Van Nutrilon omneo 1 naar goedkoper.

Discussie in 'Voeding' gestart door Mypreciousgirl, 6 okt 2014.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Mypreciousgirl

  Mypreciousgirl Nieuw lid

  6 okt 2014
  3
  0
  0
  Hallo mama's en natuurlijk papa's haha
  Mijn dochter is vandaag 11 weken en krijgt nutrilon omneo comfort 1, nou kregen we helaas te horen dat mijn partner vanaf volgende week geen werk meer heeft!!
  Daarom is het voor ons handiger om over te stappen op andere voeding. Mijn dochter haar ontlasting is redelijk 1 a 2 keer per dag en sinds 6 weken gelukkig geen krampjes meer, maarja zou dit door de voeding komen of zou ze daar gewoon overheen zijn.
  Graag wil ik van jullie advies en tips over welke voeding ik het beste kan nemen, wat in iedergeval minder kost dan de omneo!

   
 2. Weegbree

  Weegbree Fanatiek lid

  18 jun 2012
  2.560
  0
  36
  Noord-Holland
  gebruik nu etos eigen merk. ook prima! je zou het kunnen proberen. als ze straks vaste voeding krijgt gaat het zws ook beter met poepen.
   
 3. Mypreciousgirl

  Mypreciousgirl Nieuw lid

  6 okt 2014
  3
  0
  0
  dankjewel voor je reactie, alleen ben ik er nog niet uit haha.
  Iemand nog tips of adviezen?
  xx
   
 4. AsNs

  AsNs Lid

  24 mrt 2014
  21
  0
  0
  NULL
  NULL
  Ik geef Kruidvat eigen merk. Die A merken slaan gewoon een slaatje eruit joh. Die prijzen zijn niet normaal. Voordeel is dat voeding kruidvat en misschien ook wel etos, er gewoon altijd is. Van Nutrilon zijn ze nog wel eens een tijdje niet te krijgen....
   
 5. Zeepbel83

  Zeepbel83 Bekend lid

  21 jun 2007
  808
  1
  18
  Bij de A merken betaal je voor de handiger verpakking. Alle babypoedervoeding moet aan dezelfde strenge eisen voldoen. Mijn dochter zit vanaf haar geboorte aan de Kruidvat voeding. Ik heb er een fijne bewaardoos van Friso bij gekocht waar 1 zakje open in te bewaren is met het afmeetschepje
   
 6. cupcakes

  cupcakes Fanatiek lid

  28 sep 2006
  2.574
  4
  38
  Midden van NL
  Ik gebruik de etos standaard voeding. Gaat altijd prima, zoontje drinkt het goed en heeft nooit ergens last van.

  Je kan op internet tabellen zien met de voedingswaarden van poedermelk en dat ligt bij alle merken echt heel dicht bij elkaar. Dure merken is idd vooral veel marketing.

  Let wel op dat je bij switchen van merk je het even de tijd geeft (geloof dat er 2 weken voor staat) dus niet na 3 dagen meteen afschrijven.
   

Deel Deze Pagina