Mijn zoontje wil geen melk meer!

Discussie in 'Stel je vraag aan de kraamdeskundige' gestart door Natas26, 8 aug 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Natas26

  Natas26 Bekend lid

  2 dec 2005
  504
  0
  0
  prov. Utrecht
  Hoi hoi,

  Ik heb een paar vraagjes. Sinds een paar weken drinkt Colin heel slecht zijn flessen. Het lijkt wel of hij het helemaal niet lekker meer vindt. Nu ben ik zelf al aan het proberen geslagen. Pap wil hij niet vanwege de stukjes , hij wil overigens helemaal niets waar stukjes in zitten (dan gaat hij echt heel erg kaken en uiteindelijk spugen, of hij stikt er bijna in). Nu is hij wel dol op pyjama papjes. Van de week heeft hij deze zowel 's morgens als 's avonds gehad, en dan drinkt hij goed. In de middag maak ik een fles en daar doe ik een klein beetje roosvise door, mag dat? En is het niet erg om hem 2 pyjama papjes te geven?

  Even wat extra info. Colin was 10 weken te vroeg dus gecorrigeerd is hij nu ong. 7,5 maand. Hij krijgt wel een fruit en groentehapje maar bij lange na nog niet het hele potje/portie , want dat krijgt hij niet op. Hij weegt nu 8 kilo en is 70 cm, dus hij heeft nog wel wat in te halen.

  Nou al met al een heel verhaal, maar hij moet toch voldoende binnen krijgen. Doe ik het zo goed of denk je dat het verstandiger is mijn afspraak met de kinderarts te vervroegen (pas begin oktober weer een afspraak)?

  Alvast bedankt voor je antwoord! Super dat je er voor ons bent!
   
 2. kwebbeltje

  kwebbeltje VIP lid

  13 jul 2005
  15.340
  1
  0
  Verpleegkundige
  Duitsland
  Dat van de stukjes is normaal. Bijna alle kindjes moeten daaraan wennen. Het kokhalsreflex verdwijnt vanzelf weer, Je kan kleine hoeveelheden blijven aanbieden. I.p.v melk kan je ook eens een toetje proberen. Daarnaast het pyamapaje en je kleine man krijgt dan toch voldoende melkprodukten binnen. Of twee papjes teveel zijn weet ik niet. Als Colin het verder goed doet lijkt mij dat je niet eerder naar de KA hoeft. Twijfel je...dan maak je gewoon eerder een afspraak.

  Ilja
   
 3. Natas26

  Natas26 Bekend lid

  2 dec 2005
  504
  0
  0
  prov. Utrecht
  Hartstikke bedankt voor je snelle antwoord!

  Nog een klein vraagje, roosvise door de fles mag dat? En hij krijg ook yogurt tussendoor, dat was ik nog vergeten te melden.
   
 4. kwebbeltje

  kwebbeltje VIP lid

  13 jul 2005
  15.340
  1
  0
  Verpleegkundige
  Duitsland
  Ja hoor, roosvicee mag. En de joghurt is ook een melkprodukt, Dus ik zou zeggen ga zo door.

  Ilja
   

Deel Deze Pagina