Nuvatime Berichtenservice, alternatieven? App hiervoor?

Discussie in 'Anticonceptie' gestart door Chiggy, 25 jun 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Chiggy

  Chiggy VIP lid

  29 aug 2010
  12.876
  24
  38
  Rotterdam
  Hoi Dames,

  Ik gebruik al een tijd de Nuvaring en maak vanaf het begin ook gebruik van hun superhandige berichtenservice waarbij je via mail en sms op de hoogte gesteld wordt dat het tijd is om je ring te verwijderen/weer in te brengen.
  Maar nu wil ik de berichtenservice wijzigen (de data kloppen niet meer, heb een paar keer doorgeringd) maar hun website is al maanden 'under construction' waardoor ik niet in kan loggen om mijn gegevens te wijzigen!
  Weet iemand hier een alternatief voor? Had al gezocht naar een app in de App Store op mijn Iphone maar daar vind ik niks...
   
 2. Chiggy

  Chiggy VIP lid

  29 aug 2010
  12.876
  24
  38
  Rotterdam
  Niemand?
   
 3. Arual83

  Arual83 Fanatiek lid

  11 jan 2012
  3.530
  0
  0
  Zuid-Holland
  Sorry nee, ik zette meestal voor een paar maanden een afspraak in mijn agenda op de iPhone, beetje omslachtig misschien ;).
   
 4. Toto

  Toto Fanatiek lid

  21 mrt 2008
  2.061
  9
  38
  Ik heb een kantoorbaan en heb heel ouderwets nog een papierenagenda waar ik elke dag in kijk, dus ik maak gebruik van de stickertjes die worden meegeleverd.

  Heb je misschien een kalander in huis hangen waar je ze kunt opplakken? Anders zoals Arual zegt een afspraak in de agenda van je telefoon zetten.
   
 5. Chiggy

  Chiggy VIP lid

  29 aug 2010
  12.876
  24
  38
  Rotterdam
  Ik had het inderdaad in mijn telefoon gezet maar vind dat toch niet zo heel handig.
  Maar ik heb ze gister gebeld en ze hebben mijn schema aangepast dus het probleem is opgelost, krijg nu de smsjes/mailtjes weer op de juiste data :D
   
 6. Theeleutje

  Theeleutje Fanatiek lid

  5 apr 2011
  2.220
  0
  0
  NULL
  @Home
  Evt dat zandlopertje bestellen? Ik had/heb een soort elwctronisch zandlopertje van nuvatime. In de 3 weken dat ik de ring droeg viel er elke dag een 'bolletje' naar beneden. De dag dat de ring er uit moest hoorde je iedere 20 min een piepsignaal. Die dag begon dan ook mijn ringvrije week, waarin weer iedere dag een 'bolletje' naar 'beneden' viel. Op de dag dat ik weer een ring in moest doen wederom iedere 20 min een piepsignaal.
  Je kan dat ding ook zelf makkelijk resetten waardoor door ringen niet voor problemen in je schema hoeft te zorgen.

  Ik vind em ideaal en ga het straks ook zeker weer gebruiken!
   
 7. Aster14

  Aster14 Fanatiek lid

  9 mei 2012
  1.682
  6
  38
  Docent
  Midden van het land
  Kan je die bestellen dan??

  Ik gebruikte ook altijd de berichtenservice, maar vond het niet ideaal, omdat ik af en toe moest doorringen van de gyn.

  Als ergens die timer besteld kan worden, dan hoor ik dat graag! Vond vorig jaar op de site van nuvaring namelijk niets..
   
 8. Theeleutje

  Theeleutje Fanatiek lid

  5 apr 2011
  2.220
  0
  0
  NULL
  @Home
  Ik heb em via nuvaring besteld, maar dat is al wel jaren geleden toen ik aan de nuvaring begon, denk een jaar of 4, misschien 5 geleden. Ik vind em juist ideaal omdat je niet steeds die berichtenservice hoeft aan te passen. Stickers in je agenda werkt ook wel, maar juist dat dat zandlopertje 'piept' op de dag dat er iets moest gebeuren (ring in/uit) vond ik zo handig!

  Zou jammer zijn als ze die niet meer aanbieden, misschien eens bellen naar nuvaring? Op de site zie ik zo inderdaad niets meer staan....
   

Deel Deze Pagina