Postbezorging, jouw gekste of grappigste bezorgplek/ervaring?

Discussie in 'De lounge' gestart door Aegyo, 29 nov 2022.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Aegyo

  Aegyo Fanatiek lid

  3 jan 2015
  2.082
  1.087
  113
  N.a.v. het DHL topic leek het me leuk om eens grappige of rare bezorgervaringen te delen :D

  Volgens mij maken we heel wat mee met DHL, PostNL, DPD, etc. :p

  Voor mij is het moeilijk kiezen :roflmao: Ik heb eens gehad dat DHL een pakket onder m'n auto (achter m'n band) op de oprit bezorgde en verder geen briefje o.i.d. in de bus deed. Het was dat er een kat onder m'n auto vandaan schoot, anders had ik het pakket ook niet gezien o_O

  Of die keer dat DPD, zonder eerst aan te bellen, een pakket over de schutting gooide en het op 1cm naast de watertafel van m'n zoontje belandde. En ik dat zag gebeuren vanaf het keukenraam :roflmao:
   
 2. Eruanna

  Eruanna Bekend lid

  13 mei 2013
  753
  781
  93
  Wij hebben destijds online geboortekaartjes besteld. Via track & trace te volgen. Die hebben half Europa doorgereisd voordat ze bij ons aankwamen! Lagen ze ineens een dag lang in Parijs enzo... Alleen jammer dat het daardoor erg lang duurde voor ze geleverd werden. Geboortekaartjes wil je toch graag snel binnen hebben...
   
 3. Cin85

  Cin85 VIP lid

  12 jan 2010
  10.612
  11.175
  113
  Vrouw
  De oude dhl bezorger; belde aan, hoort de hond blaffen, laat het pakketje vallen, rent zonder nog achterom te kijken naar zijn busje en rijdt weg. :eek:
  Gelukkig zag mijn buurvrouw het gebeuren en zij heeft het pakketje mee naar binnen genomen en mij geappt. Waren wel hilarische camerabeelden. :roflmao:

  De postnl bezorger; herkent mij als ik buiten loop, stopt dan om ergens achterin zijn busje mijn pakketje op te zoeken om deze alvast te geven. Als ik met de honden loop dan vraagt hij of hij het pakket in de tuin mag verstoppen als de buren niet thuis zijn. En hij heeft ook wel eens een pakket afgegeven aan mijn man op zijn werk, want daar moest hij toch al zijn.
  Echt een top bezorger, die bij ons met kerst altijd een klein kerstpakket krijgt (expres een kerstpakket ipv een fles wijn omdat deze man moslim is).
   
  linnim, baby90, Kanarie en 9 anderen vinden dit leuk.
 4. owly

  owly VIP lid

  19 aug 2013
  16.049
  6.441
  113
  Dat ik in de tuin aan het werk was en in eens aan de poort een man hoor roepen of ik het pakje wil aannemen.

  Ja zegt hij ik zag dat je in de tuin bezig was. Neem het aan en ik denk huh. Had hij dus door het raam van de keuken zitten kijken of we thuis waren.

  Zei ik al dat het pakje niet voor ons was:eek:


  We kregen een bericht dat het pakje bezorgt was. Wij naar de ah want daar hadden we het laten bezorgen. Het pakje was er niet, later die dag nog een keer geweest.
  Volgende dag contact gehad om te vragen of ze konden zien waar het pakje was, lag hij bij een hele andere supermarkt.

  Terug naar de ah om aan te geven dat ze alle pakjes daar hebben liggen.


  Pakje is bezorgt, maar niet bij ons bleek hij uiteindelijk in een hele andere straat te liggen naast de voordeur.

  Zelfde bezorger wij kregen bericht dat het bezorgt was. Ben de hele wijk doorgefietst, was er zo klaar mee. Hij had echt geen pakje voor ons. Bleek het gewoon in zijn bus te liggen:eek:
   
 5. Elsa86

  Elsa86 VIP lid

  30 jun 2014
  6.171
  3.251
  113
  Niet grappig of gek (nou ja, misschien wel een beetje).

  Wij waren op vakantie in Lanzarote en ik had mijn abonnement verlengd met telefoon. Die zou op maandag bezorgd worden en er was een handtekening nodig. Als je niet thuis zou zijn, dan kon je vanaf 22.00 uur zelf de dag en tijd kiezen. Dus ik wil dat 's avonds doen, zie ik dat het pakket bezorgd is en er was een handtekening gezet.

  Dus ik de buurvrouw appen en gevraagd of zij een pakket in ontvangst had genomen. Dit had ze niet. Toen heb ik mijn ouders maar gebeld of die even wilde kijken bij ons huis. Bleek dat de postbezorger zelf een handtekening had gezet en het pakketje achter op de auto had gelegd. Dit deden ze wel vaker en dat vind ik ook niet erg, maar aangezien dit om een mobiele telefoon ging, was ik niet bepaald blij. Mijn vader heeft het pakketje meegenomen naar huis.
   
 6. Vogelinnetje

  Vogelinnetje VIP lid

  3 nov 2009
  5.157
  4.075
  113
  NULL
  NULL
  Ik had een keer een bezorger per fiets die onze straat niet kon vinden. Die fietste heel de wijk door, want ik kon hem volgen via een app. En het was bijna 22u en dan zou hij mogen stoppen. Toen ben ik hem maar tegemoet gefietst :D
   
  baby90, meis1987, Vergeten en 4 anderen vinden dit leuk.
 7. Olympia

  Olympia Bekend lid

  16 okt 2020
  673
  896
  93
  Vrouw
  Een hele grote schetsrol die gemerkt was als brievenbus pakje, maar in de verste verte natuurlijk niet door de brievenbus paste.
  Dus die lag op de grond op de stoep.
  Papier, verpakt in papier, terwijl het die dag regende:o:

  Andere keer was ik mijn pakketje kwijt, lag die onder een boom naast de straato_O

  En een keer over de schutting gegooid. Pas een paar dagen later vroeg ik me af waarom er een doos op de buitentafel lag, dus ik ging kijken. Was het dus ons pakketje:o:
   
 8. Olympia

  Olympia Bekend lid

  16 okt 2020
  673
  896
  93
  Vrouw
  Oh en een keer had ik sokken besteld, maar ze kwamen niet binnen terwijl ze wel op bezorgd stonden.

  Ik contact opgenomen, zeiden ze dat het vast bij de buren zou liggen. Maar het leuke is: destijds woonde ik heel achteraf, zonder buren. Uitgezonderd... De gevangenis:roflmao:
  Ik durfde daar niet zo maar naar binnen te stappen en kon me ook niet voorstellen dat de gevangenis mijn pakketje zou aannemen?

  Maar goed, nooit meer wat van gehoord, nooit teruggevonden. Ik doe nu maar net alsof de cipiers of gevangenen rondlopen in mijn sokken:roflmao:
  Waren hele leuke sokken, met avocado's en raketjes:p:D
   
  Vergeten, Nougat, roosje77 en 7 anderen vinden dit leuk.
 9. Kirzy

  Kirzy Fanatiek lid

  13 sep 2012
  2.071
  3.115
  113
  Vrouw
  ICT
  Noord-Holland
  Wij wonen naast een school. Had DHL weet ik veel hoeveel dozen met toiletrollen en handdoekjes voor onze duur neer geknald. Wij kwamen thuis en konden ons huis dus niet ino_O:roflmao:
  DHL gebeld en of we het even zelf naar de school wouden brengen :roflmao:joeee
   
  baby90 en Aegyo vinden dit leuk.
 10. toch3

  toch3 VIP lid

  28 dec 2013
  13.885
  12.073
  113
  Bij mn moeder 1 die toetert op de oprit zodat ma het pakje buiten kan ophalen. Of als er niemand komt stapt hij wel uit want dan kan de hond niet naar buiten
   
  Cin85 vindt dit leuk.
 11. Rizzoli

  Rizzoli Fanatiek lid

  21 aug 2013
  1.931
  497
  83
  Mijn man had een camera besteld en nog wat materiaal voor een klant alvast.
  Alles bij elkaar ruim 800 aan waarde.

  Post meneer komt, belt niet eens aan, pleurt het voor de voordeur en weg wast ie.
  Mijn man was gewoon thuis, maar even boven. Later terug gekeken op de camera, maar hij had gewoon echt niet aangebeld. Het zal maar gejat worden, wie is er dan fout?
   
 12. Beheer

  Beheer Administrator
  Medewerker

  11 feb 2005
  15.737
  2.465
  113
  Bij ons werden de schoolboeken van de kinderen bezorgd. Wij waren alleen op vakantie. Niet heel gek als ze de boeken in de zomervakantie versturen. De dozen werden gewoon voor de deur gezet. Beetje slordig, het was aan het begin van onze vakantie, als wij geen oplettende buurvrouw hadden gehad hadden de boeken bijna 3 weken buiten gestaan.
   
  cowgirl80 vindt dit leuk.
 13. Cin85

  Cin85 VIP lid

  12 jan 2010
  10.612
  11.175
  113
  Vrouw
  Onze honden zitten inderdaad ook altijd veilig binnen, maar houden wel de wacht want ze zitten vaak genoeg naar buiten te staren door het raampje in de voordeur.
   
 14. Aegyo

  Aegyo Fanatiek lid

  3 jan 2015
  2.082
  1.087
  113
  Stel je voor dat dit tijdens de corona-wc-rollen-gekte was gebeurd. Je had ze voor grof geld kunnen verkopen :p
   
  baby90, Iertje81, Forumnaam en 2 anderen vinden dit leuk.
 15. Fruity90

  Fruity90 Fanatiek lid

  16 jan 2022
  1.762
  2.825
  113
  Vrouw
  Een briefje in de brievenbus met "bij de buren", geen nummer of iets.
  Ik woonde in een flat...
   
  Emsy, Johanna01, Sado en 3 anderen vinden dit leuk.
 16. Linda86

  Linda86 VIP lid

  Ik heb al meerdere keren gehad dat ik ergens in een winkel was, de pakketjesmeneer daar kwam om pakketen voor die winkel te brengen en zei: "ow mevrouw *achternaam*, ik heb voor u ook nog een pakketje, ik pak 'm meteen". Dat was met onze oude pakketbezorger, die was heel fijn, hij kende iedereen en als je niet thuis was, zat er een briefje in de brievenbus met zijn telefoonnummer, dan kon je appen of hij nog in de buurt was.
  Hij wist ook altijd precies wanneer ik op school was (om de kinderen te halen/brengen), dan kwam hij daar het pakketje afleveren :roflmao::roflmao:.
   
  TotalBella, linnim, baby90 en 3 anderen vinden dit leuk.
 17. sannever

  sannever Fanatiek lid

  22 jan 2014
  1.543
  1.336
  113
  Vrouw
  Thuis
  In de periode dat ik nog in Voorburg woonde had ik een bezorger die heel graag pakjes kwam brengen, ook voor de buren zelfs als die gewoon thuis waren.Ik woonde toen op de bovenste verdieping zonder lift.Op een gegeven moment kwam hij vragen of ik een date wilde met hem...nee dank je ,hij was getrouwd en net vader geworden hoorde ik van zijn collega...
  Ik had een keer verhuisdozen besteld ,flink pakket en te zwaar om met de kinderwagen/fiets mee te nemen.Bezorger had het bij buren op de oneven kant van de straat bezorgd ,het scheelde maar 1 huisnummer maar wel 500 meter verderop!De bezorger was niet eens aan "mijn" kant van de straat geweest, er lag ook geen briefje in de bus oid.
  Hier op het dorp geen gekkigheid, gewoon hele vriendelijke en nette bezorgers (1 van hun parkeert zelfs zijn bus eerst netjes...) ,op een uitzondering in de vakantietijd na.
   
 18. cherrytomaatjes

  cherrytomaatjes Fanatiek lid

  30 mrt 2018
  1.788
  1.772
  113
  Vrouw
  Laats was in in de woonkamer aan het rommelen, klopt er iemand op de achterdeur. Draai ik me om, staat op 1,5 meter een man bij de achterdeur.
  De pakketbezorger had de poort open gedaan en is door de tuin naar de achterdeur gelopen, vond ie makkelijkero_O
   
 19. Zeebra

  Zeebra Bekend lid

  5 aug 2020
  646
  878
  93
  Vrouw
  Oh wauw daar zou ik niet blij van worden….
   
 20. MnnW

  MnnW Fanatiek lid

  10 jun 2013
  2.989
  2.038
  113
  Vrouw
  Blijkbaar bezorgen ze onze nieuwe tv morgen in de brievenbus...
   

  Bijgevoegde bestanden:

  Kanarie, zegenwens, Zxcvb en 8 anderen vinden dit leuk.

Deel Deze Pagina