Hoor dit of is dit raar ?

Discussie in 'Zwanger worden' gestart door Capricorn82, 7 okt 2014.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Capricorn82

  17 sep 2014
  18
  0
  0
  NULL
  NULL
  Hallo allen!

  Ik had een vraagje. Ik weet dat weinig vrouwen de eerste ronde meteen zwanger raken. Nu is mijn eerste ronde net voorbij.
  Zoals ik had berekend had ik een cyclus van ongeveer 32 dagen. En moest mijn eisprong afgelopen weekend plaatst vinden. Vorige maand voelde ik mijn eisprong heel heftig (volgens mij) maar deze keer heb ik niks gemerkt.
  Ik en mijn vriend hebben om de dag afgelopen week gesext en ik hoopte dat ik zou aanvoelen wanneer ik mijn eisprong zou hebben maar volgems mij heb ik niks gevoeld. Wel werd ik zondagochtend heel erg misselijk wakker en voelde ik me zo wel een paar uur lang. Die nacht ervoir zijn we flink tekeer gegaan ☺️ Dus ik hoop ergens eigenlijk dat het raak is. Echter heb ik niet veel gemerkt van afscheiding die slijmeriger zou moeten zijn. Vandaag merk ik al wel dat mijn afscheiding heel dik en meer brokkelig is.
  Is dit nu normaal of niet ?
  Kan het zo zijn dat ik zondag mijn eisprong had en ik me dArom zo misselijk voelde ?

  Ik weet echt niet zo goed wat ik wel of niet zou moeten ervaren. Nogmaals ik weet de eerste keer raak is een kleine kans maar toch vraag ik me af hoe of wat.
  Ik had zondag wel een btje een zeurderig gevoel in mijn onderbuik. Ik voel nu ook nog een klein beetje dat, kan dat iets positiefs zijn ?

  Alvast bedankt voor de reacties
   
 2. Hilly1980

  Hilly1980 VIP lid

  23 jun 2014
  7.299
  2
  38
  Als je afgelopen zondag je eisprong had, dan is vandaag dag 2. En nee, dan kun je nog NIETS voelen van een eventuele zwangerschap. Een bevruchte eicel nestelt zich in rond 6-10dpo, dus 6 tot 10 dagen na de eisprong. En pas dan wordt er zwangerschapshormoon geproduceerd.
   
 3. Ikke101

  Ikke101 Actief lid

  3 feb 2014
  450
  10
  18
  NULL
  NULL
  Volgens mij kan het best hoor. Ik ben zelf altijd direct zwanger, iedere maand (maar kreeg altijd vroege miskramen 2 dagen na nod). Droge ogen weet ik niet, alles kan joh. En ik werd ook altijd met vlagen een beetje misselijk. Gewoon even afwachten meis!
   
 4. Shaker

  Shaker Actief lid

  14 aug 2014
  231
  0
  0
  Misschien handig om ovulatietesten te gaan gebruiken? Hoef je niet te twijfelen en kan je je ei niet missen.
   
 5. Capricorn82

  17 sep 2014
  18
  0
  0
  NULL
  NULL
  Bedankt voor de reacties! Maar voor ff alle duidelijkheid, ik weet natuurlijk wel dat ik niet meteen preggo ben maar ik vroeg me meer af of het normaal is om misselijk te zijn de dag van je eisprong en of je ook idd een beetje een zeurderig geboel in je onderbuik kan hebben.
  Ik heb deze overigens nog steeds. Ik zit nu op het werk en ben ook zwaar misselijk. En ik weet dat ernog geen bevruchting heeft plaats gevonden maar zijn deze symptonen normaal ?
   
 6. MissyG

  MissyG Actief lid

  4 sep 2011
  173
  0
  0
  NULL
  NULL
  Heey Capricorn82,

  Ik heb eigenlijk hetzelfde gehad. Ik was deze x in ronde 1 zwanger, en de vorige x eigenlijk ook (eerste echte mogelijkheid). Ik weet dat het eigenlijk niet kan, maar ook ik had heel snel klachten als misselijkheid en kramp in mijn buik. Ik weet dat de innesteling ong na 5 dagen is, maar toch was ik al misselijk..... zeg het maar. Het beweert helemaal niks... Die kramp is gebleven tot een week na de positieve test. Maar ik had ook duidelijk andere symptomen. Ik kreeg al ruim voor de test last van allerlei pukkeltjes in mn gezicht, terwijl ik dat normaal nooit heb. Daarnaast ontzettend zere borsten, en dat allemaal voor NOD. Nu heeft dit bij mij niks te maken met mijn cyclus. Ik gebruik al een jaar alleen condooms en heb deze klachten in twaalf maanden niet gehad.
  Ik wil je geen valse hoop geven, maar niks is onmogelijk...
   
 7. Bubblez

  Bubblez Niet meer actief

  Zo snel kun je echt niks voelen..

  Wel bestaat het dat je Door de progesteron in je lijf wat misselijk bent. Deze geeft vaak dezelfde symptomen als bij een zwangerschap.
  Ik ben vaak ook misselijk rond mn ei en heb een lamme buik. Maar zoals je ziet, ik zit in ronde 15. Heb alle symptomen al gehad die je je kunt bedenken en heb nog nooit een positieve test in mn handen gehad..

  Je zou kunnen beginnen met ovu testen om zo je ei sprong 53 bekijken. Verder, adem in adem uit. Je bent eerder uitzondering wanneer je direct zwanger bent;)
   
 8. Jla80

  Jla80 Bekend lid

  28 feb 2014
  780
  0
  16
  Hoi meid,

  Zoals ik nu lees lijkt het alsof je je eisprong heb gehad. Bij mij wordt de afscheiding na eisprong altijd dik, wit en wat brokkelig.

  Dat je je misselijk voelt kan best. Door de progesteron die je lichaam aanmaakt na de eisprong kunnen vrouwen ook soort gelijke kwaaltjes krijgen als bij een zwangerschap. Het heeft zijn voor- en nadelen. Voor; je weet dat er een eisprong is geweest, want geen eisprong, geen progesteron. Na: alleen denk je dat het raak is door alle symptomen terwijl dat niet altijd zo hoef te zijn.

  Zal voor je duimen dat het raak is :D
   
 9. Jla80

  Jla80 Bekend lid

  28 feb 2014
  780
  0
  16
  Hahahah lees nu pas de reactie van Bubblez:p
   
 10. Capricorn82

  17 sep 2014
  18
  0
  0
  NULL
  NULL
  Ik verwacht niet dat het meteen raak is hoor, zoals ik zelf al zei ik weet dat de kans klein is. Maar nogmaals vroeg me af of die dingen die ik voel of dat normaal is rond je eisprong. Ik ben ook echt vet duizelig af en toe.
  Ik vraag het omdat de eerste keer dat ik van de pil af was en dat is een paar jaar geleden, ik deze dingen niet ervaarde en voor mij is dit allemaal van A tot Z nieuw voor me.
  Ik probeer me zo min mogelijk bezig te houden of te focussen op zwanger raken anders wordt ik denk ik gek en ga ik dingen teveel en te graag willen waardoor ik bang ben dat het helemaal niet lukt.
  Maar goed mijn lichaam kan natuurlijk anders reageren dan enige tijd geleden.
  Wilde gewoon weten of het raar was of niet 😊
   
 11. Capricorn82

  17 sep 2014
  18
  0
  0
  NULL
  NULL
  Ik heb nu overigens lichtroze afscheiding een klein beetje maar moet nu nog niet ongesteld worden, dat moet nog ff duren. Dat is tochnook niet mogelijk als ik afgelopen weekend mijn eisprong moet hbbn gehad.
  Ik zit overigens te denken.. Hij moet zondag zijn maar kan ook dat ik m donderdag/vrijdag heb gehad als ik kijk naar mijn lichaam.
  En ik wil echt niet gek doen of raar klinken maar mijn tepels doen vet veel pijn! Het lichaam is maar iets raars hoor
   
 12. Jla80

  Jla80 Bekend lid

  28 feb 2014
  780
  0
  16
  Oooooohhh wat spannend. Wie weet is de innesteling al begonnen.

  Duimen gaan hier omhoog. Hoop het zo voor je:D
   
 13. Pukske

  Pukske Actief lid

  6 aug 2014
  142
  0
  16
  NULL
  NULL
  Ook ik had snel last van mijn tepels. Een gevoel wat snel doortrok naar mijn gehele borsten. Daarbij een soort strak gevoel in mijn onderbuik. Om niet teveel hoop te krijgen dacht ik dat ik nu eens vroeg ongesteld zou gaan worden, maar nee hoor...
  Zie onderschrift :D

  Ik hoop dat jij binnenkort eenzelfde onderschrift hebt ;)
   
 14. Cinder

  Cinder Lid

  9 okt 2014
  98
  0
  0
  Ohh spannend allemaal, Ik schuif ook even aan hoop dat jullie dat niet erg vinden. Ik ben vier dagen na mijn dpo, ik voel niet heel veel geks alleen last van mijn lies beetje raar. Weten jullie of dat normaal is?
   
 15. Cinder

  Cinder Lid

  9 okt 2014
  98
  0
  0
  Oog oops zie dat iedereen al twee maanden geleden voor het laatst iets heeft gestuurd
   
 16. Pukske

  Pukske Actief lid

  6 aug 2014
  142
  0
  16
  NULL
  NULL
  Ik denk dat je naar mijn inschrijfdatum hebt gekeken. Want de reacties zijn van gisteren en vandaag hoor ;) Zie roze balk.
  Vergis mezelf ook wel eens...
   
 17. Capricorn82

  17 sep 2014
  18
  0
  0
  NULL
  NULL
  Pff ik raak zo onzeker. Ik heb best veel roze afscheiding, vandaag ook nog. Ik ben gewoon bang dat dit toch gaat doorzetten. Het lijkt me echt onmogelijk. En als mijn eisprong eerder plaats heeft gevonden is het helemaal raar want vorige week dinsdag hebben we wel gesext maar is hij niet in mij gekomen. Vrijdagvzaterdag en zondag wel, maar dat zou te snel zijn voor een innesteling (denk ik).
  Van voor ocht kan je ook zwanger raken weet ik maar pff hoe groot is die kans, ik denk bij mij wel nihil
   
 18. Cinder

  Cinder Lid

  9 okt 2014
  98
  0
  0
  Ohja haha, wel stom dat je elke keer terug naar het onderwerp moet gaan om te zien of er nog reacties zijn geplaatst. Is er nog een ander manier? Capricorn, hoe is jou cyclus ?
   
 19. Capricorn82

  17 sep 2014
  18
  0
  0
  NULL
  NULL
  Ik zit nu pas in ronde 1 en voor zover ik heb erekend zit ik op 32 dgn maar nu mijn lichaam zo raar doet weet ik niet echt of het klopt :S
  Pff ik zou graag willen maar wil niet teveel hopen!
   
 20. Beckje

  Beckje VIP lid

  12 jul 2010
  8.652
  4
  36
  kan altijd nog alle kanten op, hier dit keer wel gelukt in 1 keer, vorige keer heeft het 8 rondes geduurd. zou nu een cyclus van rond de 39 dagen gehad hebben (hele late eisprong gehad na de pil)
  mocht je het idee hebben dat het wel eens raak kan zijn probeer je een testje, word je nog niet ongesteld kun je over een aantal dagen nog 1 proberen.
  zelf voel ik helemaal niets. denk ook dat dat pas kan na een week of 6
   

Deel Deze Pagina