Slapen...

Discussie in 'Baby en dreumes' gestart door Sylvie, 6 sep 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Sylvie

  Sylvie Fanatiek lid

  20 nov 2005
  1.733
  0
  0
  Belgie
  Rhune slaapt al enkele maanden enkel in de voormiddag nog anderhalf uurtje en dan in de namiddag een uur of twee. Nu sinds deze week wil hij dus namiddag niet meer slapen! Gevolg s"avonds een hele boze jongen die helemaal stik op is! Zou ik zijn voormiddagslaapje al moeten afschaffen en hem enkel in de namiddag nog in bed steken? Vind dit nog zoooo jong, hij is nog net geen 8 maanden. Of zijn er meerdere kindjes die dit hadden rond de 8 maanden?
  'S nachts slaapt hij ook heel onrustig al enkele weken, dikwijls wakker maar als hij zijn tutje krijgt slaapt hij weer even verder. Maar soms wel 5x per nacht eruit!

  Grtz x Sylvie
   
 2. Patricia1980

  Patricia1980 Bekend lid

  11 dec 2006
  504
  0
  0
  Alyssa is ook 8 maanden en slaapt ook best weinig op een dag. S'ochtends slaapt ze als ik geluk heb nog een half uurtje, maar vaak helemaal niet. Dan gaat ze om 1 uur weer naar bed, en dan slaapt ze hooguit anderhalf uur tegenwoordig. En dan gaat ze pas om kwart voor 8 s'avonds naar bed. Maar ze is harstikke vrolijk dus het zal wel genoeg zijn voor d'r.
   
 3. noura

  noura VIP lid

  27 apr 2006
  8.819
  0
  0
  hihi ook even reageren

  hij kan je ook aan het uitproberen zijn. verzetten tegen de slaap, en zoals je zegt hij is savonds zo moe. ik zou het gewoon steeds blijven proberen. als je eraan toegeeft wil die mischien straks met het andere slaapje ook niet meer en dan heb je een heel oververmoeid kind.
   
 4. Sylvie

  Sylvie Fanatiek lid

  20 nov 2005
  1.733
  0
  0
  Belgie
  Hey jij alweer :)
  Ja denk ook dat hij me aan het uitproberen is, dus ik geef echt niet toe en hij gaat er gewoon in zoals anders. Maar zoals gisteren dan kan hij zo brullen en krijg ik hem met niets stil en tja dan haal ik hem na een uur proberen er toch maar weer uit en dan zit hij nog een kwartier op mijn arm na te snikken, zo zielig! Daarom dat ik misschien wel dacht dat het misschien eigen is aan de leeftijd.
  Grtz x
   

Deel Deze Pagina