goedemorgen, Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen met vlees. Welke vlees eten jullie en hoe maken jullie deze klaar? Ik weet dat je in principe alle vlees kan eten indien het goed is doorbakken.. maar een biefstuk of een rosbief/ossenhaas is dan zeker niet zo lekker(net een kauwgom). Bedankt voor jullie tips!
Nou wat je zegt, alles wat je normaal niet doorgegaard eet, beter even doorgaren (Ik eet het dan eigenlijk niet, want vind er niks aan). En verder eet ik zwanger qua vlees hetzelfde als niet-zwanger.
Mocht je het interessant vinden er is een app die zwangerhap heet. Die is van het voedingscentrum daar kun je alles terug vinden. Ik zou idd rauw vlees of half doorbakken laten voor wat het is nu. Ook weet ik dat je uit moet kijken met lever. Dus ook smeerworst, plakjes leverworst. Dit ivm teveel vitamine a
Goed bereid is een doorgebakken biefstuk ook nog mals en lekker, vraagt alleen een betere kok Leverworst at ik gewoon, met mate. Salami mocht ik van de vk eten, mits het niet van de versafseling kwam (net zoals brie eigenlijk). Dat is zo bewerkt dat het niet meer onder rauw vlees valt. Alles wat op een pizza zit mag, dat gaat in de hete oven. Ik ben na beide bevallingen helemaal los gegaan met de broodjes filet americain, wat had ik daar een trek in zeg!
Ik heb de app zwangerhap gedownload. Kun je bijna alle voedingsmiddelen opzoeken. En je krijgt meldingen wanneer er producten met schadelijke stoffen uit de verkoop gehaald worden.
Ik eet zo ie zo geen bloederig vlees maar ik hoorde altijd al dat wanneer je vlees enkele weken in de diepvries gezeten heeft, het gevaar dan geweken is en je hem veilig half doorbakken kan opeten. Misschien even navragen of opzoeken als je dit erg mist (maar ik doe het dus niet want ik eet dat zo ie zo nooit)