Ongesteld of innestelingsbloeding

Discussie in 'Stel je vraag aan de verloskundige' gestart door Bsch, 19 aug 2008.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Bsch

  Bsch Lid

  19 aug 2008
  10
  0
  0
  Beste Verloskundige,

  Ik ben sinds 22 juni gestopt met de pil en gelijk de dag erna ongesteld geworden ( ben wel middenin de strip gestopt). Aan deze menstruatie was niks vreems, ben daarna op 25 juli weer ongesteld geworden. Deze keer was de menstruatie veel minder en ook maar 2 dagen. Is dat niet te kort voor een menstruatie? En nu is het ook nog eens zo dat ik afgelopen zaterdag 16 augustus weer ongesteld ben geworden.
  Niet veel maar toch alweer 4 dagen (vandaag nog steeds wat bloedverlies). Vanaf 8 augustus t/m 11 augustus had ik ook erg veel last van steken in mijn buik aan de linkerkant. Vorige maand had ik dat aan de rechterkant. Ik dacht zaterdag eerst aan een innestelingsbloeding omdat het niet echt veel was en ook alleen maar 's ochtends. Maar vanaf zondag de hele dag door.

  Poeh wat een lang verhaal!

  Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen!

  Groeten,
  BSCH
   
 2. Immie

  Immie Verloskundige

  17 dec 2006
  7.813
  0
  0
  Verpleegkundige en Verloskundige
  Hoi BSCH,

  Na het stoppen van de pil, en helemaal midden in een strip. Kan onregelmatig bloedverlies geven. Je lichaam moet nu zelf een cycles gaan maken en daardoor kan het even wennen zijn. Indien je denkt dat eht een innestelings bloeding is geweest kan je altijd een test doen maar ik denk dat je lichaam aan het hertellen en ontpillen is.

  Imke
   
 3. Bsch

  Bsch Lid

  19 aug 2008
  10
  0
  0
  Beste Imke,

  Bedankt voor je antwoord!
  Maar nu heb ik weer iets raars :(
  Zaterdag 16 augustus ben ik dus waarschijnlijk ongesteld geworden tot donderdagochtend. Dacht ik er helemaal vanaf te zijn heb ik afgelopen zaterdag weer wat bloed verloren. Ik snap er niks meer van.

  Heb jij hier nog een zinnig antwoord op?

  Groetjes,
  BSCH
   

Deel Deze Pagina