Venetië, wie kan mij meer vertellen?

Discussie in 'Vakantie en vrije tijd' gestart door meintje, 5 okt 2014.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. meintje

  meintje Fanatiek lid

  9 jul 2008
  2.468
  799
  113
  Ik zit erover te denken om eens een keer met mijn man even er tussenuit te gaan. Ik vind het maar niks om zonder de kinderen te gaan, maar misschien is het wel eens goed.
  Mijn man is wel eens in Venetië geweest en zou daar graag eens terug gaan, ik ben er nog nooit geweest.

  Is het duur om daar naartoe te gaan en zijn er misschien mensen met tips over welk hotel of welke trekpleisters je echt moet zien daar? Alle info is welkom, kan er alleen maar wijzer van worden.
   
 2. chantal1985

  chantal1985 Fanatiek lid

  8 okt 2010
  3.150
  451
  83
  M'n man & ik zijn er geweest voor onze huwelijksreis, 4 jaar geleden. Wij verbleven er 5 dagen. En dat is prima. Om erheen te gaan is het duurste nog niet, maar daar eten, het verblijf, etc, zijn prijzig. Maar goed, dat wisten wij dan ook toen wij daar heen gingen. Het was onze huwelijksreis, dus hebben ook niet echt op de centen gelet.

  Qua trekpleisters heb je het in 1 a 2 dagen wel 'gehad'. Al blijft het heerlijk om lekker rond te struinen door de straten, terrasje te pakken (wel goed oppassen waar je gaat zitten, op sommige plekken moet je ook betalen een band die er speelt en dan ben je zo voor twee colaatjes 20 euro kwijt, hihi), etc. Een tochtje met een gondel is natuurlijk wel een must-do als je daar bent, maar wel prijzig. Als je een heel 'gewoon' tochtje wil maken, zonder toeters en bellen, ben je 70 euro kwijt, voor een half uurtje.

  Een aanrader is om de boot te pakken naar de eilanden Murano en Burano. Vooral de laatste vonden wij prachtig. (en hebben daar ook de naam van onze dochter vandaan)

  Veel plezier!
   
 3. twinkle star

  twinkle star Niet meer actief

  Wij zijn er van de zomer geweest. We waren er vlakbij op vakantie en dachten dan moet je ook daar zijn geweest. Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik er meer van verwacht had. Ook was het echt super druk en echt mega duur. Zelfs voor toiletten vragen ze heeeeel veel geld. We waren meer geld kwijt aan toiletbezoekjes dan aan ijsjes. Drankjes waren echt heel duur en met 5 personen hebben we de gondel maar overgeslagen. Jammer want ik vind dat als je er bent geweest, je dat ook gedaan moet hebben maar ik vond het echt veel te prijzig.
   

Deel Deze Pagina