Ik vond voor onze dochter (7,5 maand) wat lekkere receptjes met vis. Zelf eten wij niet zo vaak vis, omdat we er niet zo dol op zijn. Kan ik voor haar zalm en koolvis uit de diepvries nemen of is het beter om toch vers te nemen? Die stukken zijn vaak erg groot dus dan moet ik of heel veel in 1x maken of weggooien (of toch zelf opeten). Die vis uit de vriezer is misschien wat beter te doseren dacht ik, maar zou er al zout o.i.d. aan toegevoegd zijn?
Je kunt prima ingevroren vis voor haar klaarmaken hoor. Goed groot mes en dan hak je er zo een stuk vanaf. Ik ben zelf meer fan van verse vis, maar het voordeel van een mini is dat je ze aan bijna alles kunt laten wennen
Je kunt ook verse vis kopen, in porties hakken en in porties invriezen...? Voor t geval je twijfelt of diepvriesvis doorhakken gaat lukken...
Je kunt trouwens ook bij de visboer vragen of ze van een bepaalde vis een klein stukje hebben liggen. De visboer waar ik naartoe ga heeft vaak wel iets van makreel liggen waar hij zelf een salade van maakt of hij snijdt een makreel aan, geeft een bepaalde hoeveelheid aan mij en gebruikt de rest zelf. Scheelt je ook weer een heel pak kopen