Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. hopefullymommytobe

  20 dec 2018
  25
  5
  3
  Vrouw
  Hallo allemaal!
  Ik ben nieuw hier en ik weet niet of ik hier goed zit maar ik heb een vraag.. ik ben ontzettend onzeker op dit moment!
  Ik zal even kort uitleggen wat de situatie is en hopelijk kan iemand mij een sprankje hoop geven waar ik naar opzoek ben..!
  3 November 2018 was de eerste dag van mijn laatste menstuatie. (ik was zo'n 3 maanen gestopt met mijn pil na een aantal jaar geslikt te hebben.)
  21 november zou mijn eisprong moeten zijn volgens mijn cyclus app (maar ik weet niet of dit klopt aangezien het nog best onregelmatig was) eerste maand 33 dagen, daarna zo rond de 28-31 dagen)
  Oke, nu was 3 dec mijn NOD en ik werd niet ongesteld... oke helemaal blij maarja afwachten niet te vroeg juichen. uiteindelijk die vrijdag (7 dec) paar dagen overtijd en oh oh wat velde ik me zwanger.... testen nog negatief maar hield hooop.
  Toen die avond op de 7e een lichte bloeding.... helder rood en donkerbruin van kleur. Amper buikpijn en weinig last.
  Ik dacht gelijk aan en innesteling en deed nogmaals een test, deze was positief!! (licht maar positief)
  Volgende dag een clearblue gedaan deze gaf aan ZWANGER 1-2.
  Ik heb licht gebloed maar lang niet zoveel als bij mijn normale menstuatie... VK gebeld en gevraagd hoe en wat die gaf ook aan zal wel innestling zijn. na 2 dagen geen bloed meer verloren en de bloeding stopte... was ook maar weinig en oud bloed.
  Omdat ik toch wat onzeker was, mocht ik de 20ste decembre, vandaag dus voor een vroege echo komen.
  De dagen die volgde elke dag getest en de test werd steeds duidelijker... sinds een paar dagen nu echt een knal test!! twee dikke paarse strepen kan niet missen. Ook clearblue gedaan eergisteren en die gaf aan ZWANGER 3+. nou, we konden ons geluk niet op.
  Week gewacht en nu eindelijk mochten we voor de echo vandaag... ik lag daar.. inwendige echo gehad,... en er was NIKS te zien. geen verdikking... helemaal NIKS!!!
  Ik heb nergens last van, geen bloedverlies meer gehad en ook geen buikpijn of andere klachten.
  Nu moet ik morgen bloed laten prikken... om uit te sluiten dat ik een buitenbaarmoedelijke zwangerschap heb.. en wat een teleurstelling was het vandaag niks op de echo te zien.
  We hadden echt een klein stipje of kloppend hartje verwacht maar niet dit.. gewoon helemaal NIKS!
  Ik ben nu zo van slag, mijn testen zijn nogsteeds heel positief.. wordt ook niet minder alleen maar meer voor zover dat kan!?
  Weet iemand wat er aan de hand kan zijn?? is er nog hoop dat ik toch zwanger ben??

  ik hoor het graag!!

  Liefs x
   
 2. exciting

  exciting Fanatiek lid

  10 dec 2013
  3.172
  982
  113
  Vrouw
  Friesland
  Als 7 december nou je nod was, dan ben je morgen 6 weken..

  Zo goed ik mij kan herinneren was er bij mij eerste zwangerschap met 6 weken al iets te zien (uitwendig).

  Heeft de verloskundige niet iets gezegd wat het zou kunnen zijn? Misschien toch te vroeg? Ik duim voor je!!
   
 3. hopefullymommytobe

  20 dec 2018
  25
  5
  3
  Vrouw
  Hai! Dank voor je snelle reactie! :) mijn verloskundige heb ik gebeld en zie zei dat ik morgen een bloedtest mag doen en er dan meer uitsluitsel komt. dat hij geen valse hoop wilde geven maar omdat ik geen klachten heb m.b.t buitnenbaarmoedelijke zwangerschap ij DENKT dat het gewoon nog te vroeg is er er daarom niks te zien was... maar ik maar me wel heel erg zorgen nu want ik dacht ook dat er toch echt inwendig wel IETS te zien moest zijn.. maar hoe kan het nou dat ik zo knal positief test.. en er niks te zien is bij dat echocentrum vanmiddag?? ik hoop morgen op het beste maar ben ook bang dat het mis is...
   
 4. Jenneke88

  Jenneke88 Fanatiek lid

  9 jul 2016
  1.709
  751
  113
  Als 7 december de innesteling was, dan ben je nu dus ongeveer 4 weken zwanger. Dan zou je op een echo niet meer zien dan verdikt baarmoederslijm.

  Ik ben namelijk 6 weken en een paar dagen zwanger, en de vk heeft dinsdag echt even moeten zoeken naar het vruchtje. Maar dit was echt nog klein en dus moeilijk te vinden. Dus het kan zijn dat je wat te vroeg bent geweest.

  Hopelijk goed nieuws na het bloedprikken.
   
 5. Dubbelgeluk

  Dubbelgeluk VIP lid

  18 mei 2013
  5.563
  4.167
  113
  Als ik het goed begrijp had je op 8 december je eerste positieve test die aangaf 1-2 weken, dus nog geen 4 weken.

  Dan zou je in de week van 10 december 4 weken zwanger zijn en deze week 5. Ik heb geen idee wat je dan zou moeten zien, maar nog geen kloppend hartje.
  Ik denk dat je sowieso een nieuwe echo kan plannen voor over een week. Dit was in ieder geval te vroeg, maar helaas valt niet te niets zeggen over of het goed zit.
   
 6. hopefullymommytobe

  20 dec 2018
  25
  5
  3
  Vrouw
  Hai Jenneke, ik hoop zo dat je gelijk hebt!! we waren zo blij en dat is nu toch wel onwjis omgeslagen is verdriet en onzekerheid! Weet jij toevallig of er morgen dan ook echt uitsluitsel komt? kan de bloedtest uitwijzen dat alles toch oke is maar dus te vroeg de echo? het klink alsof er hoop is.... en ik hoop zo dat je gelijk hebt! Ik laat het morgen even weten hoor sowieso... maar wil gewoon zo graag zekerheid. ik hoop stiekem nog dat het er toch zt alleen gewoon nog niet zichtbaar was vandaag... maar ben ook bang voor een mk of eug.. :( dank voor je reactie in ieder geval..x
   
 7. Mila27

  Mila27 Fanatiek lid

  20 jul 2017
  3.152
  2.346
  113
  Vrouw
  Als je op 7 december nog een lichte test had, was je toen misschien 10dpo.. misschien wat vroeger of later nog.. dan ben je nu nog geen 6 weken en kan het dus prima dat je nog niks zag op de echo ;) Hopelijk is er over een paar dagen wel iets te zien!
   
 8. hopefullymommytobe

  20 dec 2018
  25
  5
  3
  Vrouw
  Dankjwel voor je reactie! Ik hoop dat je gelijk hebt en het inderdaad te vroeg was.. het maakt me zo onzeker. we hadden van de week al helemaal in ons hoofd met kerst de familie te gaan inlichten.. taart besteld en alles. ik ben nu zo boos op mezelf.. we hadden gewoon de echo moeten afwachten.. maar we waren zo blij en enthousiast...!! gelukkig hebben we nog niets verteld verder... maar ik hoop dat je gelijk hebt en de bloedtest morgen uitsluitsel geeft... weet iemand hier of dit een buitenbaarmoederlijke zwangerschap kan zijn? ze zei vanmiddag dat daar geen aanwijzingen voor zijn en heb ook geen klachten maar ben wel een beetje bang nu..
   
 9. hopefullymommytobe

  20 dec 2018
  25
  5
  3
  Vrouw
  Hai Jenneke, ik hoop zo dat je gelijk hebt!! we waren zo blij en dat is nu toch wel onwjis omgeslagen is verdriet en onzekerheid! Weet jij toevallig of er morgen dan ook echt uitsluitsel komt? kan de bloedtest uitwijzen dat alles toch oke is maar dus te vroeg de echo? het klink alsof er hoop is.... en ik hoop zo dat je gelijk hebt! Ik laat het morgen even weten hoor sowieso... maar wil gewoon zo graag zekerheid. ik hoop stiekem nog dat het er toch zt alleen gewoon nog niet zichtbaar was vandaag... maar ben ook bang voor een mk of eug.. :( dank voor je reactie in ieder geval..x
   
 10. Ebrum

  Ebrum Fanatiek lid

  11 mei 2013
  1.698
  847
  113
  Precies hetzelfde heb ik ook meegemaakt. Ik denk dat het mis is gegaan bij de innestelling. Bloedtesten gaven bij mij 6 weken zwanger maar er was helemaal niks te zien. Uiteindelijk vanzelf opgelost en nu kunnen we weer verder gaan. Ik hoop voor jou dat het goed afloopt.
   
 11. hopefullymommytobe

  20 dec 2018
  25
  5
  3
  Vrouw
  Hai Mila! (wat leuk ons hondje heet mila hihi...!) maar dat bedoel ik als een compliment want ik vind mila een prachtige naam! dank voor je reactie. ik hoop met heel mn hart dat je gelijk hebt. fijn dat ik toch wat hoopvolle reacties krijg hier... hoop doet leven denk ik dan maar...!
   
 12. hopefullymommytobe

  20 dec 2018
  25
  5
  3
  Vrouw
  Ohh jeetje wat heftig zeg. dank voor je reactie. wat moet dat verdrietig zijn geweest voor jullie. heb je daarna wel iets gemerkt van dat je het verloren bent? ik heb geen bloedverlies meer gehad na mijn positieve testen en ze worden alleen maar positiever.. had jij dat ook? om gek van te worden die onzekerheid. gaaat het inmiddels weer oke met je?? veel sterkte jij ook gewenst xx
   
 13. Nieuwsgierigbijtje

  Nieuwsgierigbijtje Fanatiek lid

  12 mei 2018
  1.854
  1.175
  113
  Vrouw
  Als ik zo bereken dan ben je nu pas 5 weken en 2 a 3 dagen en dan is er inderdaad niet veel meer te zien dan verdikt slijmvlies en soms een ring
   
 14. hopefullymommytobe

  20 dec 2018
  25
  5
  3
  Vrouw
  Hai! dank voor je reactie. Daar heeft ze helaas pook niks over gezegd. ze zei dat er geen verdikking te zien was en verder heeft ze nog een tijdje gezocht maar er was dus echt helemaal niks te zien, ook geen ring of iets dergelijks.... dat lijkt me dus niet heel positief.. :( ik denk dat ik de bloedtest morgen maar even moet afwachten, hopelijk geeft dat meer zekerheid..!
   
 15. Ebrum

  Ebrum Fanatiek lid

  11 mei 2013
  1.698
  847
  113
  Ik had ook geen bbz symptonen. Ik heb ook geen vruchtje verloren. Je lichaam ruimt het vanzelf op. 27 sept. Haddden we echo. Daarna elke week. 3 oktober menstruatie, 27 oktober menstruatie en daarna niet meer. Hcg was 3 december 5. Na 3 december mochten we verder gaan. Ik ga zondag testen :)
   
 16. hopefullymommytobe

  20 dec 2018
  25
  5
  3
  Vrouw
  jeetje... wat een heftige periode voor jullie ook. erg he die onzekerheid. ik vind het bijzonder zoveel lotgenootjes te treffen hier.. en wat heerlijk dat haar verhaal hier kwijt kan. bied toch wel wat hoop en ook troost... ik liep best wel eenzaam rond met de onzekerheid en dit verdriet vandaag. mijn vriend is er voor me en is een kanjer maar vrouwen praten toch anders... ik duim voor jullie dat jullie ook gauw een gezond kindje mogen verwachten en alles goed mag verlopen... we houden hoop .. en geven niet op. maar is wel een onzekere tijd zo zeg.. :( sterkte xx
   
 17. hopefullymommytobe

  20 dec 2018
  25
  5
  3
  Vrouw
  EN IK DUIM VOOR EEN POSITIEVE TEST ZONDAG VOOR JOU!!!!! Het is je gegunt!! xxx
   
 18. Ebrum

  Ebrum Fanatiek lid

  11 mei 2013
  1.698
  847
  113
  Dank je wel! Super lief! Ik hoop dat het goed komt voor je. Ookal heb je bbz geen zorgen, na een miskraam ben je vruchtbaarder. Ik denk dat het wel goed komt met je.
   
 19. hopefullymommytobe

  20 dec 2018
  25
  5
  3
  Vrouw
  Ik hoop ontzettnd dat je gelijk hebt! en ik heb geleerd uiteindelijk komt alles altijd goed.. dus ik houd hoop. en anders komt er hopelijk ook weer een nieuwe kans..maar het blijft verdrietig. dank voor je lieve woorden, ik houd iedereen op de hoogte morgen! dank voor hetmeelezen dames en de support!! en Ebrum, ik duim voor je meid!! ben benieuwd!! xx
   
 20. hopefullymommytobe

  20 dec 2018
  25
  5
  3
  Vrouw
  Ik heb dus vanmiddag die inwendige echo gehad...en ik ga nu naar de wc en heb dus ineens een bruin soort afscheiding.. best wel wat.. het is echt bruin.. niets roods in te zien??!!! wat is dit...???!! kan iemand mij helpen?
   

Deel Deze Pagina