Vernieuwde zwaluwhoeve

Discussie in 'Vakantie en vrije tijd' gestart door Jenny1980, 4 okt 2014.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Jenny1980

  Jenny1980 Niet meer actief

  Is dit iets? Ik lees niet heel veel geweldige reviews bij de " oude". Zwaluwhoeve. Wie is hier wel eens geweest? Wil evt. bieden bij VakantieVeilingen.
   
 2. sjanniee

  sjanniee Fanatiek lid

  15 aug 2012
  1.533
  0
  0
  Verplaatst naar Vakantie en Vrije Tijd.
   
 3. Modra

  Modra Fanatiek lid

  24 jul 2014
  1.631
  429
  83
  Groningen
  Ik weet niet of je vaker naar de sauna gaat? Voor een eerste keer sauna is de zwaluwhoeve misschien wel een leuke kennismaking. Maar mijn man en ik gaan nu en dan eens naar de sauna en hebben verschillende sauna's geprobeerd waarbij de zwaluwhoeve echt onderaan staat. Ik ben er één keer geweest met een groepje.

  Het was er groot, erg druk, onpersoonlijk en er was in verhouding veel eetgelegenheid, weinig sauna. Het zal misschien niet altijd zo druk zijn maar toen wij er waren waren veel sauna's zo vol dat je ze maar over moest slaan. Bij de opgieting zat je hutje mutje... Ik vind het vooral erg massaal... Het is wel een jaartje geleden dat ik er geweest ben. Ik weet niet hoe het is nu het vernieuwd is maar heb eerlijk gezegd wel mijn twijfels of het 't haalt bij een 'gewone', wat kleinere en knussere sauna.

  Maar, met zo'n vakantieveilingaanbieding kan het natuurlijk wel goedkoop zijn en leuk om een keer te ervaren. :)
   
 4. Athina

  Athina VIP lid

  31 okt 2007
  22.374
  2.441
  113
  zwemjuf
  zuid-holland
  ik zag overigens bij de acties op de site zelf dat je voor 50 euro pp kan overnachten + entree in de zwaluwhoeve. Dat vond ik zelf ook wel een goede aanbieding. Zelf gingen wij graag naar Elysium, maar daar zijn de meningen ook over verdeel (te groot, te massaal)- nog geen ervaring met de zwaluwhoeve, maar ik keek er wel naar.
   
 5. Luna28

  Luna28 Niet meer actief

  In het vernieuwde zwaluwhoeve ben ik nog niet geweest, maar daarvoor wel. En vaak ook. Eigenlijk als we naar de sauna gaan, is het zwaluwhoeve. Meestal via vakantieveilingen. 40€ voor 2 personen toegang en de hele dag te eten. Heerlijk hoor! 1 x ook midden in de winter, berg sneeuw. Maar het lekkerste is toch wel als het mooi weer is. Er is een groot veld, met lig bedden. Diverse sauna's, ook infrarood. Opgieting is inderdaad heel druk. Staan mensen serieus een half uir voor het begint al voor in de rij ;)
  Eten is er ook erg lekker vind ik.

  Op de site van de zwaluwhoeve zelf staan nu ook leuke aanbiedingen zag ik!

  Oh ja, ik vond het erg mee vallen met de drukte. Maar ik ga wel altijd door de weeks.
   

Deel Deze Pagina