C-D2DA-435C-8E53-59B188D7CCE8.jpeg

  Alleen ik ben bang dat ik hier spijt van ga krijgen!

  Dussss wie heeft ook zijn haar wel eens zo een make-over gegeven en heeft hier geen spijt van gehad? En iemand die tips heeft omtrent de kleur? Het zal waarschijnlijk een aantal keer kleuren nodig hebben ivm huidige kleur daar ben ik mij van bewust!

  Andere kapsel suggesties zijn ook welkom natuurlijk :thumup:
   
  NiVa0230 vindt dit leuk.
 2. owly

  owly VIP lid

  19 aug 2013
  8.250
  1.595
  113
  Toen ik ergens in de 20 was zag ik een reclame van robijn en die had rood haar en kort. Heb het kapsel lang gehad. Nu een stuk ouder en verf ik het helemaal niet meer.

  Als je licht haar hebt of gebleekt heb je dan geen kans dat het veel lichter gaat uitvallen? Misschien dat andere daar meer verstand van hebben
   
  Katelynn vindt dit leuk.
 3. Katelynn

  Katelynn Bekend lid

  11 apr 2019
  518
  319
  63
  Vrouw
  Achterhoek
  Ik wou dat ik het geduld had om niet meer te doen haha. Wel geprobeerd maar dan kom ik vaak op een punt waar ik het er niet meer uit vind zien en mij er dan toch weer aan toegeef.

  Zolang er rood in zit valt het opzich wel mee met hoe licht de kleur word meteen na het kleuren , wel vervaagt de kleur echt super snel (word het roze-achtig) , daar gaat wel een paar keer kleuren overheen.

  Vind het een lastige keuze in ieder geval :roflmao:
   
 4. Noelle85

  Noelle85 Fanatiek lid

  8 jul 2013
  1.517
  206
  63
  Ik ben van bijna zwart naar platina, naar koper, naar rood, terug naar blond en alles ertussen in geweest :D oh en van lang naar kort, naar vervolgens jaren groeien check!
  De enige keren dat ik spijt had, had vooral dan met de kleur te maken die dan niet bij mijn gezicht stond (donkerbruin zonder warmte bijvoorbeeld). Voor de rest ben ik vrij makkelijk: is het niet mooi, dan veranderen we het toch gewoon weer.

  En ik vind dit echt een super gaaf kapsel en kleur! Als jouw huidskleur hierbij past qua tint, zou ik het zeker doen :thumup:
   
  Katelynn vindt dit leuk.
 5. Katelynn

  Katelynn Bekend lid

  11 apr 2019
  518
  319
  63
  Vrouw
  Achterhoek
  Hahaha zoooo herkenbaar :oops: en dan vooral van zwart of rood weer terug naar blond en dan ook nog meerdere keren achter elkaar lekker bleken :roflmao: - drama!!

  Qua kleur gaat dit wel staan , ben alleen zo bang dat ik er snel op uitgekeken ben en dan spijt krijg dat ik mijn haar af heb geknipt :roflmao:. Maar aan de andere kant , ik kan en doe er nu eigenlijk maar weinig mee.

  Meestal ben ik zelf degene die tegen anderen zegt : ach het is maar haar dat groeit wel weer aan :o: en is de kleur niet mooi dan gooi je er toch weer wat anders over heen :rolleyes:!

  Bedankt voor je post daar heb ik wat aan :thumup:
   
 6. Dubbelgeluk

  Dubbelgeluk Fanatiek lid

  18 mei 2013
  2.874
  1.381
  113
  Ik zou de eerste keer bij zo’n ingrijpende verandering naar een goede kapper gaan. Zij kunnen je heel goed adviseren welke kleur mooi staat, dan kan je de keren daarna weer zelf verven.
   
  Novi en Katelynn vinden dit leuk.
 7. Katelynn

  Katelynn Bekend lid

  11 apr 2019
  518
  319
  63
  Vrouw
  Achterhoek
  Daar zit een beetje het probleem , dit heb ik jaaaaren geleden al eens gedaan met als resultaat mat groen en dood haar waar door ik het tot boven mijn schouders heb moeten afknippen en 245€ armer. De prijs vond ik het nog niet eens het ergste maar het resultaat daar in tegen dan weer wel.

  Je zou zeggen : geen goede kapsalon , maar zij hebben toch een hele goede naam.

  In tegenstelling tot alle keren dat ik het zelf heb gedaan is de kleur nog nooit mislukt (hooguit een stukje niet geraakt).

  Vind het daardoor extra lastig een keuze te maken , zal mij zeker eens opnieuw verdiepen in een (andere) goede kapsalon - wie weet :)!
   
 8. Loesje1988

  Loesje1988 Bekend lid

  24 nov 2019
  758
  939
  93
  Vrouw
  Van kleuren heb ik niet snel spijt van gehad,van mijn haar kort(er) knippen wel,heb het daarna nooit meer zo kort laten knippen.
  Ik zou zoiets wel bij de kapper laten doen, die weten welke pigmenten de kleur moet hebben om een goede dekking te geven aan je huidige haarkleur
   
  Katelynn vindt dit leuk.
 9. Noelle85

  Noelle85 Fanatiek lid

  8 jul 2013
  1.517
  206
  63
  Ik heb een paar weken terug ruim 15cm van mn haar laten knippen, en tot nu toe nog geen 1 keer spijt gehad. Ik droeg het alleen nog maar vast, omdat ik er verder toch niks meer mee kon en los ging het alleen maar klitten :rolleyes: wel met de kanttekening dat mijn haar nu tot net boven in bh bandje komt, het was erg lang ;)

  Probeer het gewoon zo kort! En als het niet bevalt, dan weet je dat voor een volgende keer (of waarschijnlijker ben je dan vergeten waarom kort niet leuk was, laat je het knippen en denk je 'oh ja, nu weet ik weer waarom kort niet leuk is' :p).
   
  Katelynn vindt dit leuk.
 10. Ansj84

  Ansj84 Actief lid

  10 mei 2019
  470
  634
  93
  Vrouw
  Ik heb mijn haar vaker geverfd. De laatste keer dat ik het rood had was erg mooi, maar toen ik er vanaf wilde heeft me heel wat kappersbezoeken gekost. Ik heb van mezelf donkerblond haar en het roodpigment wilde er maar niet uit. Uiteindelijk laten bleken en met grijze verf en toen was het weer een beetje mijn oude kleur .
   
  Katelynn vindt dit leuk.
 11. Katelynn

  Katelynn Bekend lid

  11 apr 2019
  518
  319
  63
  Vrouw
  Achterhoek
  Dat herken ik wel , ik kan er wel wat mee , maar dit doe ik dan dus weer niet met als gevolg dat ik altijd snel een knot maak en het dus ook altijd vast heb (zonde!) :roflmao:.
  Wat ook meespeelt in mijn gedachte is dat mijn dochter op het moment altijd met haar handen in mijn haar vast zit of er aan trekt :rolleyes:.

  Ik denk dat ik het eerst maar eens een afspraak moet gaan maken voor het knippen , anders blijf ik eeuwig twijfelen :|
   
 12. Katelynn

  Katelynn Bekend lid

  11 apr 2019
  518
  319
  63
  Vrouw
  Achterhoek
  Ja om het eruit te krijgen is drama dit heb ik dus ook gehad. Felrood en dan toch weer blond willen :roflmao:. Heb het toen zelf weer blond gemaakt maar inderdaad dit ging ook niet in 1 keer hoor. Heb het al zeker een jaar of 10-15 zo blond , af en toe eens wat anders , maar dan toch altijd weer terug naar blond. En eerlijk ik vind het zo ontzettend saai en ben er zo op uitgekeken , maar toch weer bang dat ik op een andere kleur snel uitgekeken raak met alle gevolgen van het terug bleken.
   
  Ansj84 vindt dit leuk.
 13. Dubbelgeluk

  Dubbelgeluk Fanatiek lid

  18 mei 2013
  2.874
  1.381
  113
  mocht je in zuid Holland wonen dan heb ik een adres waar ik heel tevreden over ben.
   
  Katelynn vindt dit leuk.
 14. owly

  owly VIP lid

  19 aug 2013
  8.250
  1.595
  113
  Heb ook verschillende lengres gehad. Mijn haar groeit ook snel dus voor mij niet zo probleem.

  In dec is het ruim over mijn schouder en laat ik in een bob knippen voir de feestdagen.

  Tegen de tijd dat het warm is kan ik het weer in een staartje doen
   
  Katelynn vindt dit leuk.
 15. Katelynn

  Katelynn Bekend lid

  11 apr 2019
  518
  319
  63
  Vrouw
  Achterhoek
  Nee helaas , de Achterhoek :)
   
 16. Katelynn

  Katelynn Bekend lid

  11 apr 2019
  518
  319
  63
  Vrouw
  Achterhoek
  Dat is een goede om mee te nemen in de overweging! Dank je. Haar vast doen in de zomer is dan ook wel een ‘must’.
   
  owly vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina