Tijdschrift 50 jarig huwelijk schoonouders

Discussie in 'De lounge' gestart door Roosje35, 15 apr 2020.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Roosje35

  Roosje35 Niet meer actief

  Binnenkort zijn mijn schoonouders 50 jaar getrouwd. Helaas in deze tijd geen groot feest maar we zijn al zo blij dat ze nog in goede gezondheid zijn! Nu willen we een soort fotoalbum/tijdschrift maken met foto’s en herinneringen van vrienden en familie. Aangezien mijn man alleen is, geen broers of zussen, komt het op ons neer, en dat treft niet, want wij zijn zo niet creatief!
  Heeft iemand dit al eens eerder gedaan? Ik zou graag een soort vragenlijst willen sturen naar vrienden en familie, wat zijn dan leuke vragen. Wat is nog meer leuk om te vermelden (het weer, het nieuws van die dag, verder kom ik nog niet erg) ?
  dank alvast voor de input!
   
 2. GossipGirlxoxo

  GossipGirlxoxo VIP lid

  7 okt 2019
  22.032
  32.165
  113
  Voor mijn man zijn oma hebben we ooit de voorpagina (van ik meen de telegraaf) opgevraagt van haar geboortedag. Misschien kun je zoiets doen van hun trouwdag. Als onderdeel van je magazine.
   
  Roosje35 vindt dit leuk.
 3. olleke

  olleke Fanatiek lid

  8 mrt 2012
  4.432
  3.667
  113
  Je kan ook online een vriendenboekje laten maken. Iedereen krijgt een linkje per mail om het digitaal in te vullen. Uiteindelijk laat je het dan drukken. Misschien is dat een minder creatief idee, maar wel heel leuk. Het heet 'mijnvriendenboekje.'
   
  Roosje35 en GossipGirlxoxo vinden dit leuk.
 4. Maev

  Maev VIP lid

  4 dec 2014
  6.071
  5.552
  113
  Welke hits waren in het jaar van trouwen, belangrijke gebeurtenissen in dat jaar. Hadden ze bruidskinderen, en wie waren de getuigen. Evt kun je ze een stukje laten schrijven 50 jaar na dato? Wat is er in die 50 jaar allemaal gebeurt, wat voor vakanties, hobbies etc.
  Qua vragen, wat kunnen bijvoorbeeld familieleden zich nog herinneren van de trouwdag. Hoe hebben ze het bruidspaar leren kennen. Anekdotes over het jubileum paar. Wensen voor de komende jaren etc.
   
  Roosje35 vindt dit leuk.
 5. Featherr

  Featherr Fanatiek lid

  20 jun 2016
  2.898
  2.245
  113
  Vrouw
  Brabant
  Ja dit hebben wij gedaan voor het 60jarige huwelijk van mijn man zijn opa en oma.
  We hadden iedereen een pagina (of 2 gegeven), ook vrienden.
  Via de mail gewoon herinneringen op laten sturen, in hun eigen woorden en foto's.

  Wij als familie hadden ook allemaal foto's en verhalen/herinneringen. Ook over hun eigen leven van vroeger wat ze vertelde en foto's van vroeger.
  Ze vonden het echt geweldig :)
   
 6. MnnW

  MnnW Fanatiek lid

  10 jun 2013
  3.109
  2.207
  113
  Vrouw
  'Modepagina' met foto's uit verschillende decennia, herinneringen aan mijlpalen bijvoorbeeld wanneer kochten ze een auto, tv, computer, smartphone etc en hoe reageerden ze daarop? Eerste vliegreis samen? Zijn er nog familieleden of vrienden van hun generatie die kunnen vertellen hoe ze waren als jonge ouders, meest genante puberacties, beste jeugdherinneringen, hitlijsten, wat was er in het nieuws op bepaalde dagen (trouwdag, geboorte van je man, 25jarig huwelijk etc
   
 7. marloes80

  marloes80 VIP lid

  6 aug 2006
  21.993
  892
  113
  Als je nog een programma zoekt om het te maken: Canva!!! Super handig met kant en klare templates, die je kunt aanpassen. Je kunt het downloaden als pdf en zelf laten drukken.

  Ik maak er onze eigen geschreven onderwijsprojecten in en het ziet er heel goed en professioneel uit.
   
  Roosje35 vindt dit leuk.
 8. Roosje35

  Roosje35 Niet meer actief

  Dat is een goede! Mijn man heeft nog briefjes (die ze op zijn kussen legde) van vroeger van ze. Leuk om in te scannen!
   
 9. Dubbelgeluk

  Dubbelgeluk VIP lid

  18 mei 2013
  10.876
  9.647
  113
  Wij gebruiken hier jilster voor, ik hou de opbouw van de Linda aan. Interview, favorites van het bruidspaar, feiten rondom 50 jarig huwelijk, leuk recept, reclames waar de kinderen en kleinkinderen op staan (bijv. Pampers en dan een leuke foto van een kleinkind in pampers, hun lievelingsdrankje met het beeldmerk en dat een van de kinderen dat op de foto drinkt of juist iets grappigs), vakantiebestemmingen foto’s van vakanties uit het verleden... mocht je nog meer ideeen willen dan hoor ik het wel ik heb er al aardig wat gemaakt.
   

Deel Deze Pagina