Kan clomid je temperatuur en je ongi beinvloeden?

Discussie in 'Vruchtbaarheidsbehandelingen' gestart door Nataly, 26 aug 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Nataly

  Nataly Actief lid

  4 jul 2006
  409
  0
  0
  Hengelo (ov)
  Hai,

  Ik heb deze maand voor het eerst Clomid gebruikt om een beetje regelmaat in mijn cyclussen te krijgen. Nu zit ik op dag 14 na mijn eisprong.

  Ik heb maanden getemperatuurd maar dat doe ik nu eigenlijk alleen nog maar rond mijn eisprong om te kijken of ie geweest is en rond mijn NOD want normaal gaat mijn temperatuur altijd op de dag van mijn 1ste ongi dag omlaag.

  De titel zegt het al. Ik vraag me af of Clomid je temperatuur en je ongi kan beinvloeden? Ik heb nu al voor de vierde dag een beetje rood bloedverlies. Vooral 's morgens als ik net uit bed kom en dan naar de wc ga is het echt rood. Dan doe ik een maandverband in waar vervolgens de rest van de dag niks meer in zit afgezien van een beetje rood bij het afvegen op de wc.

  Maar mijn temperatuur is wel hoog. Deze maand was mijn temperatuur een paar dagen voor mijn ei 36.3 en 36,4 en na mijn ei 36,7 en 36,8. Dat is netjes. Nu rond mijn NOD is het al 5 dagen achter elkaar 36,7 ook vanmorgen. Normaal is mijn luteale fase maar 11 dagen en nu zit ik al op dag 14.

  Dus......ben ik nu ongi geworden omdat ik toch wel echt rood bloed verlies ondanks mijn hoge temperatuur? Of gaat ook met Clomid je temperatuur gewoon omlaag op het moment dat je ongi wordt?

  Ik weet het niet meer, zit in ronde 20 inmiddels en dan zou je verwachten dat je je lichaam wel een beetje kent, wie heeft raad en kan me helpen omdat ik anders weer met de volgende ronde Clomid moet beginnen?

  Veel liefs
  Nataly
   
 2. Tinkerbel80

  Tinkerbel80 Niet meer actief

  Ik durf eigenlijk niet zo goed te tempen met de clomid. Ik had die vragen ook maar ben ze vergeten te vragen aan mijn gyn. Ik heb namelijk hele erge opvliegers van de clomid. Ik heb het zo warm. Ik slaap echt onder een heel dun dekentje of onder niets. Mijn vriend is echt een kachel en die slaapt onder het dekbed :confused: Geen idee of het dus zin heeft om te tempen met clomid. Ikzelf wacht maar even op het bloedonderzoek over 1,5 week.
   
 3. houda

  houda Actief lid

  17 jul 2007
  285
  0
  0
  Amersfoort
  Hoi hoi,

  Ik zit nu in de 2de ronde met clomid. Voordat ik clomid had hebben wij het 2 jaar zelf geprobeerd. Toen kon ik niet van mijn temperatuur opaan... Je kon er echt niets aan aflezen.
  Nu met de clomid wel en het is zelfs heel duidelijk..

  Ik zou als ik jou was je gyn bellen hoor, anders gaat er misschien wel een maand verloren, dat wil je natuurlijk niet...
  Je verliest wel weinig bloed zeg je, dus misschien toch een testje doen? Dan weet je het in ieder geval. Maar je zegt dat je al 4 dagen bloedverlies hebt en als je dan toch ongi bent nu dan moest je eigenlijk gisteren al met clomid beginnen...

  Ik zou een testje doen en je gyn bellen. Als je niet zwanger bent zou ik gewoon met de clomid beginnen vandaag, maar ja je gyn zal je ook wel een antwoord kunnen geven...

  Succes.. Liefs Houda
   
 4. Neeke

  Neeke Bekend lid

  8 apr 2006
  968
  0
  0
  Commercieel
  Gelderland
  Hallo,

  Ik moest juist temperaturen met Chlomid (met mijn eerste zwangerschap), lichaamstemperatuur was vrij hoog, voor de eisprong 36.6-36.7 en erna 37.1-37.3. Een tijdje na de eerste zwangerschap, bij de wens voor een 2e, ben ik ook gaan temperaturen om te kijken of de eisprong vanzelf op gang was gekomen, en wat bleek, curves waren precies hetzelfde zonder als met Chlomid.

  Ik was overigens de 3e ronde met Chlomid zwanger, hopelijk helpt het bij jullie ook zo goed!

  Succes!
   
 5. Nataly

  Nataly Actief lid

  4 jul 2006
  409
  0
  0
  Hengelo (ov)
  Bedankt voor jullie advies.

  Helaas had ik vanmorgen een lage temperatuur, 36,2! Op naar de volgende ronde, ronde 21 al weer.

  Veel liefs
  Nataly
   
 6. Tinkerbel80

  Tinkerbel80 Niet meer actief

  Balen meissie!

  Suc6 met deze ronde.
   

Deel Deze Pagina