Mijn kind niet mogen contacten wanneer ik wil

Discussie in 'Alleenstaande moeders' gestart door Kokosnootje, 10 jan 2019.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Kokosnootje

  8 aug 2016
  66
  4
  8
  NULL
  NULL
  hej hej!

  Vraagje hoe jullie hier mee omgaan..
  Mijn ex heeft binnenkort voor het eerst sinds onze breuk, onze zoon een weekend. Onze zoon is 1 jaar.

  De bedoeling is dat hij onze zoon om het weekend ziet (dit was op zijn eigen verzoek, van mij had meer gemogen maar ieder zijn keus).
  Nu zal het dit weekend erg zwaar voor mij zijn maar msschn ook voor onze zoon gezien hij elke dag met mama is en erg gehecht is aan mij (en mijn ouders).
  Nu wilt mijn ex het contact beperken als in ik mag mijn kind niet overdag zien via videocall/facetime. Hij zal (misschien) fotos sturen maar overdag mag ik dus geen contact met mijn kind.

  Dit valt mij erg zwaar, dit is namelijk de eerste keer in 2 jaar (sinds zwangerschap tot op heden) dat ik mijn zoon niet bij mij zal hebben.
  Ik denk dat het ook zwaar voor de kleine zal vallen gewoon van vrijdag tot maandag helemaal geen mama.
  Mijn ex heeft nog een kind uit een vorige relatie van 9 jaar oud.
  Maar volgens mij begrijpt hij niet dat ons kind 1 jaar is en gewoon dagelijks behoefte heeft aan zijn moeder en niet zoals zijn andere zoon een paar dagen zonder zijn moeder kan.

  Is er iemand die dit heeft meegemaakt of dit herkent of hier advies voor heeft.

  Het is overigens zo dat ik hem nooit heb beperkt tot het niet zien of spreken van zijn zoon. Het verschil is gewoon dat hij nooit om zijn zoon vraagt en niet vraagt om met hem te facetimen of elke dag een foto vraagt. Was dit wel het geval geweest dan zou ik hem nooit daar van weerhouden. Ongeacht onze problemen samen, hij is en blijft zijn vader en als hij naar contact vraagt wanneer dan ook mag hij dit van mij met onze zoon hebben
   

Deel Deze Pagina