Ik weet even niet wat ik moet

Discussie in 'Zwanger worden' gestart door paars, 16 jan 2020.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. paars

  paars Fanatiek lid

  27 nov 2008
  1.079
  7
  38
  Hallo dames,

  Ik had laatst ook al een topic geopend over hoe snel je iets kan voelen na een eventuele bevruchting maar kan het niet terug vinden.
  Dus maar even opnieuw..

  Ik zit met het volgende..
  ik slik nu zo’n 2 jaar de pil. Ik slik deze ook altijd door tot dat ik een bloeding krijg.
  Ik slik deze niet voor anticonceptie maar voor de hevige menstruaties die ik heb.
  Nu hebben wij 28 dec sex gehad en sinds een paar dagen daarna voel ik me anders dan normaal. Had hier ook al eens gevraagd maar idd iedereen zei dat het wel erg vroeg was voor eventuele symptomen. Omdat het me allemaal niet lekker zat heb ik toch maar een stopweek ingelast. Vorige week donderdag voor het laatst de pil ingenomen. Normaal gesproken krijg ik een dag of 2 later een paar dagen een flinke bloeding. De buikpijn begon idd al flink zoals normaal maar er kwam geen bloed.
  Tot gisterochtend toen begon ik licht te bloeden maar het was vooral oud bloed vandaag ook nog een paar keer veel oud en soms heel klein beetje rood. Vandaag ook met vlagen heel misselijk en flinke hoofdpijn met duizeligheid. Afgelopen weken wel meer van dit soort klachten maar niet zo hevig als vandaag.
  Heb vanmorgen een test gedaan maar die was negatief.

  En nu weet ik niet zo goed wat ik hier mee aan moet.
  Eigenlijk moet ik morgen weer beginnen met een nieuwe strip. Maar dat zit me ook niet lekker.
  Is een zwangerschap helemaal uitgesloten door de negatieve test en het bloed verlies? Of zou dit een innestelingsbloedinf kunnen zijn? Ik las toevallig ergens dat die een week na de innesteling plaats kan vinden. Of zit er dan veel te veel tijd tussen het moment van gemeenschap en eventuele bevruchting en innesteling..

  wie kan me advies geven om wat te doen?? Ik wordt op dit moment gek van mijn eigen lichaam!
   
 2. Cjms

  Cjms Bekend lid

  11 dec 2016
  882
  1.281
  93
  Je kunt er vanuit gaan dat, als je symptomen hebt die vanuit HCG naar voren komen (misselijkheid, etc.), dat je dat terug ziet op een test.
  Als je je zorgen maakt, misschien een keer naar de huisarts? Desnoods bloed laten prikken. Het kan van alles zijn.
   
 3. Doublemom

  Doublemom Fanatiek lid

  5 mrt 2012
  1.375
  1.130
  113
  Een van de gevolgen van het slikken van de pil is dat het baarmoederslijmvlies zich niet zo opbouwt als bij een normale cyclus. Daardoor worden sommige vrouwen die de pil slikken na verloop van tijd helemaal niet meer ongesteld. Het zou dus heel goed kunnen dat dit bij jou ook het geval is en dat je daardoor geen echte menstruatie hebt gemerkt in je stopweek.
  Zou het verder niet kunnen dat je bijv een griepje onder de leden hebt die niet lekker wil doorzetten? Kan me voorstellen dat je graag duidelijkheid wilt. Maar als je zwanger bent, zou je nu wel verwachten dat de test íets laat zien.
   
 4. paars

  paars Fanatiek lid

  27 nov 2008
  1.079
  7
  38
  Om de 4 maanden heb ik zowiezo een bloeding die tot nu toe elke keer nog vrij heftig is geweest dat het wat minder wordt naar verloop van tijd snap ik maar is dit niet ineens heel veel minder dan.
  Heel apart dat dit nu ineens minder is en dan de rest van de klachten erbij.

  ik heb het de afgelopen jaren niet gemakkelijk gehad op lichamelijk gebied en heb daardoor mijn eigen lichaam enorm goed leren kennen. Elk pijntje weet ik waardoor het komt en bij stress weet ik precies hoe mijn lichaam daar op reageert. dit is zo anders. En ik kan me niet zo goed herinneren hoe ik me de vorige zwangerschappen heb gevoeld. Daar deed ik testen ook altijd op de gok omdat ik heel onregelmatig ongesteld was
   
 5. Lieverding

  Lieverding Bekend lid

  9 jun 2019
  818
  307
  63
  Vrouw
  Ik zal vanuitgaan dat je niet zwanger bent
   
 6. Luna86

  Luna86 VIP lid

  11 jan 2009
  9.066
  3.331
  113
  Gelderland
  Ik denk ook dat je niet zwanger bent. De kans zou heel klein zijn en als je klachten daar van komen dan moet je dat op een test zien. Wel kan je cyclus behoorlijk van slag zijn door het tijdelijke stoppen midden in een pilstrip zonder vaste stopweken. Hier kwam de bloeding bij doorslikken vaak spontaan en dan zette ik mijn stopweek in. Misschien is dat voor jou ook een optie?
   
 7. Daphne1002

  Daphne1002 Bekend lid

  17 mrt 2009
  651
  339
  63
  Het lijkt mij onwaarschijnlijk dat je zwanger bent. Als je het niet vertrouwt zou ik de huisarts vragen.
   
 8. paars

  paars Fanatiek lid

  27 nov 2008
  1.079
  7
  38
  Ik stop ook pas als ik een bloeding heb gehad. Omdat ik het dus nu niet vertrouwde ben ik zonder dat ik een bloeding had gestopt.
   

Deel Deze Pagina