steken in de onderbuik, na menstruatie

Discussie in 'Zwanger worden' gestart door Bella, 12 feb 2006.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Bella

  Bella Actief lid

  31 jan 2006
  367
  0
  0
  Hoi allemaal,

  Ik was 5 dagen overtijd, ik zat samen met mijn vriend stiekem te hopen, zijn we misschien Zwanger?? Helaas na 5 dagen kwamen de duivels!! :(

  Toch voelde die menstruatie anders aan,had echt veel last van steken in mijn onderbuik. Ik maakte me toch een beetje zorgen. Toen mijn ongesteldheid over was had ik nog een dag flink last van die steken, ik dacht toen, als ik die steken vanavond nog heb dan ga ik morgen even naar de dokter... even voor de zekerheid. Toen ik thuis kwam van het sporten en naar de wc moest, (normaal kijk ik niet wat ik in mijn urine heb zitten) maar deze keer wel en ik zag dat er iets in dreef.. iets kleins, maar huidskleurig. De volgende dag toch maar naar de dokter gegaan, heb het hele verhaal verteld, en toen moest ik even gaan liggen, hij drukte toen met zijn handen op mijn eierstokken, en die deden zoveel pijn! De dokter vertelde me, dat het toch misschien een afgebroken zwangerschap kon zijn. Maar dat dit vaker voor komt. Mijn menstruatie is altijd op tijd, na het stoppen met de pil (sep 2005) maar nu was ik echt 5 dagen te laat. Ik maak me nu een beetje zorgen, het kan waar zijn wat de dokter zegt, maar het kan ook zo zijn dat mijn menstruatie later komt.
  Hoe kan ik nu uitrekenen wanneer mijn eisprong is? en is het mogelijk om de volgende ronde nog zwanger te raken? Heeft iemand dit ook gehad?

  groetjes Bella
   

Deel Deze Pagina