Nieuw hier

Discussie in 'Even voorstellen' gestart door Shortyy, 8 jan 2019.

 1. Shortyy

  Shortyy Lid

  8 jan 2019
  6
  0
  1
  Vrouw
  Hi , ik ben nieuw hier weet niet precies hoe het werkt haha! Misschien dat iemand me kan helpen ( durf te vragen ) ik heb ook meteen een vraagje ik heb altijd een cyclus van 25 dagen ben vandaag 3 dagen overtijd, heb ontzettend gevoelige tepels wat ik nooit eerder heb gehad! En er komt melkachtige vocht uit mijn tepels ook nooit eerder gehad! ( is dat normaal ?) Verder ben ik af en toe misselijk en heel erg moe.. heb zondag en gisteren een test gedaan maar beide negatief.. kan het zijn dat ik toch zwanger kan zijn maar te weinig hcg hormoon in me urine heb?
   
 2. Siamara

  Siamara Bekend lid

  1 okt 2018
  522
  439
  63
  Vrouw
  Basisschooljuf
  Overijssel
  Dat kan zeker, ik heb het zelf niet meegemaakt, maar wel veel gehoord. Ik zou blijven testen! En welkom hier!!
   
 3. nancy25

  nancy25 Lid

  29 apr 2014
  60
  2
  8
  NULL
  NULL

  Ik las toevallig jou verhaal en dacht dat komt mij heel bekent voor ik Zit nu in het zelfde schuitje ik ben nu als het goed is 3 dagen overtijd. En heb heel veel last van een opgeblazen gevoel en lage rug pijn en ook gevoelige tepels plus soms misselijk. Maar ook ik had eergisteren en gisteren een negatieve test.

  Nu vroeg ik mij af heb jij al getest en ben je zwanger ? Of is je menstruatie toch nog gekomen ?

  ik durf niet meer te testen.
   
 4. Shortyy

  Shortyy Lid

  8 jan 2019
  6
  0
  1
  Vrouw
  Haay nancy25,

  Ik was 5 dagen overtijd toen kreeg ik ineens alleen met afvegen beetje bruin rood achtig bloed ( leek oud bloed ) daarna was het de hele dag weer weg van het weekend wel bloedverlies gehad maar niet zoals mijn normale menstruatie veel minder en alleen bloed verlies bij plassen en afvegen ( beetje gek om dit te vertellen haha sorry ) mijn tepels zijn gelukkig wel minder gevoeliger geworden alleen ik ben ontzettend moe en heb nog steeds last van melkachtig vocht uit beide tepels.. heb dat nooit eerder gehad dus geen idee wat ik moet denken! Ik heb verder ook niet meer getest heb vrijdag wel een afspraak bij de huisarts toch om even me verhaal te doen! Vriendinnen die zwanger zijn geweest hebben dit ook allemaal gehad maar k heb geen idee of ik zwanger kan zijn of dat me lichaam gewoon van streek is! Jij al ongesteld geworden of positieve test?
   
 5. Shortyy

  Shortyy Lid

  8 jan 2019
  6
  0
  1
  Vrouw
  Haay Siamara! Dankjewel voor je reactie!
  K heb vrijdag voor de zekerheid maar even een afspraak bij de huisarts gemaakt vind het toch wel gek zeker omdat ik altijd een cyclus heb van 25 dagen! Slik al een geen pil meer en nooit gevoelige tepels of melkachtig vocht gehad uit mijn tepels! Ben al een paniekzaaier van mezelf dus hoop dat het niks ernstigs is! :(
   
 6. YellowEyes

  YellowEyes Bekend lid

  28 nov 2017
  967
  1.115
  93
  Vrouw
  Als de symptomen van een zwangerschap komen, zou je nu positief moeten testen. Die kwaaltjes zouden namelijk door HcG veroorzaakt moeten worden. Als er geen innesteling is geweest, wordt er geen HcG aangemaakt en ben je niet zwanger. Ben je al lang van de anticonceptie af?
   
 7. Shortyy

  Shortyy Lid

  8 jan 2019
  6
  0
  1
  Vrouw
  Hi, ik slik al een jaar geen pil meer.. ben ook niet bewust bezig met zwanger worden hoor! Maar de kwaaltjes vielen mij op en nooit eerder gehad dus dacht even van waar komt dit vandaan! Ik heb morgen een afspraak bij de huisarts.
   
 8. dreumesje

  dreumesje Fanatiek lid

  7 jan 2014
  4.806
  601
  113
  Vrouw
  Welkom
   

Deel Deze Pagina