Ouders telepatisch??

Discussie in 'Zwangerschap' gestart door annika, 19 mrt 2006.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. annika

  annika Actief lid

  9 feb 2006
  243
  0
  0
  Ik ben op dit moment nog maar een paar weken zwanger en behalve aan een paar vriendinnen hebben we het nog aan niemand verteld. We willen hiermee wachten tot de eerste echo er is.
  Het vreemde is dat gister mijn schoonouders hier waren en dat het wel leek alsof ze gewoon iets aanvoelden?! We hebben het nergens over gehad de afgelopen maanden, niemand weet in onze directe omgeving wanneer ik ben gestopt met de pil (is al sinds augustus 2005) en per wanneer we definitief bezig zijn met zwanger worden. Toch kwam er op een gegeven moment een vraag of er nog iets was gebeurd=> nog iemand gescheiden of een kind op komst??? Echt zo even tussendoor! Ik stond direct op en deed alsof ik nog wat te drinken ging halen in de keuken! Zo vreemd! Bijna de hele avond ging het uiteindelijk over het onderwerp familie.....
  Ik ben nu bijna 6 weken zwanger en je kan nog niks aan me zien, dus dat kan het ook niet zijn.
   
 2. Kalush

  Kalush Fanatiek lid

  7 jan 2006
  2.694
  0
  0
  Noorden v/h land
  Het viel mij ook op.. hoesnel dat onderwerp ter sprake kan komen. Als je er nog niet mee bezig bent, of je nog niet zwanger bent, valt het minder op.. maar als je zelf het graag nog verborgen wil houden en dan is zo'n onderwerp weer het gesprek van de dag.. ja dan is het moeilijk.

  Bij mij was dit ook zo.. nooi zo bij stil gestaan dat je het er zo vaak over hebt.. ja er gebeurd wel wat in je vriendenkring of je familie.. maar dan opeens denk je dat ze het tegen jou hebben, omdat je het zelf nog niet wil vertellen.. en opeens is daar dat onderwerp weer.. :confused:
  Net of ze het doorhebben..
  Maar dat valt reuze mee.. ze weten het niet.. alleen het overvalt jou, zo van: HUH hoe weten ze dit?
  Gewoon omdat het een geheim is, die je nog niet met een ieder wil delen..

  Groetjes Kalush
   
 3. flappie

  flappie Bekend lid

  20 sep 2005
  732
  0
  0
  leerkracht
  Leeuwarden
  Grappig is dat he, terwijl ik echt niet in zulke dingen geloof. Niemand in mijn omgeving wist dat wij een kindje wilde. Toen ik 10 weken zwanger was ( en ik het nog aan niemand had verteld) belde mijn moeder met de mededeling dat ze had gedroomd dat ik een baby kreeg!!!!! Heel vreemd, ze was dan ook zeer ontroerd toen ik haar het goed nieuws een week later vertelde.

  XXXXX
   
 4. annika

  annika Actief lid

  9 feb 2006
  243
  0
  0
  Achteraf bedachten wij ook dat het door ons zelf komt => onbewust let je er misschien meer op? Maar dit was wel erg opvallend toch. Ik zou het ook wel jammer vinden als er een vermoeden is. Heb een leuk idee om ze te verrassen, en juist dat verrassen lijkt me zo leuk! Maar ja, aan de andere kant is het natuurlijk ook leuk dat wanneer ze echts 'iets' aanvoelen dat ze het blijkbaar hartstikke leuk zouden vinden en eigenlijk niet kunnen wachten totdat het dan eindelijk zover is.

  (ik zie nu dat ik dit onderwerp misschien beter bij 'opa en oma' had kunnen zetten? Kan ik dat nog verplaatsen?)
   
 5. Mir1976

  Mir1976 Fanatiek lid

  28 jan 2006
  2.696
  0
  0
  Hallo
  Ik heb ook zo'n 'raar' verhaal...
  Ik sta nl. voor de klas en ik heb het de kinderen natuurlijk nog niet verteld. Maar sinds al een maand of zo, zijn de kinderen ineens heel erg bezig met baby's. Het onderwerp komt ineens vaak ter sprake. Ook de vraag wanneer ik nu eens mijn eerste kindje ga krijgen. :p Ik antwoordde, dat ik géén idee had. Later nog eens toen ik mij in een naam vergist had haha, hadden de kinderen al bedacht dat ik dan mijn eerste kindje maar zo moest noemen. En nu heeft een leerling haar zinnen gezet op baby's middels een werkstuk. De echo-foto's en babyfoto's die ze van internet haalt vliegen me dan ook ineens om de oren en ze wil ook graag van mij alles weten. Nou is dit gek of gek?!?! Voelen de kinderen iets aan? Er is voor hen totaal geen reden om maar iets te denken en anders zouden ze wel recht door zee vragen of ik miss. zwanger ben.. maar nee..

  Dus ik denk dat het gewoon toeval is. Dat je er nu meer op let. Maar soms vind ik het wel heel apart, hoe is het mogelijk?
  Voor zover mijn grappige verhaal.

  Wie weet straal je wel iets uit onbewust, dat weer onbewust op anderen overgebracht wordt? Wie weet.... ;)

  Groetjes!!
   
 6. diana1982

  diana1982 Actief lid

  25 okt 2005
  425
  0
  0
  nabij zwolle
  mijn schoonmoeder kon het merken aan mijn gedrag omdat ik anders gedraagde en geen wijntje wou hahahahahaha toch wel grappig en toen zei ze het ook t'is net of je zwanger bent. nou toen hebben we het ook verteld. dit was bij mn 2e. bij deze zwangerschap weet iedereen het want ze leven allemaal met ons mee met de miskraam en de buitenbaarmoederlijke zwangerschap en deze dan. bellen ze vaak hoe het was geweest in het ziekenhuis dus het is echt geen verrassing meer.

  ga 13 april voor het eerst naar de verloskundige
   
 7. cindypascal

  cindypascal Actief lid

  26 sep 2005
  301
  0
  0
  bergen op zoom
  ze zeggen dat je er ineens heel anders uitziet als je zwanger bent, ik hoefde het mijn schoonmoeder niet eens te vertellen want ze zag het al aan me, dus ze had alleen nog maar een bevestiging nodig.
  stom he misschien straal je dan wel onbewust...

  gr. cindy
   
 8. Bibje

  Bibje Lid

  2 jan 2006
  59
  0
  0
  Juf
  Bij mijn moeder hoef ik nog maar de drempel over te stappen en dan zegt ze: Je bent zwanger!
  Ben al heel vaak in verwachting geweest, maar heb 1 gezonde zoon gebaard.
  En elke keer had ze gelijk! Soms wist ik het zelf nog geeneens, gek he!
  Nu heeft ze het al 3x gezegt....en het klopt ook natuurlijk....maar heb het 3x ontkent want we willen het zelf op een speciale manier vertellen, waar we nu al zo lang van dromen en dat is pas met Pasen!
  Moeders....tja? Snap het ook af en toe niet hahaha!

  Groetjes Bibje.
   

Deel Deze Pagina