Hoihoii, even voorstellen!

Discussie in 'Even voorstellen' gestart door Mabe91, 27 dec 2020.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Mabe91

  Mabe91 Lid

  26 dec 2020
  31
  7
  8
  Vrouw
  Hoii allemaal!

  Nieuw hier dus ik zal me even netjes voorstellen: 29 jaar oud (bijna 30!) en inmiddels bijna 9 jaar samen met mijn vriend, woonachtig in omgeving Utrecht.

  Sinds afgelopen mei zijn we gestopt met voorbehoedsmiddelen waarna ik direct zwanger bleek, maar wel van een buitenbaarmoederlijke zwangerschap.

  Daarna is alles een beetje in de knoei gekomen, maanden niet gemenstrueerd en nu klopt er nog steeds niks van. Vanavond zal ik beginnen met een letrozol kuur (waar ik eigenlijk heel erg bang voor ben, ga niet zo lekker op hormonen :p).

  Inmiddels zit ik echt al wel goed in de mineur en ben ik bang dat het bij ons nooit meer gaat lukken, terwijl wij écht de mooiste en leukste kindjes van de wereld zouden maken samen ;)!

  Ik ga via deze website lekker meelezen en meedenken en hoop natuurlijk ook met eventuele vragen van mijn kant bij jullie terecht te kunnen.

  Hartelijke groetjes en wie weet hebben we contact!
   
 2. KleineMama15

  KleineMama15 Actief lid

  27 feb 2019
  296
  87
  28
  Vrouw
  Welkom op het forum.
   
  Mabe91 vindt dit leuk.
 3. Phoebe

  Phoebe Fanatiek lid

  15 dec 2016
  3.417
  1.205
  113
  Welkom!

  Vervelend van je bbz! Hopelijk mag het snel weer lukken en goed blijven gaan
   
  Mabe91 vindt dit leuk.
 4. esklessebes

  esklessebes VIP lid

  23 mrt 2014
  5.175
  2.175
  113
  Heyy welkom,

  Hoop dat je cyclus weer een beetje op orde komt en dat je maar snel een posi test mag hebben.

  Herken je gevoel, na mijn mk heeft het precies op de dag af een jaar geduurd voordat ik weer zwanger was. Heb vanalles gedacht van het gaat ons nooit meer lukken en er is vanalles mis met mij.
  Daarna een super mooie zoons gekregen, toen we voor de volgende zwangerschap wilde gaan, besloten we met de pil te stoppen en was echt gelijk zwanger van de volgende mooie zoon.
  Zo hoe anders het per keer is.

  Gebruik je ovulatie testen? Of even niks tot je cyclus in orde is.


  Succes met je kuur!
   
 5. Mabe91

  Mabe91 Lid

  26 dec 2020
  31
  7
  8
  Vrouw
  Dankjewel voor het delen van jouw ervaring, dat helpt me natuurlijk! Mijn gedachten zijn inderdaad zo wisselend, soms voel ik haast geen hoop meer, het andere moment weet ik dat dat gevoel logischerwijs nergens op slaat en dat het heus wel goed komt..

  Ik ben nu begonnen met letrozol om mijn cyclus te reguleren en dan zou er in principe niks het in de weg moeten staan denk ik.

  Nogmaals dank voor je reactie, geeft hoop!
   
 6. Mabe91

  Mabe91 Lid

  26 dec 2020
  31
  7
  8
  Vrouw
  O, ik begin inderdaad weer met ovulatietesten nu deze cyclus dmv letrozol er als het goed is wél een eisprong plaats gaat vinden.

  Tsja, nu wil ik die golden egg natuurlijk ook niet missen he :D
   
  esklessebes vindt dit leuk.
 7. esklessebes

  esklessebes VIP lid

  23 mrt 2014
  5.175
  2.175
  113
  Gaat je vast lukken, mij gaven ze uiteindelijk bij fertiliteit aan van ga 3 x per week een uur lopen. En daar word je natuurlijk niet zwanger van maar achteraf denk ik wel dat het therapeutisch werkte (minder druk ermee in m'n hoofd als je begrijpt wat ik bedoel) want was gelijk die maand zwanger na bijna een jaar proberen.
  Is natuurlijk geen tip voor mensen waarbij iets afwijkends is gevonden.
  Bij fertiliteit keken ze ons na omdat ik dacht dat er vanalles mankeerde maar dit bleek gelukkig bij beide in orde te zijn.
   
 8. Mila1988

  Mila1988 Bekend lid

  19 feb 2020
  988
  586
  93
  Vrouw
  Succes hopelijk snel goed nieuws vanuit jou
   
  Mabe91 vindt dit leuk.
 9. Mabe91

  Mabe91 Lid

  26 dec 2020
  31
  7
  8
  Vrouw
  Naa wat een verhaal joh, bijzonder!! Dat bewijst maar weer hoe belangrijk ontspanning is! Ik probeer er ook maar niet teveel mee bezig te zijn en ben nu lekker een paar daagjes bij mijn ouders wat zeker helpt, al blijft dat moeilijk met het 'verplichte' temperaturen en dergelijke. Vandaag bijvoorbeeld is mijn temperatuur zo ver omhoog gegaan als de dag waarop ik de vorige keer mijn eisprong had, maar is pas cd7. Tsjaaa dat soort dingen gaan gewoon tussen je oren zitten. Klopt dit wel, klopt dat wel?! Wat betekend dit, wat betekend dat?!
  Maargoooed, het loopt zoals het loopt en we gaan het wel meemaken :)

  Hele fijne jaarwisseling gewenst en bedankt voor je reacties.
   
 10. Mabe91

  Mabe91 Lid

  26 dec 2020
  31
  7
  8
  Vrouw
  Dankje Mila!! Daar gaan we voor :D
   
 11. esklessebes

  esklessebes VIP lid

  23 mrt 2014
  5.175
  2.175
  113
  Graag gedaan jij ook fijne jaarwisseling en op een mooi liefdevol 2021.

  Moet je temperaturen of doe je dat zelf?
  Zelf heb ik nooit getemperatuurd maar altijd ov gedaan van CB en action op een gegeven moment alleen van action want die had ik vergeleken met die van CB.
   
 12. Mabe91

  Mabe91 Lid

  26 dec 2020
  31
  7
  8
  Vrouw
  In eerste instantie werd mij door fertiliteit gezegd dat ik moest temperaturen en ben daar tot noch toe maar gewoon mee doorgegaan (tweede maand bij fertiliteit, nu wordt het de eerste met letrozol ivm PCOS), maar als ik er inderdaad achter kom dat de ov testen me evenveel vertellen als de temperatuur, dan ga ik heel gauw stoppen met de thermometer haha. Wat een gedoe en oncharmant is dat zeg! Alleen ovulatietesten schijnen soms niet helemaal betrouwbaar te zijn als je PCOS hebt (wat bij mij onlangs geconstateerd is, mwehh), dus doe nu gewoon nog maar even beide naast elkaar.

  Begrijp ik dat er toen der tijd niks 'afwijkends' bij jou was geconstateerd en dat het gewoon domme pech en spanning/stress was waardoor je oudste zoon even op zich heeft laten wachten?
   
 13. esklessebes

  esklessebes VIP lid

  23 mrt 2014
  5.175
  2.175
  113
  Inderdaad dan kan je beter even doorgaan met temperaturen hoe oncharmant ook.

  Hier had ik ooit voor m'n pil een hele onregelmatige cyclus en ook zeer pijnlijke.

  Na m'n mk bij fertiliteit is er gelukkig niks gevonden.
  Zelf denk ik uiteindelijk dat het jaar niet voor niets is geweest voordat ik weer zwanger raakte. Geloof dat alles met elkaar in verbinding staat. Want echt op dezelfde dag maar dan een jaar later wist ik dat ik weer zwanger was. Dat verzin je toch niet. Ook heb ik nog vaak een 2e kindje snachts gezocht in en naast m'n bed, terwijl ik m'n zoon ook echt zag liggen dus die was het niet.
  Nu dat zoon 2 er is heb ik het niet meer gehad.

  Hoop dat je fijne dagen hebt gehad!
   
 14. Mabe91

  Mabe91 Lid

  26 dec 2020
  31
  7
  8
  Vrouw
  Wauw, dat is inderdaad heel bijzonder esklessebes! Ik geloof ook wel dat alles met elkaar in verbinding staat en dat alles met een reden gebeurd.. Alleen wat in mijn geval de reden is van maand 1 zwanger maar buitenbaarmoederlijke zwangerschap en daarna al deze drama, pff dat moet ik nog maar gaan bezien.
  Inmiddels heb ik vanmorgen een echo gehad (CD11) na het gebruik van 2,5 mg letrozol. Mijn baarmoederslijmvlies is nog maar 3.8 mm en 1 eitje is 10.5 mm.. nouja, eigenlijk doet het dus vrij weinig. Volgende week moet ik terugkomen om te zien of er dan wel beweging is, maar ik heb er een hard hoofd in. Mocht dat niet het geval zijn gaan ze een menstruatie opweklen om vervolgens met een hogere dosis hormonen aan de gang te gaan. Manmanman, het is wel erg moeilijk om me elke keer te herpakken. Ik heb niet eens een eisprong (al een half jaar niet) dus uberhaupt proberen om zwanger te worden zit er niet in. Erg verdrietig.. En nu maar weer 'vrolijk' aan het werk en weer doen alsof er niks aan de hand is. Bah!!
  Ok, sorry, dat was even mijn ongezellige versie van mijzelf ;)
   
 15. esklessebes

  esklessebes VIP lid

  23 mrt 2014
  5.175
  2.175
  113

  Ook dat mag je laten zien hoor snap hoe het is om aan het werk te gaan en lekker doen alsof er niks aan de hand is. Wat voor werk doe je?
  Hoop dan dat ze na je menstruatie met hormonen een mooie eisprong kunnen opwekken het is je zo gegund! Snap dat het niet meevalt en dan nog al die horror hormonen.

  Succes je kan het!
   
 16. Mabe91

  Mabe91 Lid

  26 dec 2020
  31
  7
  8
  Vrouw
  Dankjewel Esklessebes, wat een begrijpende en lieve woorden, dat doet goed! Ik kan helaas niet heel uitgebreid zijn over mijn werk omdat het zo specifiek is dat mensen die mij kennen en hier eventueel mijn berichtjes lezen, precies weten dat het dan van mij komt haha. Maar normaal gesproken heb ik echt heel veel passie voor mijn werk, werk ik met mensen en zit ik daarvoor veel in het buitenland. Ontzettend vervelend dat dat nu niet kan, want weet zeker dat dat mijn gedachten lekker zou kunnen afleiden. Maargoed, er komt echt een keer een eind aan corona! En wat doe jij? Je komt heel betrokken en 'verzorgend' over :)
   
  esklessebes vindt dit leuk.
 17. esklessebes

  esklessebes VIP lid

  23 mrt 2014
  5.175
  2.175
  113

  Haha nou ben wel benieuwd,
  Graag gedaan zo een periode valt ook niet mee dus weet ongeveer wel waar ik het over heb. Heb ook na m'n mk doorgewerkt en zo goed als niemand wist er vanaf ene kant de knop omzetten en gaan en er niet mee bezig zijn maar na een half jaar brak ik wel.
  Zelf ben ik oa verzorgende IG (verrassend hè:roflmao::roflmao::)) en nog iets weet niet of er pb berichten echt privé kunnen?
   

Deel Deze Pagina