stokke triptrap: gebruiken je kinderen hem later ook nog als gewone stoel??

Discussie in 'De babyuitzet' gestart door sunshineS1976, 4 okt 2014.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. sunshineS1976

  sunshineS1976 Niet meer actief

  Wij verwachten een tweeling en ben aan het dubben over de kinderstoelen die erbij moeten komen.
  We hebben een triptrap voor onze dochter,we vonden het vooral leuk dat de stoel jarenlang gebruikt kan worden. Aan de eettafel maar ook straks op haar eigen kamertje aan haar bureau ofzo.
  Maar doe je dat dan nog echt? Is zo een comfi draaiende bureaustoel niet leuker en beter? Want we hebben eettafelstoelen genoeg dus zodra ze daar op kan is de stoel beneden overbodig.
  Maar om er nou weer twee triptrap stoelen bij aan te schaffen als ze er eigenlijk toch niets meer mee doen straks? Dan kan ik beter twee simpele plastic dingen aanschaffen ofzo.
   
 2. NiHeJa

  NiHeJa Bekend lid

  30 jun 2014
  845
  85
  28
  Zelf nog geen ervaring, maar ik weet wel dat neefje van VL hem nog vaak gebruikt. Hoor van meer gezinnen dat ie vaak gebruikt wordt, maar dan wel vaak in de eetkamer. Ik zou voor een bureau denk ik gewoon een bureaustoel kopen. Zit wat zachter.
   
 3. gaab27

  gaab27 Fanatiek lid

  30 dec 2010
  1.585
  1
  0
  Den Haag
  Mijn dochter is 3 en zit nog steeds in haar meegroei stoel.
  Ik heb geen stokke vond ik zonde van het geld en vind die ligt, heb van een ander merk een witte houten 60 euro en ze zit nog steeds prima
   
 4. maartje84

  maartje84 VIP lid

  8 okt 2008
  12.036
  3.208
  113
  Punnikexpert
  Import ergens
  Mijn kindje is drie jaar en wij hebben ook genoeg stoelen aan de eettafel maar kopen er straks wel twee nieuwe trip trap stoelen bij. Ik vind haar de eerst komende jaren echt nog te klein voor een gewone stoel en moet zeggen dat ik het ook een prachtig gezicht vind: 3 vam de trip trap stoelen aan tafel haha. Wat mij betreft blijven die nog jaren staan. Mocht jij vanwege de prijs twijfelen: op MP staan er genoeg! Wel ff erop letten of het een oud of nieuw model betreft ivm verkleiningssetje.
   
 5. Tommo

  Tommo Fanatiek lid

  3 jul 2013
  1.741
  0
  36
  NULL
  NULL
  mijn oudste is 7 en gebruikt zijn tripp trapp nog steeds, als eetstoel, om aan de eettafel te werken en zelfs ik gebruik hem nog wel eens als ik achter mijn naaimachine zit.
   
 6. juli10

  juli10 Fanatiek lid

  12 jun 2011
  1.259
  0
  0
  Wij zitten er zelf ook regelmatig op;)
  Ik ben er echt ontzettend blij mee! Als bureaustoel zou ik het niet zo snel kiezen, dan zou ik weer een gewone bureaustoel voor nemen. Maar voor aan de eettafel zeg ik zeker doen! Ons zoontje van vier en dochtertje van twee hebben er allebei een en heb er geen moment spijt van gehad. Helemaal met de newborn set erbij voor vanaf dag 1, een echte aanrader. Gezellig samen aan tafel.
   
 7. Purk

  Purk Fanatiek lid

  19 nov 2013
  3.189
  0
  0
  NULL
  NULL
  Mijn nichtje van 7 zit er nog steeds op, gewoon aan tafel. Haar broertje van 4 ook.
   
 8. twinkle star

  twinkle star Niet meer actief

  Onze dochter van bijna 6 zit er ook nog steeds op.
   
 9. AnnaCF

  AnnaCF Niet meer actief

  Mijn ouders hadden er 27 jaar geleden een voor mij gekocht en later nog 2 erbij voor m'n broertjes en zusje nou dit worden nog steeds gebruikt.
  Ik kan mijn oude kinderstoel dus gewoon voor m'n kind gebruiken straks.

  Overigens kan je ze eventueel ook op marktplaats kopen om de kosten een beetje te drukken. Die krengen zijn toch niet stuk te krijgen 😁
   
 10. Cygnet2

  Cygnet2 Niet meer actief

  Wij hebben er hier drie staan en onze oudste is inmiddels 6. Voorlopig blijft hij er ook gewoon op zitten.. tot hij echt groot (lang) genoeg is om op de eettafelstoelen goed te zitten.
   
 11. tupp

  tupp VIP lid

  13 jun 2009
  21.974
  16.420
  113
  Vrouw
  lerares basisonderwijs
  Het duurt wel even voordat je kind lang genoeg is om echt goed op de eetkamerstoel te zitten hoor. (Dus echt met de voeten goed plat op de grond.) Ik denk dat je het dan al gauw over groep 7 of 8 hebt. Misschien zelfs iets later. Dus zelfs al zou je ze niet als bureaustoel gaan gebruiken, dan nog heb je er echt wel lang plezier van. Nu miet ik er ij zeggen: wij gebruiken de eetkamertafel niet alleen om te eten, maar ook als we bijv. gaan kleuren / knutselen of een spelletje spelen. En als onze zoons op den duur huiswerk gaan krijgen (op de basisschool) denk ik toch ook wel dat we ze dat beneden aan de keukentafel laten maken. Dan vind ik een goede zit-/schrijfhouding toch ook wel erg belangrijk. Voor ons levert het dus echt zijn geld wel op.
   
 12. MH1113

  MH1113 Bekend lid

  8 jun 2009
  774
  0
  0
  Mijn zoon is 4 jaar en zit er altijd nog op, als zijn zusje met 6 maanden ongeveer in de stoel gaat, gaat hij gewoon op een grote eetstoel.
  Ik zit er ook vaak nog op als we visite hebben.
   

Deel Deze Pagina