voeding tijdens de zwangerschap

Discussie in 'Zwangerschap' gestart door Allahinkulu, 20 jan 2006.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Allahinkulu

  Allahinkulu Fanatiek lid

  16 jan 2006
  3.608
  3
  38
  Vrouw
  Turkije
  Wat voor voedsel wordt er aangeraden te eten tijdens de zwangerschap?

  Ik ben eigenlijk van plan (hopen dat het lukt) om me niet te gaan volproppen...(het feit dat mijn lichaam vervormd gaat worden zit me het meest tegen) en voornamelijk fruit te eten..en eten in normale porties

  Ik ben echt zo bang dat ik een dik monstertje ga worden en ik het er nooit meer af ga krijgen..
   
 2. duikster

  duikster VIP lid

  13 nov 2005
  5.714
  73
  48
  gezond eten is zonder meer goed, of je nu zwanger bent of niet. Op zich is fruit en groente altijd oke. Je merkt denk ik ook vanzelf wel wat je nodig hebt en ik neem aan dat er ook in turkije controle is, dus de artsen daar kunnen je waarschijnlijk ook wel goed adviseren.

  Veel plezier met je zwangerschap!!
  Karin
   
 3. Chrisje

  Chrisje Fanatiek lid

  23 nov 2005
  1.484
  1
  0
  Brabant
  Op veel sites staan lijsten met wat een zwangere vrouw nodig heeft op een dag.
  Chrisje
   
 4. b-tje

  b-tje Actief lid

  2 aug 2005
  453
  0
  0
  bejaarde helpende in een verpleeghuis als vaste na
  lent (nijmegen)
  gewoon normaal blijven eten,fruit en groente is altijd goed en zijn een paar dingen die je beter kunt laten (zie andere thopics) ik vind persoonlijk een zwangere buik erg mooi is niets vets aan.Het wil ook niets zeggen hoe je daarna bent dikker/slanker je zult het moeten afwachten ;)
   
 5. Saraah

  Saraah Fanatiek lid

  6 dec 2005
  3.597
  0
  0
  Almere
  Ik maak mij daar absoluut niet druk over...ik ken veel meisjes die zwanger zijn geweest, en zijn aangekomen, maar daarna weer mooi op figuur zijn gekomen...als je iemand bent die op haar lichaam let...zal je na je bevalling ook goed voor jezelf zorgen...

  buiten dat, je hoeft je ook niet vol te proppen aan ijs en ongezonde dingen...als je maar wel gezond eet, en je kan je denk ik beter druk maken over de gezondheid van je kindje, dan dat je een paar kilo's aankomt, die kunnen er altijd weer af.....

  en wat B-tje al zei.... een zwangere buik is echt iets prachtigs....het ziet er zo mooi uit...ik kan niet wachten tot mijn buik Echt gaat uitzetten !!!
   
 6. talia

  talia Fanatiek lid

  27 nov 2005
  2.561
  0
  0
  kapster
  belgie
  heb me aan mijn dagelijkse gewoonte kunnen houden tot ik 7 maanden was daarna begon ik toch wel te voelen dat ik meer nodig had voor ons kleintje ben dus ook meer beginnen te eten als je erna bevallen bent ben je het meeste waarschijnlijk alweer kwijt en erna kan je nog lijnen nu moet je meer aan de gezonheid van je babytje denken dan aan je figuur.

  groetjes Talia
   
 7. Lise

  Lise Fanatiek lid

  11 nov 2005
  1.343
  0
  0
  Communicatie
  Roden
  Gezond en gevarieerd eten is erg belangrijk; fruit, groente, veel (water) drinken, zuivel. Ik voel me er toch het beste bij :)

  Liefs,
  Lise
   

Deel Deze Pagina