hoe zat het ook alweer.. houdbaarheid ei

Discussie in 'Ovulatie en zwangerschapstesten' gestart door betties, 17 mrt 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. betties

  betties Fanatiek lid

  24 feb 2011
  1.954
  168
  63
  Ben ff in de war...
  Ik gebruik ovulatietesten. Gister was ie hartstikke positief :) op de CB digital (ochtendurine) en als ik de test eruit trek zijn de lijnen ook dik. Gisteravond heel erg buikpijn, ondanks dat toch manlief besprongen ;). Ik voel nooit mijn ei echt springen, dus dacht dat dat misschien nu wel het geval was.
  Vanmorgen nog een keer getest, in de veronderstelling dat ie nu dan wel weer negatief zou zijn. Hij gaf nog steeds een :), de teststrip zelf was een stuk zwakker. Dit was ook met ochtendurine. Kan dan toch best zo zijn dat ei vannacht gesprongen is en de concentratie in ochtendurine dan nog wel aanwezig is (heb natuurlijk niet tussendoor geplast).
  Het is dan toch zo dat ik nu tussen de 24 en 48 uur vruchtbaar ben? Kortom, klussen heeft nu nog wel zin toch? Het is toch juist ná je smiley? :(
   
 2. Evira

  Evira Fanatiek lid

  18 feb 2011
  1.533
  0
  0
  Je kan twee dagen een lh piek hebben, volgens mij is dat vrij normaal. Daarom zeggen ze ook dat ongeveer na 24 uur je ei springt, hangt er maar net vanaf wanneer je je lh piek ondervangt.
  Sperma overleeft wel 2 dagen, dus je zou ook morgen weer kunnen klussen voor de zekerheid, maar dit zit er vast in en het zit er goed! :D
   
 3. Kweenie

  Kweenie Fanatiek lid

  12 aug 2006
  3.199
  1
  38
  Je hebt mooi op tijd geklust maar vanavond nog een keertje kan geen kwaad (zo heb ik het ook gedaan, 2 rondes achter elkaar en 2 x zwanger... )

  x
   

Deel Deze Pagina