Kruidvat extra care en warm water?

Discussie in 'Voeding' gestart door Judy77, 14 jul 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Judy77

  Judy77 Fanatiek lid

  31 aug 2006
  1.699
  0
  0
  Vanwege het spugen en de krampjes van Mirthe besloten wij over te stappen op speciale voeding daarvoor, waarop wij uitkwamen bij de extra care van Kruidvat.

  Nu las ik ergens dat de comfort van Friso met net af-kokend water gemaakt moet worden omdat anders de vezels niet oplossen...
  Ons cb leert ons echter de voedingen met koud water vooruit klaar te maken en op te warmen in de flessenwarmer bij gebruik...

  Voor de dames die dit ook hebben gebruikt of gebruiken:
  Maak(te) jij de extra care met kokend water? En was het dan dikke voeding? Ik heb nu echt dunnere voeding, gebruikte tot op heden hypo allergeen met johannesbroodpitmeel.... Ben nu dus aan het mengen, want Mirthe vindt het nogal zwaar op de maag liggen om ineens over te stappen geloof ik...spuugt alles weer uit (en het is nog wel TEGEN spugen, haha....nu met mengen gaat het goed!).

  Ik hoop op tips, hoef ik in ieder geval mijn cb niet te bellen, want daar heb ik niet zulke hele goede ervaringen mee....(zoek een ander bureau)
   
 2. faith82

  faith82 Actief lid

  5 jun 2006
  367
  0
  0
  Hoi,

  ik meng friso comfort (te vergelijken met kruitvat extra care) met friso extra (voor hongerige baby's).
  Ik doe koud water in de fles, poeder erbij en even met de dop op de fles hard schudden.. Dan in de magnetron verwarmen en nog eens goed schudden.. Ik heb geen klontjes en de vezeltjes zijn goed opgelost..
  Het kan dus wel..
  In friso comfort zit johannesbroodpitmeel, dus is de voeding iets dikker, maar niet veel hoor, mijn mannetje krijgt het uit de MEDIUM speen..
  Misschien moet je meissie er gewoon een beetje aan wennen, tis toch wel weer anders. Kijk het even aan, misschien gaat het vanzelf beter.. Laat haar anders tussendoor even boeren, of gebruik een kleinere speen.
  Hoop dat ik je voldoende heb geinformeerd
   
 3. blupje

  blupje Fanatiek lid

  23 dec 2005
  1.074
  0
  0
  Ik gebruim ook de extra care en doe het zo;
  Ik de koud water in de fles; warm die op in de magnetron en doe er dan de melk bij. Even schudden en klaar!
   
 4. Jucade

  Jucade VIP lid

  20 jul 2006
  18.229
  1
  36
  Assemblagemedewerkster
  Ook hier de kruidvat extra care. Ik gebruik één derde gekookt water en 2 derde koud water uit de kraan. Poeder er bij en schudden. Niks aan t handje hoor.
   

Deel Deze Pagina