Ik denk dat mijn man vreemdgaat

Discussie in 'De lounge' gestart door Jamburger, 6 jul 2019.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Jamburger

  Jamburger Lid

  2 apr 2019
  53
  168
  33
  Al enige tijd heb ik het gevoel dat mijn man vreemdgaat. Hij is de laatste erg afwezig en snel geïrriteerd. We hebben eind april een zoon gekregen maar ik denk niet dat dat het is. Ik denk dat hij vreemdgaat omdat hij de laatste tijd vaker weg is. Laatst was hij dit zogenaamd met een vriend. Toen ik deze vriend later tegenkwam en vroeg hoe het was gaf hij aan nergens iets van te weten. Hij werkt vaker over en toen ik laatst zijn telefoon pakte om even snel een foto te maken van zoon reageerde hij gepikeerd. Wij pakken wel vaker elkaars telefoon..niet om berichten te lezen maar bijvoorbeeld om even een foto te maken. Vanavond gaat hij weg met een vriend maar ik vertrouw het niet. Ik durf die vriend zelf niet te vragen omdat ik bang ben voor de waarheid denk ik. En ergens ook bang dat ik verkeerd zit en dus heel wantrouwend overkom:(. Wat moet ik hier nou mee? Moet ik hem hiermee confronteren of niet. Straks zit ik volkomen verkeerd :confused:.
   
 2. Emotions

  Emotions Actief lid

  5 jan 2019
  411
  504
  93
  Vrouw
  Als je het wil weten dan kijk je 's nachts in zijn gsm. Op een moment laat hij een steek vallen. Als je iets vindt dan weet je het tenminste want hij zal het hoogstwaarschijnlijk niet toegeven. Stel dat je niets vindt dan ga je moeten leven met het feit dat je dat gedaan hebt en niets gevonden hebt dus misschien toch verkeerd zat.. Kan een klote gevoel zijn.

  Persoonlijk zou mijn nieuwsgierigheid en gevoel winnen.
   
  Robijn89, Noorie, all4love en 4 anderen vinden dit leuk.
 3. Mammavantwee

  Mammavantwee Actief lid

  4 feb 2019
  413
  307
  63
  Vrouw
  Ik zou er indd eerst proberen er achter te komen dat hij echt vreemd gaat, en het hem dan vragen! Ontkent hij, zeg jij wat je heb gezien!

  Sterkte!
   
 4. Pechvogol

  Pechvogol Fanatiek lid

  19 jun 2014
  1.279
  621
  113
  Ik weet niet of je achterdochtig bent aangelegd, maar vragen mag toch? Hij vertoont bepaald gedrag waardoor jij twijfelt. Ik zou dat specifieke gedrag benoemen en wat het met je doet. Hoeft allemaal niet meteen dramatisch te zijn.

  Verhaal halen bij vrienden zou ik niet meteen doen. Je hebt een relatie met je man en hij moet zich aan jou verantwoorden, niet zijn vrienden. Als hij hoort dat je met zijn vrienden erover praat, onschuldig of bewust, gaat hij zich gecontroleerd voelen en dan wordt het alleen maar moeilijker samen een goed gesprek te voeren.
  Succes.
   
  Robijn89, MaMa, English en 6 anderen vinden dit leuk.
 5. Devilschase

  Devilschase VIP lid

  1 dec 2007
  17.385
  2.045
  113
  Generaal zonder leger.
  Flevoland
  App je die vriend: veel.plezier vanavond! Niet te laat maken he!

  Kijken wat hij teeugappt...
   
  2littlemonkeys, Robijn89, Juffie26 en 11 anderen vinden dit leuk.
 6. elliepellie

  elliepellie Fanatiek lid

  28 jun 2014
  1.721
  800
  113
  Vrouw
  Pedagogisch medewerkster
  Venlo
  Wat een rot situatie. Ok je weet het niet zeker maar feit is dat jij wel een onderbuikgevoel hebt. Daar moet je sowieso iets aan doen! De sleutel in een relatie is communicatie. Dus een openhartig gesprek waarin je verteld wat jou dwars zit heeft altijd mijn voorkeur. Aan de andere kant kan je die vriend toch gewoon vragen? Al zou je een smoesje gebruiken van mijn part als je dat fijner lijkt. (Iets in de trant van “mag ik mijn vriend spreken? Zijn telefoon staat uit”.”)

  Tja en als het niet klopt? Wat heb je te verliezen? Of het is niet zo... of wel en dan kunnen jullie beslissen wat te doen. Eraan werken? Of uit elkaar gaan. Maar laten doorsudderen is nooit een goed idee..... Maar praten lijkt mij sowieso een goed idee.

  Heel veel succes. En laat niet over je heen lopen!!
   
  LolaBloem vindt dit leuk.
 7. Visje79

  Visje79 Fanatiek lid

  9 jan 2019
  2.760
  3.541
  113
  Vrouw
  Lastig zeg. Ik zou het ook willen weten. Kun je die vriend met wie hij nu zegt te zijn niet een appje sturen?: ‘Finn (ik zie dat je zoontje zo heet) slaapt lekker, zorg je dat ‘naam man’ niet te diep in het glaasje kijkt, knipoog. Veel plezier!’ Kijken wat ie zegt?
  Ken je de vrouw/vriendin met wie hij is? Anders een appje naar haar? Dat de mannen lekker samen op stap zijn en jij en Finn lekker thuis? Succes!
   
 8. Sic

  Sic Bekend lid

  17 dec 2010
  622
  129
  43
  Ik zou er met hem over in gesprek gegaan. Het idee dat ik in zijn telefoon moet gaan zoeken of vrienden van hem moet benaderen, vind ik echt te gênant. Als ik vermoedens zou hebben, dan zou ik deze richting hem uitspreken. Ik denk dat aan zijn reactie wel een hoop af te leiden valt. En sowieso moet je het gesprek aangaan, want of hij nu wel of niet vreemdgaat er zit iets niet goed in de relatie. Dus praten moet je toch!
   
  Ysabella en DQueen vinden dit leuk.
 9. Emotions

  Emotions Actief lid

  5 jan 2019
  411
  504
  93
  Vrouw
  Het probleem is dat als je gaat confronteren en hij gaat echt vreemd, hij voorzichtiger gaat worden. Terwijl praten wel zeer goed is.. maar niet met een vreemdganger..

  Vrienden benaderen zou ik nooit doen. Als dat uitkomt en hij doet niets verkeerd dan gaat het alleen maar genant worden en ga je je nog slechter voelen..
   
  Brinsa, Paardenbloem en bloem82 vinden dit leuk.
 10. Prettykitty

  Prettykitty Fanatiek lid

  22 dec 2016
  2.983
  1.434
  113
  Vrouw
  Ik zou in zijn telefoon kijken.

  Want, familie van mij zag mijn toen partner met een ander meisje. En toen ontkende hij het.

  Nee dat was ik niet.

  Tsja. Ik was er als nog klaar mee, mijn familie liegt namelijk niet.

  Grote kans dat je vriend alles gaat ontkennen en bewijs verwijderd.
  Dus ik zou in zijn telefoon kijken, en als het kan zelfs nog bewijs naar mijn eigen sturen of er foto's van maken ofzo. Zodat hij het niet kan ontkennen en doen alsof jij gek bent.

  (Let op de flitser mocht je zelf een foto maken)
   
  bloem82 vindt dit leuk.
 11. DQueen

  DQueen Niet meer actief

  +1
   
 12. exciting

  exciting Fanatiek lid

  10 dec 2013
  3.172
  982
  113
  Vrouw
  Friesland
  Heb je hem er toen niet mee geconfronteerd dat hij niet bij zijn vriend was?
   
  Pixels en Novi vinden dit leuk.
 13. Jetje1991

  Jetje1991 Actief lid

  16 mei 2016
  242
  299
  63
  Vanavond bellen met een smoes. Als hij bij haar is, neemt hij toch niet op. En dan zijn vriend appen met de vraag of hij kan vragen of hij even terug belt.
   
  MaMa en Paardenbloem vinden dit leuk.
 14. Jamburger

  Jamburger Lid

  2 apr 2019
  53
  168
  33
  In zijn telefoon kijken met als doel zijn berichten lezen vind ik ergens niet kunnen. Misschien als ik hem confronteer en hij ontkent..maar straks gaat hij echt niet vreemd en zie ik spoken.:confused: Ik kan inderdaad zijn vriend een berichtje sturen met veel plezier en maak het niet te laat en dan zien wat hij terug stuurt.
  Ik heb hem toen niet meteen geconfronteerd nee. Waarom niet weet ik eigenlijk ook niet meer ik denk dat ik het niet het goede moment vond. Daarna is het erbij gebleven. Vanavond praten gaat niet meer hij gaat zo weg. Ik kan proberen zijn reactie te pijlen wanneer ik hem veel plezier wens al denk ik dat dat niet heel veel zin heeft.
   
  Oilell en DQueen vinden dit leuk.
 15. bozoe

  bozoe Fanatiek lid

  9 jul 2014
  3.641
  2.357
  113
  Ik zou die vriend niet appen. Grote kans dat hij dan eerst jouw vriend op de hoogte stelt/vraagt waarom hij als smoes wordt gebruikt. Dat zou ik in ieder geval wel doen als de man van een vriendin mij ineens appt.

  Ik ben sowieso echt een detective in dit soort situaties dus ik was eerst zelf op onderzoek uitgegaan: social media accounts bekijken/likes van andere vrouwen en reacties. En inderdaad telefoon doorzoeken zodra je de kans krijgt.

  Maar like i said, ik heb een zieke geest daarin:roflmao::roflmao:
   
  PBV, Sylva, Zara75 en 12 anderen vinden dit leuk.
 16. Emotions

  Emotions Actief lid

  5 jan 2019
  411
  504
  93
  Vrouw
  A jealous woman does better research than the FBI. :cool:
   
  Robijn89, PBV, sleutelbloem en 35 anderen vinden dit leuk.
 17. Zonnebloem92

  Zonnebloem92 VIP lid

  4 dec 2012
  8.909
  2.657
  113
  Vrouw
  Zuid Holland
  Dit inderdaad.
  Heeft die vriend ook een vriendin? Dan zou je bij haar kunnen polsen.
  Of weet je waar ze heen gaan? Stuur er een vriendin heen.
   
 18. Piep2016

  Piep2016 Fanatiek lid

  30 apr 2016
  1.080
  478
  83
  Lastig verhaal en ik ben bang dat ze je hier er niet zekerder in gaan maken, eerder onzekerder want als ik kijk naar al de topics die ik hierover voorbij heb zien komen en de antwoorden dan heeft ie dadelijk de stempel al op zijn kont zonder dat eenieder hem hier kent...

  Feit is dat je jezelf op de een of andere manier onzeker voelt in jullie relatie, terecht of onterecht dat is uiteindelijk de vraag. Enige manier om dit op te helderen is het met hem te bespreken. Wat je ziet gebeuren en wat dit uiteindelijk voor uitwerking heeft op jou.
   
  MyMiracle, chrystel73 en Nieuwsgierigbijtje vinden dit leuk.
 19. Emotions

  Emotions Actief lid

  5 jan 2019
  411
  504
  93
  Vrouw
  *Delete*
   
 20. Jamburger

  Jamburger Lid

  2 apr 2019
  53
  168
  33
  Ik weet waar ze heen gaan of waar hij zegt heen te gaan. Die vriend heeft een vriendin dus die zou ik wel een berichtje kunnen sturen. Ik weet alleen niet wat beter is een bericht sturen of morgen praten. Ik moet dat zelf uiteindelijk bepalen maar ik word er nogal onzeker van.
   

Deel Deze Pagina