Slapen in de box

Discussie in 'Baby en dreumes' gestart door mamalievezoon, 1 mrt 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. mamalievezoon

  1 mrt 2011
  24
  0
  0
  NULL
  NULL
  Ik heb een zoontje van 4 maanden die na 2 weken gelukkig al de hele nacht doorslaapt. Gemiddeld van 22:00 tot 07:00. Alleen overdag slaapt hij vrij weinig (paar hazeslaapjes van een half uur) En als ik dan zie dat hij moe wordt leg ik hem s'middags in zijn bedje, maar op de een of andere manier wil hij dan niet slapen. Maar leg ik hem in zijn box dan slaapt hij zonder huilen wel gelijk. Is dit omdat hij dan weet dat ik vlak bij hem ben? Box staat naast de bank. Ik heb heel vaak lang naast zijn bedje gezeten om hem in slaap te krijgen maar helaas werkte dit niet. Als we hem 's avonds op bed leggen valt hij wel zonder huilen in slaap dus verder hebben we niks te klagen. Heeft iemand een tip? Ik vind het persoonlijk niet erg dat hij overdag in de box slaapt, maar je hoort weleens dat je ze gelijk aan het bedje moet laten wennen...;)
   
 2. bosi333

  bosi333 VIP lid

  1 aug 2006
  36.966
  6.500
  113
  Isabella sliep ook altijd in de box vlak bij ons. Na ongeveer 6 a 7 maanden legde ik haar op haar eigen bed en ging dingen doen vlak bij haar. Dat ging heel goed.
  Maar we hadden toen 1 verdieping dus misschien is dat anders. Julian sliep juist niet in de box en wilde al snel gewoon boven slapen.
   
 3. mamalievezoon

  1 mrt 2011
  24
  0
  0
  NULL
  NULL
  Ja ok, ik zal hem binnenkort ook weer eens 's middags in bed proberen te leggen. En dan ga ik wel boven strijken en de was doen ofzo haha....dan ben ik ieder geval bij hem in de buurt.
   
 4. Jubbos

  Jubbos Niet meer actief

  Hier heeft mijn zoontje ook op die leeftijd wel in de box geslapen, ik vond het niet erg. Hij sliep ook wel in zijn eigen bedje, het was maar net hoe het uitkwam.
   
 5. Popkoorn

  Popkoorn Niet meer actief

  mijn zoon is onderhand 2, maar die heeft overdag altijd geslapen in de box of op de bank.

  tor hij overging naar 2 vaste slaapjes op een dag, hij was toen een maand of 10/11 en besefte uit zichzelf dat de box meer was om te spelen, doordat hij steeds meer kon in de box.

  en zo ging het eigenlijk vanzelf dat hij rond die leeftijd zelf in bed ging slapen.
   
 6. Miron

  Miron Fanatiek lid

  6 feb 2009
  2.343
  91
  48
  Mijn dochtertje sliep toen ook nog in de box hoor. Ik vond het gewoon zo gezellig dat ze daar lag te slapen. En ook ze sliep toen op haar buik en dat vond ik toch een beetje eng. Snachts sliep ze gewoon op haar rug in bed
   

Deel Deze Pagina