Niet alles weten?

Discussie in 'Baby en dreumes' gestart door illuminate, 22 aug 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. illuminate

  illuminate Actief lid

  20 apr 2007
  416
  0
  0
  Mijn zoontje, Mark, gaf aan te willen slapen. Ik had hem al in badje gedaan, en zijn voeding gegeven. Hij vond het maar niks dat ik hem nog in zijn slaapzakje wilde doen; hij wilde slapen, en huilde als ik aan hem zat te rommelen. (Ik moest hem in dat slaapzakje krijgen.)

  Na anderhalf uurtje werd hij wakker, en huilde. Zijn speentje had hij nog in zijn mondje, hij had geen poepluier, hij hield wel (tijdelijk) op met huilen, toen ik hem oppakte. Ik wilde hem weer in bedje stoppen, maar hij begon alweer te huilen. Ik dacht: Misschien heeft hij niet genoeg gegeten - ik ben BV aan het afbouwen, en ik weet niet of het nog voldoende is -, en maakte 65 ml FV voor hem klaar. Hij dronk het op, en het leek alsof hij nog meer wilde. Maar, toen ik nog een beetje FV klaar maakte, hoefde hij niet meer. Na een tijdje op schoot te hebben gezeten, bracht ik hem weer naar zijn bedje, en wilde hij weer graag slapen.

  Hebben jullie ook weleens dat jullie gewoon niet weten wat er aan de hand is? Dat het de ene dag heel gemakkelijk gaat met troosten, enzo, en dat de andere dag het een raadsel is?
   
 2. Esthertje

  Esthertje Fanatiek lid

  6 sep 2006
  1.807
  0
  36
  Haarlem
  Heel herkenbaar op het moment.
   
 3. Laika

  Laika Fanatiek lid

  23 jul 2006
  2.334
  3
  38
  Ik had precies hetzelfde een paar uurtjes geleden. Meneer lag heerlijk te slapen en toen schrok hij opeens wakker en zette het op een krijsen. Hij was ontroostbaar en moe en wou niet meer slapen. Toen is zijn vader met hem in bad geweest en daarna zijn fles en toen wilde hij wel in bed. Hij was na het bad al een stuk rustiger en vrolijker. Maar voor de rest had ik ook geen idee wat er met hem aan de hand was en wat ik ook deed; het was niet goed.
   
 4. juudje

  juudje Fanatiek lid

  7 mrt 2006
  1.854
  0
  0
  helmond
  Probeer om niet meteen met een fles aan te komen. Vaak doet een troostende hand op zijn/haar bolletje al genoeg. Laat ze zoveel mogelijk in bed liggen ('s avonds dan)

  Geloof me, daar heb je alleen profijt van. Lynn werd ook veel wakker en ik haalde haar altijd uit bed. De kinderarts heeft toen tegen me gezegd dat ik haar eens in de sopje gaarmoest laten koken. Dat ze zelf moet leren om weer in slaap te vallen. Na een paar dagen werkte het. Als het echt te bont werd, ging ik naar haar toe en legde mijn hand op haar bolletje en suste wat.

  Nu leg ik haar in bed en ze pakt haar spook en gaat lekker slapen.

  Succes
   
 5. Calimero

  Calimero Fanatiek lid

  31 aug 2006
  1.901
  0
  0
  ik laat haar ook gewoon in bed liggen savonds,
  geef haar weleens een slokje drinken als ze de slaap nite kan pakken maar verer slaapt ze zo...
   

Deel Deze Pagina