"klachten" sinds verlof...

Discussie in 'Zwangerschap' gestart door fietsspecialist, 29 aug 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. fietsspecialist

  fietsspecialist Niet meer actief

  Ik heb tot nu toe echt een super zwangerschap, nergens last van! :D
  Sinds 3 dagen heb ik zwangerschapsverlof en ineens voel ik me anders.
  Ik ben ontzettend moe, steken in mijn liezen en vagina, zeurend gevoel in mijn onderbuik, brandend maagzuur. Vorige week was ons kindje nog niet ingedaald (alleen in mijn bekken gezakt). Volgende week dinsdag moet ik weer op controle. Heb niet het idee dat het al ingedaald is, want het kindje zit nog erg hoog (billen net onder de ribboog)
  Ik zet klachten tussen aanhalingstekens, want het stelt natuurlijk niet veel voor ;) , maar vind het wel typisch dat het sinds mijn verlof is begonnen. Zijn er nog dames die dit herkennen?
   
 2. Syl Rebecca

  3 jul 2006
  56
  0
  0
  Heel herkenbaar, ik ben nu ook sinds 3 dagen met verlof, maar het lijkt wel of ik nu inderdaad de tijd heb om over mijn 'klachten' na te denken. Totaal geen lucht meer, maagzuur en elke spier die ik tussen mijn navel en lies heb, doet zeer. Niet dat ik reden heb tot klagen, het hoort er allemaal bij en het valt nog mee, maar het is wel opvallend :( :)
   
 3. Lara11

  Lara11 Niet meer actief

  Hoi Bobbie,

  ik had het toen ik een tijdje geleden op vakantie ging. Opeens kwamen alle klachten aanstormen! Ik wist niet wat me overkwam, moest ik opeens met Rennies naar bed! Voor het eerst maagzuur, hartkloppingen, ademtekort, extreem moe en daardoor bijna huilerig.
  Achteraf kan ik wel zeggen dat het komt doordat ik te lang te hard had gewerkt en me niet eerder kon 'permitteren' om ziek te worden. Alsof je iets te lang op je tenen loopt en dan alles los laat.
  Om je gerust te stellen, na een kleine week voelde ik me wel weer beter. Hoop dat je van je verlof kunt genieten!

  Amber
   
 4. fietsspecialist

  fietsspecialist Niet meer actief

  Ja dat zou best wel eens kunnen ja.

  Die zeurende buikpijn onderin he....hebben jullie die ook of gehad? En wat zou het kunnen zijn?
   
 5. Grassprietje

  Grassprietje Fanatiek lid

  3 dec 2006
  2.328
  0
  0
  tukkerland
  zeuerende buikpijn onderin herken ik als indalings weeen..Vaak worden ze snachts nog wel krachtiger...

  Kijk in je verlof groeit je kind natuurlijk erg veel, waardoor het gewoon ook minder ruimte heeft...Want jij hebt die weken gewoon rust en geen gezeik ana je hoofd...Vandaar de groeispurt van de kleine, en nemen de klachten toe :)
   

Deel Deze Pagina