Terug van weekendje weg...

Discussie in 'Vakantie en vrije tijd' gestart door Vanes, 24 aug 2008.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Vanes

  Vanes Actief lid

  28 jul 2007
  182
  0
  0
  We zijn terug van ons weekendje weg!
  We zijn 2 nachtjes in een hotel geweest, om eens te kijken hoe het nou is om weg te zijn met een kleintje voor we een reis gaan maken.

  Nou mevrouwtje is twee avonden om 22.30 gaan slapen! :(
  Verder was ze erg lief en vond ze alles leuk.
  Thuis gaat ze altijd tussen 18.30 en 19.00 uur naar bed. Wij hadden gedacht dat het twee daagjes wel iets later kon. We gingen dan uit eten en hebben haar 2 dagen om +/- 20.45 in het bedje gelegd. Aangezien we met z'n drie op 1 kamer lagen ging mevrouwtje dus echt niet slapen.
  Na lang met haar in de weer te zijn geweest, deden we dan maar weer alle lichten uit en gingen zelf ook slapen.
  Met z'n 3 op 1 kamer is voor ons dus echt geen succes! Nu was het twee dagen 22.30, maar al zal je een week naar spanje gaan dan kunnen we die kleine dus afvoeren! ;)

  Hebben jullie dezelfde ervaring met het slapen van kleintjes op 1 slaapkamer en hebben jullie goede tips?
   
 2. Laika

  Laika Fanatiek lid

  23 jul 2006
  2.334
  3
  38
  Ik herken het helemaal. We zijn ook 3 weken op vakantie geweest en wij sliepen ook met z'n allen in 1 kamer. Hij ging sowieso later naar bed omdat we eerst gingen eten 's avonds en meestal lag hij om een uur of 21:00 in bed. Wat wij deden, was hem in bed leggen en dan op het balkon gaan zitten lezen totdat hij in slaap viel. Dan kan je rustig praten, lezen, een spelletje doen. 's middags sliep hij ook erg lang, waardoor hij 's avonds wat langer wakker bleef. Ik moet zeggen dat Sem een makkelijk kind is en hij vond het niet erg om later naar bed te gaan. En nu we terug zijn, gaat hij ook weer op zijn normale tijd naar bed.
   
 3. Anakin

  Anakin VIP lid

  17 mrt 2006
  6.425
  21
  38
  Mijn tip: boek een appartement met een aparte slaapkamer, of een familiekamer in een hotel, dan heb je vaak ook een aparte slaapplaats.

  Ik moet er niet aan denken om met het hele gezin in 1 kamer te moeten leven/slapen op vakantie.
   

Deel Deze Pagina