meteen mijn eerste eitje!

Discussie in 'Zwanger worden' gestart door spocky, 11 apr 2006.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. spocky

  spocky Lid

  30 mrt 2006
  14
  0
  0
  Ludwigshafen, Duitsland
  Hey hallo! ik lees hier bijna elke dag mee maar nu wil ik zelf ff wat kwijt. Ik ben gestopt met de pil en heb gelukkig meteen mijn eitje op de normale dag van de cyclus zoals voor de pil!! Ik had hier niet op gerekend omdat ik veel verhalen lees dat het soms wat langer kan duren. Ik had een pakje ovulatietests gekocht maar toch de hoop al opgegeven voor deze maand. Ik dacht dat ik mijn eitje gemist had of er geen 1 zou krijgen! Vannochtend getest en het balkje op het display was vol (heb digitale ovulatietest van cb) Deze maand is er gelukkig nog kans op zwangerschap!! jippiii! Kan ik lekker verder klussen. Nu maar hopen dat de volgende cyclus ook regelmatig is. Ben zo blij!!

  Wie van jullie is na stoppen met pil iin de 1e ronde zwanger geraakt? Ik hoop dat het gelijk raak is, maar reken er niet op!

  groetjes spocky
   
 2. keizerin

  keizerin Niet meer actief

  Ik ben in de 2de ronde zwanger geraakt.
  Ik had het zelf niet verwacht was er ook niet zoveel mee bezig als de eerste ronde.
  Ik was 2 januari gestopt met de pil en ik was ook gelijk goed ongesteld hoe het met de pil ook was daar was ik ook erg blij mee.
  En in februari zijn we met de 1ste ronde begonnen.
   
 3. smoekie

  smoekie VIP lid

  7 mrt 2006
  5.543
  1
  0
  bij de 1e zo'n dikke 8 jr geleden, gelijk raak de 1e ronde.
  Bij de 2e zouden we na de zomervakantie gaan oefenen, maar voor de zomervakantie bleek bij onderzoek bij de gyn dat ik al in verwachting was, waarschijnlijk omdat de medicijnen die ik een paar maanden ervoor heb gehad voor maagklachten waar ik misselijk van werd de betrouwbaarheid van de pil verminderde. Dus ja eigenlijk bij beide dus gelijk raak.

  we zitten nu we voor een 3e wondertje willen gaan in ronde 2 volgende week ff afwachten, anders op naar ronde 3 maar goed ik ben dus ook geen 25-28 meer zoals toen dertijd... ;)
   
 4. chiesa

  chiesa Fanatiek lid

  4 mrt 2006
  2.533
  0
  0
  Heel veel succes met klussen ;) en hoop ook voor je dat het gauw raak zal zijn :)

  Ik zal maar niet vertellen hoe lang wij bezig zijn ;)


  Succes :)
   
 5. Mona

  Mona Bekend lid

  16 jan 2006
  729
  0
  0
  Nadat ik op 21 december j.l. mn laatste pil geslikt had, heb ik eigenlijk meteen een zeer regelmatige cyclus gehad van om de nabij 28 dagen.
  Dus het hoeft niet altijd zo te zijn dat je cyclus op gang moet komen na pilgebruik. Ik hoop voor je dat het in één keer raak is!

  Groeten Mona
   
 6. fredje8

  fredje8 Fanatiek lid

  31 okt 2005
  1.083
  0
  0
  succes met klussen!!!! :)
   

Deel Deze Pagina