Voor in januari wil ik graag suikerbonen en spekjes in doorzichtig plastic verpakken met een lintje erom. Het liefst doe ik dit zo snel mogelijk omdat ik nu nog het meeste kan. Maar, word die spek dan niet droog of juist klef? Als ik het gewoon in de kast in de woonkamer opberg, hoeveel weken ervoor kun je zoiets dan maken denken jullie??
Ja dat begrijp ik. Daarom wil ik ook weten hoe ver van te voren ik ze wel kan verpakken... Ik kan niet als ik net bevallen ben nog die zakjea gaan maken 😆😆
ik had grote spekken besteld en zelf verpakt. die kwamen in een grote doos met een zak dr in en allemaal losse spekken. die waren nog 2 jaar houdbaar dicht. maar als je ze maakt en in een luchtdichte zak of bak bewaard kan je ze nog enkele weken gewoon nu al maken
Geen idee hoe lang dat nog goed blijft, maar als je het van tevoren wil maken (wat me ook wel handig lijkt) zou ik ze met ongeveer 34 weken gaan maken.
Had ook even gauw het bedrijf gemaild. Als ik ze nu al zou verpakken en vervolgens luchtdicht opberg kan ik ze zelfs nu al wel inpakken. Idee was ergens tussen sinterklaas en kerst maken dus dat lijkt me dan prima als ik ze dan goed opberg. Thanks voor de tips! Hopelijk gaat t goed 😊😊