Vloeien/bloedverlies

Discussie in 'Stel je vraag aan de kraamdeskundige' gestart door Baloo, 17 mrt 2018.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Baloo

  Baloo Actief lid

  23 okt 2012
  430
  672
  93
  Vrouw
  Hi
  Ik ben 3.4 weken geleden bevallen. Makkelijke bevalling, nauwelijks bloedverlies en zonder kleerscheuren er vanaf gekomen. Na 5dgn zat mn baarmoeder weer achter het schaambot en stopte het vloeien nagenoeg. Maar na 1,5e week kreeg ik wat helder rood bloedverlies. Dat werd niet minder. Eerst dacht ik dat ik misschien teveel deed maar ik doe eigenlijk helemaal niet veel en al zeker niet meer dan in de kraamweek. (Oke, wel actief voor andermans doen) de afgelopen dagen wordt het steeds meer en het drupt er nu constant uit. Ook weer een klein stolseltje net. Ik moet gewoon weer met kraamverband lopen. Het lastige is dat ik nu de derde dag de pil slik (cerazette) dus ik zou ook daar wat last van kunnen krijgen. Ik heb geen pijn in mijn buik. Wel sinds 3 dgn veel hoofdpijn en erg moe. De vraag is, is dat dan van de pil of is er meer aan de hand? Wat mij doet twijfelen is dat het rode bloedverlies al een week voor de pil is begonnen. En dat terwijl mijn kraamvloed op dag 5 bruin was en nihil.
  Ik heb uiteraard de vk gisteren al gebeld en zij wilde het een weekje aankijken. Maar vannacht en vandaag is het dus veel en ik heb er zo bewust op gelet dat ik niks actiefs doe. Is het iets wat ik moet afwachten of zeg je: bellen morgen (op zondag) naar de vk. Lastig.. ik word er in ieder geval heel verdrietig van..
   
 2. Adrienne

  Adrienne Fanatiek lid
  Medewerker

  9 mrt 2010
  2.189
  5
  38
  Hoi hoi,

  Ik zou dan nog een keer naar de vk bellen hoor. Als je het niet vertrouwt moet je je gevoel volgen. Anders eventueel de huisarts. Je door laten sturen naar specialist.

  Groetjes Adrienne
   

Deel Deze Pagina