medicijnen en zwanger/ zwanger worden

Discussie in 'Zwanger worden' gestart door celientje, 12 dec 2005.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. celientje

  celientje Actief lid

  9 nov 2005
  382
  0
  0
  nu nog thuisblijfmoeder
  almere
  Woensdag moet ik naar de dokter omdat ik met een uitloper van een burnout nog rondloop en ik last heb van angs'/paniekaanvallen. Nu zou het kunnen zijn dat hij aanraad om medicijnen te gaan gebruiken om zo er voor te zorgen dat het voor mij allemaal wat makkelijker word.
  Ik weet echter neit wat ik moet doen.
  Door medicijnen zou mijn angst minder worden, en kan ik meer het gewone leven weer oppakken, maar aan de andere kant zijn we bezig om zwanger te worden, en voor hetzelde geld ben ik het misschien nu wel, dus ik weet niet wat ik moet doen.

  wie heeft er ervaring met medicijnen slikken als je zwanger wilt worden of als je al eventueel zwanger bent?

  groetjes
  celiene
   
 2. Monika

  Monika VIP lid

  12 aug 2005
  8.246
  72
  48
  Vrouw
  Thuishulp
  Landgraaf
  Ik denk dat als je aangeeft dat je nog bezig bent zwanger te worden dat hij de medicijnen dan wel aan kan passen.. Kan niet meer dan vragen.
   
 3. duikster

  duikster VIP lid

  13 nov 2005
  5.714
  73
  48
  Hoi Celientje,

  duidellijk aan je huisarts aangeven dat je een kinderwens heb, dan wordt dit meegewogen in de afweging welke en of je medicatie krijgt voorgeschreven. Daarnaast heb ik in mijn werk regelmatig gemerkt dat mensen met psychische klachten die zwanger raken minder klachten kregen door de veranderende hormoonhuishouding. Een garantie is het echter niet, maar ik hoop voor je dat dat bij jou ook zo mag zijn.
  Karin
   
 4. Moo

  Moo Bekend lid

  21 jun 2005
  873
  0
  0
  Wormerveer
  Ik zou het idd gewoon eerst met je huisarts overleggen. Dit moet je haarfijn kunnen uitleggen wat het beste in jouw situatie is.
   

Deel Deze Pagina