ik heb een vraagje. als ik de fles voor me dochter maak 150/5 komen er steeds van die kleine klontjes is (lijkt net rubber) heeft er iemand hier ook last van gehad.. ik gebruik ook een difraxfles s vorm maar die word na elke fles uitgekookt dus daar kan het niet aan liggen.
Spoel je de fles na elke keer eerst met koud en daarna met warm water? Borstel je de fles na elk gebruik ook schoon in een sopje?
Hebben wij ook gehad. Wij deden koud water en dan poeder erbij en dan moet je flink schudden. Hadden toen een grotere fles genomen van 250ml dan kun je harder schudden. Na het opwarmen in de magnetron weer flink schudden. Gebruiken nu standaard en hebben het dan nog wel eens. Gebruiken ook de difrax
Ja, is typisch Omneo volgens mij. Ik dacht dat wij roerden met een vork en dat wel hielp. En als er klontjes overbleven haalde ik ze eruit anders verstoppen ze de speen.
Je hebt veel minder klintjes als je het poeder oplost in water dat net van de kook af is. Als je het poeder oplost in de helft water net van de kook en dan de andere helft van het water er koud bij doet als het poeder is opgelost heeft je fles meestal de goede temperatuur (soms even proberen iets meer heet of iets meer koud water).
ik haal na iedere voeding de fles uitelkaar en dan met warm water maak ik hem helemaal schoon. en de voeding maak ik het water eerst op tempratuur in de magnetron en dan de voeding erbij en schudden. heb er eerst nooit last van gehad net nutrilon standaart maar sinds ik over gestapt ben uit advies van cb heb ik last ervan.
Nooit last van gehad in difrax fles. Water in de magnetron opwarmen en met behulp van een poedertorentje in 3 stappen erin doen en goed roeren met een lepeltje. Schudden niet vanwege de vele luchtbellen en grote kans op klontjes. Als ik de voeding met het schepje erbij doe dan na ieder schepje roeren en dan dan nog soms klontjes.
Probeer daneens de helft van het water te laten koken, daar het poeder in op te lossen en dan koud water erbij. Of bel even met Nutricia, kan zijn dat je pak een productiefout heeft.