verlof: Ik verveel me! of ben ik de enigste?

Discussie in 'Zwangerschap' gestart door gillian2009, 14 mrt 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. gillian2009

  gillian2009 Bekend lid

  10 feb 2009
  727
  0
  0
  Hoihoi,
  Eindelijk verlof sinds 34 weken maar ik heb alles al helemaal klaar, schoon, op orde en vanwege bi kan ik amper lopen en fietsen dus t huis uit komen gaat niet zo en alle series en filmpjes heb ik wel gezien............lezen doe je ook niet de hele dag, anderen zijn werken......Ik ben zo toe aan de bevalling! Ben ik de enige die dit heeft of zijn er nog meer mensen die zich te pletter vervelen??:)
  Over ong 2 weken wordt ik ingeleid vanwege zw. suiker en ik zou willen dat het zo ver was. Eindelijk ons ukkie ontmoeten!
   
 2. Sterre82

  Sterre82 VIP lid

  23 sep 2008
  8.211
  3
  0
  In de wolken
  Dat had ik ook bij de eerste. Het is inderdaad je tijd even uitzitten nu. Ik heb volgens mij 3 kwart van mijn tijd toen hier op zp doorgebracht :) Suc6 nog de laatste loodjes!
   
 3. Gravid

  Gravid Niet meer actief

  Ik herken het ook goed hoor, heb ook geen werk, bekkeninst. geen fiets, vriend heeft auto steeds mee.. dus idd, ook ik kom het huis niet uit.
  geen zin om hele dag in me uppie op bank tv te kijke, pc komt me na uur ook me strot uit, boeken kan ik dromen, dvd's idem dito.. huis is nie groot, dus huishouden ook zo gedaan...
  en ik moet nog 7 weken :p
  Heb gewoon dagen dat ik saggerijnig en gefrustreerd ben van verveling.
   
 4. Chocoladekoekje

  Chocoladekoekje VIP lid

  25 mei 2010
  7.799
  43
  48
  Herken me helemaal niet in je, kwam juist tijd tekort :p Nu had ik het plan om tijdens mijn verlof de eetkamerstoelen op te knappen (schuren, verven, riet eraf en een kussentje erop), allerlei foto's in te plakken, allerlei dingetjes te breien/haken/naaien voor de kleine. 't Is alleen dat ik sinds vorige week eigenlijk bijna niets van dit mag doen vanwege een hoge bloeddruk, dus ben nu eigenlijk verplicht de hele dag op m'n kont te zitten. Dus komt niet verder dan films kijken, lezen, breien/haken/naaien en zp :p
  Ik zou als ik jou was dus gewoon dingen zoeken om te doen. Beetje creatief bezig zijn, kasten opnieuw inrichten, enz.

  Succes!
   
 5. gillian2009

  gillian2009 Bekend lid

  10 feb 2009
  727
  0
  0
  ja haha sjaggie wordt je er wel een beetje van ja haha. Mijn man heeft ook de auto mee en ben blij als ik in het weekeind lekker met de auto weg kan en als mijn man weer thuis is.;) heb iedereen al gek gebeld en gemaild zit idd mijn tijd uit te zitten nu. gelukkig moet ik nog iets van 2 weken maar 7 weken is nog langer! Iedereen denkt maar dat het lekker is verlof maar zo lang hangen en niks kunnen doen is echt helemaal niet leuk! pfff:( Ik kan amper lopen dus veel ondernemen in huis zit er niet in helaas. Ook veel last van harde buiken.......Met mijn man al het hele huis gedaan en keukenkastjes opnieuw ingericht en mijn kledingkast......haha. Ik ben gewoon te vroeg begonnen met mijn nesteldrang!
   
 6. Chiggy

  Chiggy VIP lid

  29 aug 2010
  12.876
  25
  38
  Rotterdam
  Oooh mijn verlof is nog niet eens begonnen maar ben zo bang dat ik me te pletter ga vervelen... Zou echt niet weten wat ik de hele dag moet gaan doen straks ;)
  Gelukkig ben ik nog wel goed ter been, wel wat bekkenklachten maar niet dusdanigg dat ik niks meer kan.
  Ik hoop dat ik straks veel en vaak mensen kan gaan strikken om te gaan lunchen ofzo :) :D
   
 7. Romana

  Romana Actief lid

  1 jun 2010
  443
  0
  0
  Nou hier nog eentje die zich stierlijk verveeld...
  En dan heb ik het over de momenten dat mijn kind op school zit haha.
  Was vandaag zo desperate dat ik maar naar de teamvergadering op werk ben geweest hahaha....

  Ben het zat van niks doen, kan daar echt niet tegen, MOET gewoon iets doen.... en ja dan kan ik de auto wel pakken, maar waar ga ik heen??? Weer naar de winkels?? heb deze weken meer geld uitgegeven dan in het hele jaar lijkt wel.... hmm verlof is niet goed voor je portomonnee hahahaha
   
 8. Chai

  Chai Niet meer actief

  Ik heb me nog geen een minuut verveeld, sowieso nooit moeite mee gehad..
  Kom eerder tijd tekort voor van alles en slaap ook nog een gat in de dag afentoe.
   
 9. Sterre82

  Sterre82 VIP lid

  23 sep 2008
  8.211
  3
  0
  In de wolken
  :d:d:d
   
 10. MiniMe81

  MiniMe81 VIP lid

  29 mei 2010
  5.398
  56
  48
  Where the heart is
  Vandaag is de 1e dag van mn verlof. Ik ben blij dat ik 'maar' 4 weken van tevoren heb en geen 6, want dat zou ook veel te lang zijn voor mij! Dan liever die 2 weekjes extra als de kleine er is.
  Vandaag niet veel gedaan, veel bijgeslapen omdat ik vannacht nauwelijks geslapen heb.
  Ik heb nog wel wat dingen gepland: met zus afgesproken, met vriendinnetje lunchen, fotoalbum van bruiloft maken, en verder de normale dingetjes als babywasjes, laatste dingetjes regelen (zoals adressen voor geboortekaartjes), vluchttas inpakken, en veel lezen, series en films kijken.
  En wie weet komt de kleine wel eerder! :D
   
 11. Happymam

  Happymam Fanatiek lid

  7 feb 2009
  1.201
  275
  83
  toen ik zwanger was van onze 1e, had ik dat ook.
  's Morgens een beetje 't huis aan kant maken, wasje draaien enz. maar wat duurt de middag dan lang zeg!
  Gelukkig was het hoogzomer, en veel buiten gezeten. Maar zelfs dat wordt oersaai in je uppie in de tuin.
  Wat misschien nog leuk is om te doen:
  Foto's inplakken
  Letterslinger maken voor als de kleine geboren is met naam bv Hoera ....... is geboren!
  Iets leuks/lekkers maken voor de kraamvisite (bij de geboorte van onze zoon had ik iets gemaakt om aan de kraamvisite mee te geven als ze weer naar huis gingen)
  Ik ben van plan om dit keer cupcakes te bakken en versieren en die dan in de vriezer te zetten voor de kraamvisite.
  Alvast iets leuks bedenken om de kraamhulp te bedanken
  Veel succes met de laatste loodjes!
   
 12. siepie

  siepie Fanatiek lid

  28 apr 2010
  3.424
  3
  38
  Heel herkenbaar!!!!
  Was gewend om 36 uur te werken en dan die ene vrije dag moest ik mn huishouden doen, wat leuks doen met vriendinnen, f langs mn moeder etc.
  Nu is iedereen gewoon aan het werk en ik ben thuis...zit je dan, de hele dag!!!
  Deed eerst alles op 1 dag wassen maar nu doe ik het vandaag wassen, morgen strijken en zo de hele week, heb ik steeds wat te doen.
  Ook hebik de keuken uitgemest.
  Heb alleen de nesteldrang -->schoonmaakdrang (nog) niet gehad en dat vind ik wel jammer want dat zou toch eens wat zijn (ben niet van de schoonmaak etc).
  Ik lees wel heel veel en graag dus ik ga wel naar de bieb, vandaag ook een filmpje gekeken, ben bezig met een stoel te beplakken met decopatch.
  Tja en verder houdt het een beetje op.
  Herken je verveling heel erg, succes nog de laatste 2 weekjes!
   
 13. Bloemmm

  Bloemmm VIP lid

  31 mrt 2010
  18.894
  1
  38
  Wormer
  Ik werk niet &had me nog niet verveeld tot nu toe. Maar nu begint het dus.. Ik kan echt niet meer bedenken wat ik moet gaan doen &de verveling slaat aardig aan. Ik zei vanochtend nog; Ging de tijd maar nog sneller &was ze er maar al.. Dan heb ik tenminste genoeg te doen :p. Maar aan de ene kant heb ik nog helemaal niet genoeg genoten van mijn buik! Hahaha :D Het is ook nooit goed.
   
 14. gillian2009

  gillian2009 Bekend lid

  10 feb 2009
  727
  0
  0
  ooooow ik ben gelukkig niet alleen haha! Ja ik weet wel een ding om te doen, shoppen, zoals ik eerder hier heb gelezen maar ook mijn geld is op haha. Heb al aardig wat geshopt voor mijn kleintje. ff dit ff dat leuke pakje...........
  Een naamslinger maken klinkt leuk ja. Misschien ga ik dat morgen doen na al mijn progamma;s id ochtend. Ik kijk zelfs onzin zoals koffietijd waar ik normaal niet veel aan vind.1 ding is wel fijn: mijn huis is nog nooit zo schoon en opgeruimd geweest als nu!
   
 15. knuffie1982

  10 aug 2010
  65
  0
  0
  Secretaresse
  Delft
  Haha ik herken het ook hoor! Vorige week is mijn vervroegd verlof ingegaan ivm tweelingzwangerschap, gelukkig kan ik me tot nu toe wel aardig vermaken, maar soms kruipt de tijd voorbij. Ik heb altijd 40 uur gewerkt dus tja als je dan ineens hele dagen thuis zit heb je ineens zeeen van tijd. Maar idd met huishouden kan ik me wel lekker vermaken alles is idd lekker schoon hou het lekker bij :D Wasjes en strijk ook :p Kan me nu ook nog redelijk goed bewegen dus daar geniet ik nog maar even van weet niet hoelang nog :p En idd lekker afspreken met mams en zussen (als ze niet hoeven te werken natuurlijk) Verder idd lekker lezen, films kijken en idd koffietijd e.d. hahaha echt te erg! :D Waarschijnlijk moet ik nog een week of 4/5 dus dat is nog wel redelijk te doen!

  Succes met de laatste loodjes!!!
   
 16. mamv1

  mamv1 Niet meer actief

  Ik zit al vanaf 1 maart (met 26w&5d) thuis omdat mijn contract niet verlengd werd...mijn verlof zou pas op 2 mei ingaan
  Maar ik verveel me nu al te pletter...doe iedere dag gewoon mijn huishouden, de honden uitlaten, en een beetje tv kijken, oja en hier af en toe rondneuzen...
  Voor de rest zijn bijna alle vriend aan het werk, of hebben andere dingen te doen...
  Heb alles op de babykamer al klaar, moet nog een paar dingen wassen en dan is dat ook alweer klaar! Het huis heeft al zovaak een grote schoonmaakbeurt gehad, de afgelopen dagen...pffff

  We zijn nu maar met een nieuw project begonnen, en dat is de achtertuin opknappen...maar daar kan ik ook niet zoveel, want het zijn nu de zwaardere klussen...
   
 17. ingef

  ingef VIP lid

  30 aug 2009
  5.619
  1
  0
  NULL
  NULL
  pfff...ik klim ook bijna bij de muren op nu hoor! gelukkig wel een zoontje van 3,5 waar ik veel mee kan doen maar verder....whaaaaaahhh.... beeb, kom nu maar!
   
 18. Loki09

  Loki09 VIP lid

  2 okt 2009
  7.631
  2
  38
  Brabant
  Och, ik lig al vanaf 16 weken thuis (net geen bedrust maar het enige wat ik mag is plassen, drinken pakken en tv kijken/computeren ;) ) dus ik ben voort aardig aan het lamme leventje gewend ;)
  Ben uit pure verveling Happy Harvest gaan spelen (online game via hyves) en kan me er toch enkele uurtjes per dag mee zoet houden ;)

  Verder heb ik geen goeie tips, maar mocht iemand die nog hebben (althans, als het vanuit bank-lig-stand kan ;) ) dan hou ik me aanbevolen, hahaha!
   
 19. gebakje

  gebakje VIP lid

  15 dec 2010
  5.130
  0
  0
  Heerle (NB)
  Misschien wat ideetjes :

  - vraag of mensen op de koffie/thee komen.
  ( een gezellig praatje en de tijd vliegt om)

  - Misschien willen ze wel met lekker weer even over de markt lopen of iets dergelijks, dan ben je er ook gelijk even uit.

  - Buurkinderen/nichtjes/neefjes willen misschien een gezelschaps spelletje komen spelen als ze vrij zijn. (mens erger je niet,ganzebord, of iets dergelijks)

  - Een grote legpuzzel maken.

  - Een baby-boek maken.

  - Alvast handgemaakte kerstkaarten maken.

  - films downloaden en kijken

  - Een thuiskapster/schoonheids specialiste laten komen en je eens lekker onder handen laten nemen.

  - Een borduursel maken met de naam van je kindje erop.
   
 20. masu

  masu VIP lid

  5 jan 2010
  7.185
  0
  0
  Brabant
  Phoe, dat valt ook niet mee lijkt me! Knap van je dat je jezelf nog zo goed bezig kan houden!

  Ik zit vanaf een week of 20 thuis en moet zeggen dat ik wel moeite moet doen om mezelf bezig te houden. Ik probeer ook altijd mensen te strikken om op de thee te komen of om mee naar 't dorp te wandelen, maar ja, de meesten zijn gewoon aan 't werk.
  En ik heb nog wel ff te gaan....;)
   

Deel Deze Pagina