reisorganisatie voor campingvakanties anders dan Vacancesoleil

Discussie in 'Vakantie en vrije tijd' gestart door lunanoa1, 10 aug 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. lunanoa1

  lunanoa1 Actief lid

  11 okt 2009
  213
  0
  0
  NULL
  NULL
  Het onderwerp zegt al; kennen jullie andere reisorganisaties, anders dan Vacancesoleil, waar jullie goede ervaring mee hebben?
  Wij hebben al een aantal keer met Vacancesoleil een tent of chalet gehuurd en dat is altijd wel goed bevallen. Maar vaak zagen we andere reisorganisaties op die campings. Toen dachten we elke keer laten we de volgende keer iets anders uitproberen. Sommige huisjes van de andere organisaties zagen soms er net iets beter uit, vandaar. Maar bij thuiskomst was ik de naam dan alweer vergeten.
  Heb verder niks te klagen over vacancesoleil, was altijd prima. Maar er is nu niet meer zoveel keus.
  Alvast bedankt!
   
 2. taliaa

  taliaa VIP lid

  2 mrt 2007
  14.847
  850
  113
  Brabant
  als je eurocamp of keycamp via .uk boekt, boek je vaak goedkoper.

  wij hebben op bella italie gestaan, via vrijuit en hadden een huisje van de camping zelf. dus dat is ook een mogelijkheid.
   
 3. lunanoa1

  lunanoa1 Actief lid

  11 okt 2009
  213
  0
  0
  NULL
  NULL
  Ja, zoiets als eurocamp of keycamp bedoelde ik. Zijn er nog meer organisaties waar je direct een chaletje/stacaravan/tent kunt huren?
   
 4. amberliek

  amberliek Bekend lid

  10 okt 2010
  951
  0
  0
  NULL
  NULL
  wij hebben bij rent-a-tent vorig jaar een tent gehuurd...super goed en voordelig...en dit jaar zijn we via rent a tent bij eruosporvac tenten verhuur uitgekomen en dat was nog veel beter....en nog eens een stuk goedkoper.
  wij zaten via eurosporvac dit jaar in zuid frankrijk op een 5* camping in een super de luxe tent voor 13.50 per nacht (wel in de laatste twee weken van juni dan he)
   
 5. wendyw80

  wendyw80 Fanatiek lid

  8 jan 2009
  2.189
  24
  38
  zeeland
 6. Jen27

  Jen27 Niet meer actief

  Je hebt ook nog Roan, E-camp, selectcamp enz.
  Mijn ervaring is echter wel dat Vacansoleil meestal de goedkoopste is...en dan niet een beetje goedkoper maar vaak honderd tot tweehonderd euro....:$

  Wij zijn dit jaar een keer van ons geloof gevallen en hebben via vrij-uit geboekt, maar dat ga ik niet meer doen.. Vind het prettig om een "host" op de camping te hebben en niet van de campingreceptie afhankelijk te zijn...Die zijn niet altijd even adequaat..
   
 7. lunanoa1

  lunanoa1 Actief lid

  11 okt 2009
  213
  0
  0
  NULL
  NULL
  Bedankt voor alle tips! Dit was wat ik zocht. Nu nog kijken of we nog iets kunnen vinden. Wij zijn altijd van het laatste moment.
   

Deel Deze Pagina