Uitleg ovulatietesten raak je echt sneller zwanger hierdoor?

Discussie in 'Zwanger worden' gestart door Vera, 17 jul 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Vera

  Vera Fanatiek lid

  17 apr 2006
  2.604
  1
  0
  Kan iemand mij kort en duidelijk uitleggen hoe die ovulatietesten werken. En weten jullie of het echt bijdraagt aan sneller zwanger worden.
  Ik bedoel... zijn er meiden waarmee het ineens wel lukte toen ze deze gingen gebruiken?
  Alvast bedankt.
   
 2. Niet meer actief

  Hey, ik weet niet of die bijdragen tot sneller zwanger worden, ik heb er zelf ook nog nooit gebruikt. Ik heb er al wel eens aan gedacht om ze te gaan gebruiken, dus ik ben benieuwd naar de antwoorden...
  Zijn jullie al lang bezig?
   
 3. Danjo

  Danjo VIP lid

  25 feb 2007
  18.379
  20
  38
  Vrouw
  denk dat je ut eindelijk alleen maar je ei mee opspoort
  Aangezien vele meiden wel een normale ei sprong hebben zou het de kans niet verhogen
  Voor meiden die onregelmatoge cyclus hebben is het wel een uitkomst
  Maar of je er nou sneller zwanger mee wordt ?
   
 4. of je sneller zwanger wordt weet ik niet maar je weet wel zeker dat je op de juiste tijd klust als je een positieve ovulatietest hebt gehad. dit kan dus wel een positieve werking hebben maar als je regelmatig klust is het eigenlijk overbodig. ook krijg je een inzicht in je cycles en dit is misschien voor je eigen gevoel wel fijn.
   
 5. prinses

  prinses VIP lid

  20 mei 2006
  18.334
  1
  36
  Het is inderdaad prettig om je ei mee op te sporen. Je weet dan wanneer je vruchtbaar bent en wanneer je moet klussen, zodat je de meeste kans maakt. Of je er sneller zwanger door raakt, hangt ook af van een aantal andere factoren. Zwanger worden is een complexe puzzel.

  Als je net begonnen bent, dan zou ik ze nog niet gebruiken. Wees er dan nog niet te veel mee bezig. het legt wel een grote nadruk op vrijen voor een baby.
   
 6. Vera

  Vera Fanatiek lid

  17 apr 2006
  2.604
  1
  0
  Hoi,
  nou ik heb al een zoontje. Maar we willen gaan voor een tweede. Heb een onregelmatige cyclus en kan nu via via wat ovulatietesten krijgen om uit te proberen. Dus ik vroeg me af hoe ze precies werken. Kan iemand met dat uitleggen, want ik weet er dus echt niks van.
  Je houdt het staafje in je urinestraal, net als bij een zwangerschapstest? Wanneer doe je dat? Hoe vaak doe je dat? etc. etc. Vertel vertel, want ik ben compleet blanco op dit gebied.
   
 7. Lucia

  Lucia VIP lid

  6 sep 2005
  12.287
  5
  38
  Thuishulp
  België

Deel Deze Pagina