Meningen die nou niet echt populair zijn...

Discussie in 'De lounge' gestart door Iertje81, 14 mrt 2020.

 1. Iertje81

  Iertje81 VIP lid

  31 dec 2015
  7.941
  12.769
  113
  ;)

  Ik trap af; ik word he-le-maal gestoord van dat Corona :rolleyes:

  Gisteren met mijn man boodschappen gedaan en een mevrouw ging ruzie lopen maken vanwege een boodschappenkarretje waar zij, dacht ze, meer recht op had dan wij...

  Door al dat overbezorgde gedoe en gezeik wil ik het gewoon ook ergens anders over kunnen hebben, maar laat dat nou niet kunnen geloof ik.
  Eigenlijk weet ik niet eens of deze mening nou heel onpopulair is, volgens mij delen veel mensen met mij deze maar toch...

  Jullie mening die niet zo populair is?
   
  Kaatje92, Sylva, Zoe123 en 11 anderen vinden dit leuk.
 2. Elsa86

  Elsa86 Fanatiek lid

  30 jun 2014
  4.734
  1.749
  113
  Ik deel je mening. Ik wordt ook helemaal gestoord van dat gezeur over het corona virus.

  Mijn dochter zou vanmorgen haar 1e zwemles hebben. Ze had zich er zo op verheugd. Zijn de zwembaden gesloten. En we zijn niet eens gebeld dat het niet door ging. Het is dat mijn toevallig keek op de Facebook pagina.

  Ik snap het wel dat het zwembad gesloten is, maar toch vind ik het sneu voor mijn dochter. Ik hoop dat het zwembad 4 april weer open is.
   
  Gewooniemand en Iertje81 vinden dit leuk.
 3. MamavanLieverd

  MamavanLieverd Fanatiek lid

  1 dec 2014
  4.386
  2.605
  113
  Ik word dan weer gek van die mensen die roepen dat ze corona moe zijn. Kom op zeg, we zitten in een pandemie en stevenen af op Italiaanse taferelen, maar ach we zijn het beu, laten we de kop in het zand steken en weer door....,
  Dus ja, bij mij is jouw mening echt onbegrijpelijk, maar die van mij vind je vast ook niet super ;)

  Uiteraard deel ik je mening over het geruzie over een winkelmandje, het gaat me puur om het onbegrip dat er voornamelijk over corona gepraat wordt,
   
  Citroencakeje, conejita, Kaatje92 en 59 anderen vinden dit leuk.
 4. Lils

  Lils Actief lid

  11 sep 2017
  258
  316
  63
  Vrouw
  Haha, nou gezien dat dit topic geopend is nadat ik erover begon moet ik natuurlijk ook wel;).

  Mijn (zeer) impopulaire mening is dat ik vind dat je tegenwoordig echt bijna niks meer mag zeggen of je wordt bestempeld als racistisch/discriminerend. Ik vind dat 'we' daarin soms toch echt wel een beetje doorslaan.
   
 5. Syane

  Syane VIP lid

  21 aug 2013
  7.726
  4.663
  113
  Compleet met je eens :):thumup:
   
 6. aappie20

  aappie20 Fanatiek lid

  19 feb 2012
  3.077
  400
  83
  Hier was gister in de parkeergarage een vechtpartij om een parkeerplek.... doe ff normaal hoor! In de ah was dat al niet veel beter en van mij hadden ze die politie ook ff de ah in mogen sturen, serieus mensen stop met hamsteren! trek geen pakken uit elkaars hadden, doe gewoon morgen ligt er weer, veeg je reet maar af met een boomblaadje.

  Ben er klaar mee, snap dat het echt een serieuze zaak is en ik heb ook maatregelen moeten treffen op en voor werk maar jongens kom op!
   
  Marsepein, Zoe123 en Axia vinden dit leuk.
 7. Evanesco

  Evanesco Fanatiek lid

  1 mei 2018
  3.753
  5.295
  113
  Vrouw
  Ik vind het eerder andersom. Iedereen denkt tegenwoordig overal maar zijn mening over te moeten geven.

  Wat is er mis met soms gewoon wat bescheiden zijn en je mond houden?!
   
  conejita, Kaatje92, femkes en 43 anderen vinden dit leuk.
 8. Anouk2005

  Anouk2005 VIP lid

  21 mrt 2012
  14.468
  6.471
  113
  dokters-assistente
  De Glazen Stad
  Ik word ook zat van het Corona gebeuren. Al die maatregelen op en om school, mijn zoon zijn exameneis naar Italië die voor eind mei staat gaat niet door en mogelijk mijn dochter haar toernooi in Denemarken ook niet. Feestjes worden afgezegd, al die hysterisch lui in de supermarkt, al het gezeik op mijn werk, lekker ego allemaal, I know.
  Gisteren een columnist op tv die had een goede, zet alle kwetsbare mensen in quarantaine voor twee weken en dan kunnen wij gewoon door gaan met het gewone leven, Corona krijgen we toch allemaal wel en dan sparen we de kwetsbare groepen, beetje Skypen, chatten whatever en we kunnen weer verder en dan ook heel de tijd die Rutte met zijn kut kop op tv ;)
   
  1981Mama, dreumesje, puzzelstukje en 4 anderen vinden dit leuk.
 9. GroeneBomen

  GroeneBomen VIP lid

  7 mei 2019
  7.392
  9.017
  113
  Vrouw
  Mijn onpopulaire mening? Dat de voedselbank voor een deel van de doelgroep hun afhankelijkheid en armoede in stand houdt. De groep die met een peuk in de mond loopt te tetteren dat alles aan Rutte dat ze geen eten kunnen kopen ook al hebben ze obesitas.de groep die van generatie op generatie in de bijstand zitten omdat t altijd wel de schuld is van buitenlanders dat ze niet kunnen werken... die met 3 grote honden aankomt 'mijn kind kan geen verjaardagstaart kopen' en nog een extra peuk opsteekt. Klagen over hoge energierekening, maar de verwarming op 25 graden zetten en dan niet het verband zien. Die mensen blijven afhankelijk op deze manier en zullen geen reden zien om de verandering in zichzelf te zoeken.

  De voedselbank is prachtig omdat veel het tijdelijk nodig hebben, omdat ze hard werken om niet meer die afhankelijkheid te hebben, die zich er ongemakkelijk bij voelen omdat ze liever zelf hun boodschappen hadden willen kopen maar door pech t niet meer lukt. Die t als laatste strohalm zien en er t liefst er gister al niet meer afhankelijk van zouden willen zijn en dan is t een fantastisch initiatief
  Niet voor de club die het verdomd makkelijk vinden (zoals mijn schoonzus die zei: ik ben er zo blij mee, stak nog een sigaret op, nam nog een kat erbij+ een hond want dat kon dankzij de voedselbank zei ze letterlijk). I
   
 10. Neskio

  Neskio Actief lid

  5 mrt 2017
  343
  266
  63
  Vrouw
  NB
  Ik snap dat veel mensen het zat zijn vooral omdat sommige mensen zich belachelijk gedragen. Maar ik denk ook dat er veel mensen zijn die het virus en de mogelijke gevolgen zwaar onderschatten...
   
  Nummer4, Marsepein en Athina vinden dit leuk.
 11. Lils

  Lils Actief lid

  11 sep 2017
  258
  316
  63
  Vrouw
  Nou, dat ben ik wel met je eens hoor dat iedereen overal (ongevraagd) een mening over geeft! Dat is ook niet precies wat ik bedoel.
  Ik bedoel meer de trend om normale dingen te veranderen zodat niemand zich beledigd kan voelen. (Wat volgens mij sowieso niet kan maar goed). En nee, dan bedoel ik niet de grote dingen zoals zwarte piet ofzo, maar bijv het aanpassen van maandverband verpakkingen, onzijdige toiletruimtes, dingen die je ineens niet meer mag zeggen etc.

  Zo ben ik zelf Joodse (van afkomst) en mijn vriend maakt daar wel eens de cliche grapjes over, bijv over mijn grote neus... Ik vind dat dat ook gewoon moet kunnen zeker als het als grap bedoeld is, maar toen mijn zoon dit een keer vertelde bij kennisen van ons werd mijn vriend meteen aangekeken alsof hij weet ik veel wat gedaan had en dan denk ik wel van jeetje, lighten up.:eek:
   
  Kolibrie2, Whysteria, puzzelstukje en 7 anderen vinden dit leuk.
 12. citroenrasp

  citroenrasp VIP lid

  12 mrt 2017
  5.734
  6.995
  113
  Eens, ik kan bv niet tegen iedereen zeggen dat ik persoonlijk het huwelijk een verbintenis vind tussen man en vrouw, zonder direct voor homofoob uitgemaakt te worden.

  En ook: ik had vroeger een vriendin van Marokkaanse komaf die echt te pas en te onpas dingen discriminerend vond. Echt tot in het extreme. Toen ze ook mij daarvan begon te betichten was de vriendschap snel over. Helaas wordt echte discriminatie door toedoen van zulke types minder serieus genomen.
   
  Vero0504, Sylva, Whysteria en 10 anderen vinden dit leuk.
 13. citroenrasp

  citroenrasp VIP lid

  12 mrt 2017
  5.734
  6.995
  113
  Nog een impopulaire mening van mij is dat ik heel, maar dan ook heel erg tegen roken ben! Helemaal zwangeren, heb daar geen greintje medelijden mee. Van mij mogen ze iedere zwangere verplicht vasthouden in het ziekenhuis tot de verslaving weg is.
   
  Citroencakeje, Zara75, NdNk en 17 anderen vinden dit leuk.
 14. Rabi

  Rabi Bekend lid

  9 mei 2019
  875
  802
  93
  Vrouw
  Omgeving Amsterdam
  Ik heb er wel 1; dat ik vraagtekens zet bij hoeveel zorgkosten we uitgeven aan bijv oude mensen die al een mooi leven hebben gehad. En dit terwijl zorg onbetaalbaar dreigt te worden. In die zin vind ik de Corona maatregel wel “mooi”: iedereen gaat voor mensen boven de 80 jaar oud. In dit licht is de maatregel wat begrijpelijker voor veel mensen, maar ik zou die discussie ook willen zien in het algemeen. We kunnen tegenwoordig soms té veel binnen de gezondheidszorg. (Om deze reden ben ik ook geen donor en zal ik ook geen orgaan van een ander accepteren, nog zo’n impopulaire uitspraak).
   
  Vogelinnetje, Annabel274, mum2be2 en 2 anderen vinden dit leuk.
 15. citroenrasp

  citroenrasp VIP lid

  12 mrt 2017
  5.734
  6.995
  113
  Nog erger, ik las laatst dat iemand vond dat maandverband en tampons gratis verstrekt moeten worden omdat het anders discriminerend is voor vrouwen :roflmao::rolleyes:
   
  jojo85 en Gewooniemand vinden dit leuk.
 16. Panter

  Panter VIP lid

  14 mrt 2011
  13.162
  4.000
  113
  Ik ben van mening dat het belachelijk is dat ik zo al hoestend en proestend moet gaan werken, en zorg moet gaan verlenen bij mensen zonder weerstand door chemo ed. Omdat zorgpersoneel moet werken als ze wel klachten hebben maar geen koorts.

  En de kantoorklerken moeten thuis blijven, ik mag naar de risicogroepen. Ik vind het bizar.

  Maar die mening mag ik vooral op m'n werk niet ventileren.
   
  Citroencakeje, sillies, Vero0504 en 30 anderen vinden dit leuk.
 17. citroenrasp

  citroenrasp VIP lid

  12 mrt 2017
  5.734
  6.995
  113
  Verder vind ik ook erg dat mensen schijnbaar steeds meer vinden dat het leven maakbaar is. Geslacht manipuleren dmv vruchtbaarheidsbehandelingen e.d. Volgens mij heb ik best wat impopulaire meningen :roflmao:
   
  Fraser, Beausecret, Marsepein en 15 anderen vinden dit leuk.
 18. Rabi

  Rabi Bekend lid

  9 mei 2019
  875
  802
  93
  Vrouw
  Omgeving Amsterdam
  Haha wat kunnen de kantoorklerken daar nou weer aan doen? Ergo; dat is toch geen reden om ze klerk te noemen? ;)

  Ik neem aan dat ze dat doen omdat ze anders een nóg groter probleem hebben?
   
  Iertje81 en Syane vinden dit leuk.
 19. Lils

  Lils Actief lid

  11 sep 2017
  258
  316
  63
  Vrouw
  Haha oh wauw! Dat slaat echt nergens op:roflmao:.
  Maar dat geeft wel een beetje weer wat ik bedoel ja..
   
  citroenrasp vindt dit leuk.
 20. Rabi

  Rabi Bekend lid

  9 mei 2019
  875
  802
  93
  Vrouw
  Omgeving Amsterdam
  Gebeurt dat echt? :eek:
   

Deel Deze Pagina