sluitlaken Motherwear maat xl

Discussie in 'Te koop aangeboden' gestart door lailae, 21 jul 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Waarom een sluitlaken:Als gevolg van de uiteenzetting van uw buik tijdens uw zwangerschap zijn de rechte buikspieren gaan wijken (diastase). Het woord 'sluit' in sluitlaken geeft het al aan: door het speciale ontwerp in combinatie met de plaatsing van de banden en de bandknoping worden de rechte buikspieren weer naar elkaar toe geduwd oftewel gesloten. Dit bevordert het herstelproces van de buikspieren.
  Door de simpel uit te voeren bandknoping kan het sluitlaken aangenaam strak om uw buik worden gebonden.


  De gehele buikwand, die na de zwangerschap behoorlijk is uitgerekt, wordt door het sluitlaken heerlijk ondersteund, wat als bijzonder aangenaam wordt ervaren.

  Het sluitlaken is bovendien geschikt om te dragen bij lichte klachten van bekkeninstabiliteit.
  De baarmoeder krimpt snel, maar de eerste dagen voelt u haar als een grote grapefruit in uw buik rollen. Het sluitlaken houdt de baarmoeder op haar plaats, zodat u op uw zij kan gaan liggen zonder last te hebben van die 'rollende grapefruit'.

  Een gunstig neveneffect is dat tijdens het dragen van het sluitlaken u voortdurend bewust bent van uw buikspieren, waardoor u automatisch uw spieren wat strakker aantrekt. Het gevolg is uiteraard dat uw buikje weer sneller in vorm komt. Het sluitlaken bevordert dus het aannemen van een correcte lichaamshouding wanneer U gaat staan en lopen, waardoor u minder last heeft van lichamelijke vermoeidheid. U zult het dragen van het sluitlaken als een verlichting ervaren.

  Met het sluitlaken om kunnen lichte buikoefeningen, zoals het intrekken en weer loslaten van de buikspieren in de eerste week, worden uitgevoerd. In de tweede week wanneer u weer iets bent hersteld en u zich fit genoeg voelt, kunnen wat zwaardere buikoefeningen worden uitgevoerd waarbij u het sluitlaken tijdelijk afdoet.

  Dat het dragen van een sluitlaken luie buikspieren zou veroorzaken zoals weleens wordt beweerd, is naar de professionele mening van physiotherapeuten onterecht, omdat het sluitlaken slechts gedurende de eerste tien dagen na de bevalling wordt gedragen. Tijdens 10 dagen kunnen buikspieren nooit dermate ernstig verslappen. Bovendien mag u in de eerste week nog geen zware oefeningen doen.
   
 2. saartje27

  saartje27 Fanatiek lid

  13 jan 2007
  2.391
  1
  36
  Nederland
  Wat vraag je ervoor?
   
 3. 15 excl verzendkosten?
   
 4. Nynke

  Nynke VIP lid

  30 sep 2006
  8.087
  0
  0
  Frankrijk
  Heb je het sluitlaken nog?
   
 5. dieseltje2

  dieseltje2 Fanatiek lid

  16 okt 2006
  1.578
  0
  0
  dietist
  zuid holland
  Ik heb je een pb'tje gestuurd
   
 6. ikke1981

  ikke1981 VIP lid

  14 apr 2006
  13.689
  0
  0
  Den Haag
  Ik doe even een overleg hierzo, en dan laat ik het zo snel mogelijk weten.
   
 7. Mrijn

  Mrijn Fanatiek lid

  11 nov 2006
  2.853
  0
  0
  Communicatieadviseur
  Fijnaart
  Hoe weet ik welke maat sluitlaken is straks nodig heb?
   
 8. Dit staat op de site van motherwear:

  Maat
  De maatbepaling van uw sluitlaken gebeurt door te kijken naar de broekmaat die u had voordat u zwanger werd (wanneer u niet meer dan gemiddeld 12 kg. bent aangekomen). Het sluitlaken is verkrijgbaar in de volgende maten:

  S: maten 34 en 36
  M: maten 38 en 40
  L: maten 42 en 44
  XL: maten 46 en 48
  XXL: maten 50 en 52
   
 9. Mrijn

  Mrijn Fanatiek lid

  11 nov 2006
  2.853
  0
  0
  Communicatieadviseur
  Fijnaart
  Dank je wel, ik had maat 40 maar kom meet aan dan 12 kilo, dus zal een L nodig hebben. Jammer, die van jou is denk ik te groot...
   

Deel Deze Pagina