Mannen....... En testen.....

Discussie in 'Zwanger worden' gestart door Steffel, 11 sep 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Steffel

  Steffel Actief lid

  10 aug 2007
  153
  0
  0
  :) :)

  Die man van mij.... Ooo, ik moet wel om hem lachen hoor.

  Heb nu twee CB testen gedaan, allebei nega. Maar ja, ook nog niet ongi, dus ernstige twijfel!

  Zegt hij: waarom test je dan? Als'ie positief is ben je zwanger en als'ie negatief is ben je misschien zwanger! Wacht toch tot je ongesteld wordt! Die testen... gewoon dé manier om jullie (vrouwen... :( :( :( ) geld uit de zak te kloppen!

  Niet dat hij het stom vindt dat ik die testen heb gedaan, maar hij vindt dat het zo weinig zegt. Als hij vrouw was zou hij pas testen als hij echt mega-overtijd was. Maar gelukkig is'ie vent. Mijn vent!
   
 2. Jessica83

  Jessica83 Fanatiek lid

  6 mrt 2007
  1.512
  0
  0
  Nieuwegein
  Ik ken dat soort opmerkingen of antwoorden ook van mijn mannetje. Gelukkig weet je waar het vandaan komt. "het is nu eenmaal een man" hahaha :D Als ik aan hem zou vragen wanneer zou ik testen zou ik inmiddels al bijna bevallen zijn (bij een eventuele zwangerschap)
   
 3. mamastarlight

  mamastarlight Niet meer actief

  heel herkenbaar hoor...mannen :)
   
 4. Beastie

  Beastie VIP lid

  9 jul 2007
  10.314
  1
  0
  Tekenaarster
  Zuurkoolcity
  hihihi....mannen. Er zijn er ook veel die de test niet geloven..hebben liever dat je naar de ha gaat...Kom je bij de ha...vraagt ie 'heb je geen thuis test gedaan? Wel? nou dan hoef ik geen test te doen' dan zakt je broek toch op je enkels... :rolleyes:
   
 5. mamastarlight

  mamastarlight Niet meer actief

  ha ook een man zeker? whahaha. maar onze ventjes zijn straks wel de gene die voorzichtig voor ons zijn als we zwanger zijn, over de kop gaan met het kopen van leuke spulletjes en gaan pronken de hele dag ! ;)
   
 6. FreeWilly8

  FreeWilly8 Fanatiek lid

  23 okt 2006
  2.055
  0
  0
  Gediplomeerd SPW4 WB'er, Rugzakbegeleider regulier
  Hardenberg
  Oh, die van mij zei een week voor m'n NOD al: test dan, dan weet je 't. Maar toen heb ik ff uitgelegd hoe 't werkt. En toen deed ik drie dagen voor m'n NOD een test en toen zei hij: da's dom, je moest wachten tot ná je NOD.

  Tsjah... ;) (Ja man, je hebt gelijk...:(;))
   
 7. Euhmzz

  Euhmzz Actief lid

  14 jun 2007
  465
  0
  0
  Was hetzelfde hier, had de test gedaan zonder dat hij het wist. Maar omdat ik het niet geloofde dat hij positief was, heb ik er meteen 2 gedaan (plus nog eentje de dag ervoor) :oops: .

  Dat vond hij dus echt te gek, "een streepje is positief en wat staat daar? Een streepje! Waarom doe je dan nog een test?" :D Eigenlijk had hij wel gelijk
   
 8. Eimat

  Eimat Niet meer actief

  Nou gaat dit over testen...de mijne zit me al raar aan te kijken dat ik hier een beetje bij lees en me er wat mee bezig houd. Volgens mij moest ik...nadat we samen hadden afgesproken te stoppen met de pil, het er gewoon nooit over hebben en gewoon verder gaan alsof er niets gebeurd is. Nix geen spanning gewoon alles hetzelfde...Help dat kan ik niet!
   
 9. Elisa

  Elisa Actief lid

  6 nov 2006
  258
  0
  0
  Amersfoort

  Jeetje wat herkenbaar! Zelf zegt hij dat hij me een beetje probeert af te remmen omdat ik volgens hem geobsedeerd ben... Wat zijn ze toch lekker begripvol. Ben benieuwd wat er gebeurt als ik een positieve test in mijn handen heb. Wat wel erg leuk is, is dat ik toen ik vorige maand dacht zwanger te zijn (en hij dacht dat ik dat mezelf inbeelde omdat ik er zoveel mee bezig ben) hij beledigd was dat ik zonder hem een test had gedaan, haha.
  Het moet voor mannen sowieso heel anders zijn. Hij wil dolgraag een kindje met mij maar het groeit straks niet in zijn buik. En ik ben erg blij dat hij vitaminetjes is gaan slikken en matigt met alcohol...
   
 10. Eimat

  Eimat Niet meer actief

  Als ik dat voor mekaar krijg moet er nog meer gebeuren. Hij wil er gewoon niet over praten... nergens over trouwens als hem wat dwars zit maar ja...hij zal wel moeten. Komt omdat hij heel lang vrijgezel is geweest, hij kent het niet meer dat je gevoelens deelt en hij is een man...dat zegt ook al genoeg. Sorry voor alle mannen die wel hun gevoelens delen maar de mijne dus absoluut niet
   
 11. Fleur1

  Fleur1 VIP lid

  14 apr 2006
  5.068
  0
  0
  haha hier is het anders om als ik overtijd ben al is het 1 dag staat meneer al te zwaaien. dat was al voor daan en na daan ook. Hij vind dat je niet optijd genoeg kan beginnen en te weten dat je echt gezond moet eten en genoeg rust moet krijgen. wel lief maar soms heel vervelend want mijn rondje kan tussen de 24 en 28 lopen.

  O ja ik gebruikt gewoon de pil en na daan had ik een spiraal en kwam met die krengen aanlopen
   
 12. Steffel

  Steffel Actief lid

  10 aug 2007
  153
  0
  0
  Het is niet dat manlief niet betrokken is hoor, hij wil net zo graag als ik een beebje. Hij kijkt alleen ietsiepietsie nuchterder (manniger) tegen het test-gebeuren aan.

  Gelukkig is hij gevoelig genoeg om met mij mee te kwijlen in de baby-kamer-winkel of bij lieve beeb-footootjes hier op de site!
   

Deel Deze Pagina