terug van vakantie en vraagje

Discussie in 'Vruchtbaarheidsbehandelingen' gestart door Makkie, 31 jul 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Makkie

  Makkie Niet meer actief

  hallo allemaal!

  ik ben net weer een dagje terug van vakantie, wat erg leuk was! Tijdens mijn vakantie heb ik nog 2x clomid moeten slikken. Ik heb alleen erg veel buikpijn gehad, verder niet veel bijwerkingen gelukkig! Ik heb netjes mijn temp bijgehouden en vanaf cd 12 ovulatietesten gedaan. Ik zit nu op cd 17, maar nog geen positieve ovu.test gehad. Ook aan mijn temp is niets te zien. Ik heb geen FM gehad omdat ik op vakantie was. Mijn gyn. zei dat ik maar gewoon deze maand moest kijken of ik ongesteld zou worden, of niet. Ze zei ook dat ze verwacht dat ik rond cd 14 mijn eisprong moet hebben.

  Dit is dus nog niet gebeurd en mijn ovutest vanmorgen was negatief. Nu heb ik het ziekenhuis gebeld en eis ik alsnog een FM. Ik wil weten wat er vanbinnen gebeurd en niet afwachten. Dat voelt als een gemiste kans.....en is het tevens mijn eerste ronde met clomid!

  Maar.... vanmorgen bij het afvegen een mega grote klodder (sorry....) slijm gehad, wat heel doorzichtig en rekbaar was! Had ik nog nooit gehad! Meteen mijn mannetje geroepen dat ie even aan het werk moet! Haha....
  Zou dit het slijm zijn als voorbode van een eisprong? Waarom was mijn ovutest vanmorgen dan nog negatief?

  Sorry voor het lange verhaal, hoop dat jullie me kunnen helpen!

  Liefs Makkie
   
 2. Elmo

  Elmo Niet meer actief

  Tjah, geen idee.
  Zou mooi zijn als je het ei nog hebt gehaald ;)
  Krijg je die fm nog? Misschien ook even bloed laten prikken voor je waardes?
  Succes in elk geval...ben niet zo thuis in de slijmstanden ;)
  Elmo
   
 3. Makkie

  Makkie Niet meer actief

  Ik heb voor morgenvroeg een FM staan. Ik hoop dat er dan mooie eitjes te zien zijn! Ik hoop echt dat ik gewoon een late eisprong heb en dat we die morgen met de echo kunnen zien! (de eitje(s) dan) Heb wel veel buikpijn, dus ik heb toch nog wel goede hoop!
   
 4. Elmo

  Elmo Niet meer actief

  Heel veel succes morgen dan!
  Elmo
   

Deel Deze Pagina