Uitblijvende menstruatie na curettage

Discussie in 'Miskraam' gestart door SheDevil, 4 feb 2018.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. SheDevil

  SheDevil Fanatiek lid

  13 dec 2006
  1.617
  1
  38
  Rotterdam
  Even van mij afschrijven hoor en misschien kan iemand mij wijzer maken of geruststellen.
  In november (11 weken geleden) een curettage gehad en nu nog steeds niet ongesteld geworden. Niet eens iets wat er op lijkt
  Wel al 10 weken menstruatiekrampen, maar op de echo's in het ziekenhuis waar ik loop is er geen opbouwend baarmoederslijmvlies te zien en op mijn eierstokken alleen maar lege eiblaasjes. Het ziet er dus niet uit als een naderende menstruatie. Wel is er "iets" te zien, maar ze vinden het niet lijken op restweefsel, maar wat het dan wel is.... het meet 1cm bij 4mm. Hcg wordt (vanwege mola) ook nog opgevolgd en was afgelopen week eindelijk 2, dus dat gaat goed.
  Nu heb ik altijd een regelmatige cyclus gehad en was zwanger worden nooit een probleem. Alleen door dit alles ben ik zo bang voor verklevingen. Ben ook al bijna 37... Heeft iemand ervaring met lang wachten op de menstruatie na een curettage? Had je daarvoor ook nog symptomen zoals ik (menstruatiekrampen)?
  Alvast bedankt.....
   
 2. K00

  K00 Niet meer actief

  Balen zeg.

  Klinkt wel logisch dat je nog niet ongesteld geworden bent omdat je nog hormoon in je lijf had ?

  Het komt vast goed daar xx
   
 3. SheDevil

  SheDevil Fanatiek lid

  13 dec 2006
  1.617
  1
  38
  Rotterdam
  Bedankt voor je reactie K00.
  Het gekke is dat ze iets zien op de echo maar ze zegt steeds dat het geen restweefsel is, maar wat dan wel dat weet ze niet. Word er moedeloos en bang van.
   
 4. K00

  K00 Niet meer actief

  Ik snap dat dat je onzeker maakt. Ik hoop dat je snel meer duidelijkheid hebt!
   
  SheDevil vindt dit leuk.
 5. SheDevil

  SheDevil Fanatiek lid

  13 dec 2006
  1.617
  1
  38
  Rotterdam
  Verder niemand ??
   
 6. Marlau

  Marlau Fanatiek lid

  2 jun 2015
  1.898
  1.162
  113
  Bij mij heeft het 16 weken geduurd na de curretage voordat ik weer ongesteld werd. Ik heb geen echo gehad dus hoe het er van binnen uitzag weet ik niet.
  Ik had om de 5 weken ongeveer echt een menstruatie gevoel, alleen geen menstruatie. Maar niet continu.
  Sterkte, het afwachten vond ik heel naar.
   
 7. Noelle85

  Noelle85 Fanatiek lid

  8 jul 2013
  1.590
  285
  83
  Ik werd 25 dagen na de curettage weer ongesteld, nou moet ik er wel bij zeggen dat mijn curettage voornamelijk ging om restweefsel (het vruchtje was ik al eerder verloren, geen idee of dat verder nog van invloed is).
  Het zou mij ook niet lekker zitten als ze wel nog iets zien, maar verder niet weten wat het is, in combinatie met langzaam dalende HCG.

  Hopelijk krijg je snel je menstruatie en kan je weer een beetje opgelucht ademhalen!
   
 8. SheDevil

  SheDevil Fanatiek lid

  13 dec 2006
  1.617
  1
  38
  Rotterdam
  16 weken, wauw, dan word je geduld ook flink op de proef gesteld zeg! Was je niet bang dat er wat mis (was zeker icm de periodieke buikklachten)? Ik heb toevallig 5 weken geleden ook flinke buik krampen gehad (tussendoor is het licht zeurderig) en afgelopen dagen ook weer flinke krampen. Ik vind het maar raar! Straks heb ik een afspraak in een ander zh voor een second opinion.
   
 9. SheDevil

  SheDevil Fanatiek lid

  13 dec 2006
  1.617
  1
  38
  Rotterdam
  Gelukkig duurde het bij jou niet zo lang!
  Ik heb in totaal 4 curretages gehad afgelopen jaren en na elke curretage kwam mijn normale cyclus al heel snel weer op gang. Dus dit herken ik helemaal niet van mezelf. "Gelukkig" is het hcg vorige week gemeten op 2 en een paar weken geleden was dat nog 256 dus dat gaat de goede kant op. Ik ben heel erg zenuwachtig voor straks als ik voor een second opinion ga. Ik zal het wel even melden hier allemaal. Misschien dat anderen er nog wat aan hebben in de toekomst...
   

Deel Deze Pagina