Toch maar naar de huisarts

Discussie in 'Zwanger worden' gestart door HJ1977, 23 aug 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. HJ1977

  HJ1977 Actief lid

  6 jun 2007
  447
  1
  0
  Ik heb besloten om toch maar eens naar de huisarts te gaan.
  Eerste twee cycli waren best okee. Ongeveer 30 dagen, normale hoeveelheid bloed. Wel wat minder dan ik gewend was met de pil, maar netjes drie dagen. En ik voelde mijn eisprong op dag 15 met een klein steekje.
  Daarna opeens een heel andere cyclus. 12 mei startte deze cyclus.
  Op dag 16 zeer veel steken in mijn buik. Het gevoel dat er iets knapte en een beetje bloedverlies. Ik dacht: dat is mijn eisprong. 10 dagen na de "eisprong" een paar druppeltjes bloedverlies. Ik dacht: zou het de innesteling zijn?
  Het stomme was, ik had echt het gevoel dat ik zwanger was. Ik voelde me heel anders, had constant kleine krampjes en mijn borsten gloeiden. Op dag 30 begon ik ongesteldheidskrampen te krijgen. Toen er na een paar dagen geen bloed kwam heb ik getest. Niet zwanger. Een week later nog maar eens getest, weer niet zwanger. Op 1 juli werd ik ongesteld. Eerst wat bruinverlies, daarna een grote bloedklont. Een week lang ongesteld met aardig veel bloed, daarna een dag niks en daarna nog een week lang een beetje bloed en bruin verlies.
  Tijdens de volgende cyclus geen gevoel van eisprong, maar wel vanaf dag 30 al ongesteldheidskrampen. Ze komen en gaan. Ik ben hondsmoe en voel me ziekig. Ik zit nu op dag 54 en nog steeds geen bloed te zien.
  Ik maak me zorgen. Ik heb flink wat overgewicht en veel acne sinds ik gestopt ben met de pil. Daarom heb ik toch maar een afspraak gemaakt met de huisarts. Zo dat wou ik even kwijt.
  Zijn er mensen met dezelfde ervaringen?
   
 2. FreeWilly8

  FreeWilly8 Fanatiek lid

  23 okt 2006
  2.055
  0
  0
  Gediplomeerd SPW4 WB'er, Rugzakbegeleider regulier
  Hardenberg
  Nee, geen ervaring mee. Maar als ik dit zo lees denk ik: zou je geen vroege miskraam hebben gehad? Omdat je het hebt over een bloedklont en veel bloedverlies.

  Goed dat je naar de huisarts gaat hoor. Ik hoop dat je je snel beter voelt en dat 't snel raak is voor je.
   
 3. pluk

  pluk VIP lid

  13 dec 2005
  13.934
  1.320
  113
  twente
  Denk niet dat het een vroege miskraam was hoor want ze schrijft toch duidelijk dat ze een paar keer getest had, met helaas een negatief resultaat. Als het een vroege miskraam zou zijn geweest dan had ze toch een positieve test zouden moeten hebben.

  Misschien dat het ontpillen is?

  Maar even een bezoekje aan je huisarts lijkt mij verstandig, al is het alleen maar om je bezorgdheid wat te vermideren.

  Groetjes Anita
   
 4. bambi82

  bambi82 Actief lid

  13 jul 2007
  252
  0
  0
  Om zwanger te zijn hoef je niet altijd posie te testen. komt nog vaak zat voor en miss is een BBZ ook niet uitgeloten. als er sprake is van een MK dan kan het zijn dat er nog het 1 en ander aanwezig is vanbinnen.

  Goed dat je naar je HA gaat hoor.

  succes ermee.


  xxx Bambi
   

Deel Deze Pagina