Waar is mn eitje nou?

Discussie in 'Zwanger worden' gestart door mieke01, 1 mrt 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. mieke01

  mieke01 Actief lid

  27 jul 2010
  106
  0
  0
  Hoi allemaal


  Ik zit maar weer eens te piekeren. Ik moest vorige week mn eisprong krijgen, maar die bleef uit.. nu had ik afgelopen zaterdag een positieve ovulatietest en gisteren de hele dag steken in mn rechter lies. Ik dacht nu is mn eisprong geweest. Ik ben echter ook aan t temperaturen. Mijn temperatuur was eerst steeds 36.5/36.6 nu sinds gisteren 36.7/36.8. Niet hoog genoeg volgens mij voor een eisprong. Ik weet niet hoe het zit.. is dit herkenbaar voor iemand?
  Ik zit ook op mn eisprong te wachten omdat ik de week na mn eisprong naar t ziekenhuis moet voor een aantal onderzoekjes.. nu weet ik nog niet waar ik aan toe ben!

  Groetjes
   
 2. nana33

  nana33 VIP lid

  17 nov 2008
  5.536
  3
  0
  Irritant dat je zo'n onzekerheid over je eitje hebt :(. Ik zou toch nog even doortempen en wachten. Het kan heel goed dat je eitje is geweest en dat je temp nu langzaam gaat stijgen. De ene maand was mn temp een dag na mn ei al hoog en de andere pas 3 of 4 dagen erna en steeg ie heel geleidelijk. Ik hoop dat snel blijkt dat ie is gsprongen!
   
 3. mieke01

  mieke01 Actief lid

  27 jul 2010
  106
  0
  0
  Hoi nana

  Bedankt voor je reactie. Het is allemaal zo spannend! Ik zie dat jij zwanger bent. Gefeliciteerd! Ook geen makkelijke weg geweest zo aan je onderschrift te zien?!
  Ik ga zeker nog wel even door met temperaturen.. vandaag ook nog even ovu test gedaan en was nu weer negatief.. dus was igg zaterdag wel echt piek. Ga volgende week hoe dan ook maar even bezoekje aan t ziekenhuis brengen. Want geen eisprong is uiteindelijk ook niet goed!

  Groetjes
   
 4. Smallville

  Smallville VIP lid

  1 jul 2006
  10.358
  0
  0
  in mijn laatste cylus scheelde voor en na ei maar 0.2 gr, heel weinig dus.
  Dus ik denk dat je ei wel is geweest...
  misschien schiet je temp morgen wel weer iets meer omhoog
   
 5. nana33

  nana33 VIP lid

  17 nov 2008
  5.536
  3
  0
  @Mieke: Dank je! We zijn inderdaad al heel lang bezig voor een beebje, maar het lijkt erop alsof het nu misschien eindelijk gaat lukken. We blijven nog wel heel voorzichtig, want het is natuurlijk nog heel erg pril. Maar we zijn wel erg blij :D.
  Als je piek zaterdag was, dan denk ik echt dat je temp nog wel gaat stijgen. En zoals Smallville zegt, je kunt ook een ronde maar een kleine temp stijging hebben, het hoeft niet altijd een halve graad te zijn. Maar als je al wat langer bezig bent en soms problemen hebt met je eisprong kan een bezoekje aan het ZH natuurlijk nooit kwaad.
  Veel succes , ik hoop dat je snel zwanger bent!
   

Deel Deze Pagina