Hallo, Even een vraagje. Hoe lang laten jullie kant en klare gesneden boerenkool (uit zo'n zak) koken? Wij eten vanavond nl. boerenkool (uit zak), aard.puree en rookworst (Hema). Groetjes, Hanna
ik doe de boerenkool meteen op de aardappels. en als de aardappels gaar zijn is de boerenkool ook wel goed.
Ik kook het in een snelkookpan. Aardappels eronder, bevroren boerenkool erop en laten koken. Dan 8 minuten laten sissen en klaar
Maar ik doe geen aardappels eronder. Ik doe aardappelpuree uit een pakje. Dat maak ik pas als laatste los er van klaar.
ik kook water in de waterkoker voor de worst en zet tegelijkertijd de boerenkool op. als het water kookt giet ik dat over mn rookworst heen en zet ik de kookwekker op 15 minuten. als de wekker gaat giet ik de rookworst af en gooi ik een zakje aardappel puree voor stamppot bij de boerenkool. en voila klaar is kees 15 minuutjes dus
Volgens mijn oma zo'n 3 uur tot het goed gaar is. Lijkt mij overdreven, maar eerlijk is eerlijk, ik krijg het nooit gaar, op geen enkele manier. Dus koop altijd diepvriesboerenkool, omdat ik geen zin heb het 3 uur te koken
Hier alles tegelijk in een pan: aardappelen, boerenkool en worst. Denk dus zo'n 15 minuutjes laten koken? Gewoon even proeven anders hihi.
+- 20 minuutjes... ik doe ook de aardappels, boerenkool en rookworst in 1 pan... af en toe ff prikken in de aardappelen en zijn die goed dan de rest ook... en das meestal 20 minuutjes.
drie uur? bah dan is hij toch helemaal bruin en bitter hier meestal een klein half uurtje. iets langer dan aardappels
Geen idee, zelf nog nooit gedaan. Weet alleen dat de boerenkool bij mijn oma wel altijd het lekkerst is!
Drie kwartier. Bevroren boerenkool in de pan met een rookworst erop (bevroren boerenkool is op een of andere manier echt lekkerder) Dan aardappels schillen en die bovenop de boerenkool. Als de aardappels gaar zijn is de boerenkool ook gaar. Met drie kwartier koken vind ik het minder bitter smaken als maar 10 minuten.
Ik eet vandaag ook boerenkool en die staat al vanaf half 2 op het vuur tot half 5 ongeveer dan is ie helemaal gaar.
Ik had laatst eens die verse voorgesneden en na zo'n 20 minuten koken was het nog behoorlijk hard.. Koop normaal altijd diepvriesboerenkool, veel lekkerder. Misschien is dat ook fijner gesneden waardoor je niet van die harde stukjes boerenkool hebt.
Toevallig net gemaakt haha! Wel met aardappels ipv puree. 5 min. Boerenkool koken en dan nog 25 min. met de aardappels erbij. Mixen en een beetje melk. Heb er zin in straks