om zelf de spits maar af te bijten zal ik beginnen met wat ik wel op elk uur van de dag kan eten. franse kaasjes met stokbrood, hoe harder ze stinken hoe lekkerder ik ze vind. plakjes worst, vooral amsterdamse leverworst. blokjes kaas, van de jongste graskaas tot old amsterdam met vooral een lekkere lik honingmosterd. en nee ik heb niks met amsterdam maar er komen toch wel lekkere dingen vandaan!
tapas is ook geweldig, maak het regelmatig zelf op een doordeweekse zondag, wel veel werk en vaak heb ik ook geen trek meer als ik zo'n 2 uur in de keuken heb staan rommelen, want ja, je moet toch voorproeven hè of het wel smaakt.............
Ik ben gek op croissants. Of lekkere broodjes met druiperige schimmelkazen...mmm. Witbrood met pindakaas, tapas, van die grote olijven met amandelen, jammie!
gevulde rookvleesrolletjes. ff een teentje knoflook fijnpersen, dit door een pakje monchou prakken, een theelepeltje hiervan op een plakje rookvlees en deze oprollen. heerlijk en als je van echt pittig hou doe je er gewoon 2 teentjes knoflook door. dus dames die last hebben van een muggeplaag in de slaapkamer........................ vanmiddag massaal aan de rookvleesrolletjes!
waar blijven de dames die oorspronkelijk uit de landen rond het middelandse zee gebied komen? deze dames zijn meestal een expert op het gebied van hartige hapjes maken. kom op met jullie receptjes! heb er zin in om dit weekend weer lekker te expirimenteren en mijn visite te doen verbazen met het lekkers wat ik dan weer tevoorschijn tover. ps. ik zal de bron eerlijk vermelden hoor.
Ik vind gevulde champignons erg lekker (terwijl ik nooit champignons luste). Met gehakt en pesto is lekker, maar met kruidenkaas is ook erg lekker. En zalm-rolletjes (wrap met roomkaas en zalm) vind ik erg lekker. Liefs
stink kaasjes mmmmm ben de enige die het lekker vind hier thuis. lekkere smeer salade gemaakt van tonijn, een uitje, rood paprikatje, eitje, wat kruiden, beetje mayo, klein aardappeltje.. mmm vers gebakken brood met echte olijfolie marokkaanse pannekoekjes van mijn schoonmoeder eigengemaakte pizzatjes
Wraps besmeren met boursin en dan oprollen en in plakjes snijden hmmmm lekker ... augurken in boterhammenworst gewikkeld ook erg lekker... gevulde eieren eet ik me ook misselijk aan
Drentse Kosterworst Ham-kaas croissants uit eigen oven Hamrolletjes met monchou en stukjes ui Gevulde eieren Roggebrood met zoute haring en stukjes ui De Indische pasteitjes gemaakt door mijn ouders MMMMMMM, het water loopt me nu al in de mond...